Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 033
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 3 555
  • Terra incognita
Не мога вече с тези варианти. Това е ужас без край. Ще свърши ли това някога? Вариант след вариант...сега този Ламбада бил дори по- смъртоносен. А дали се покрива от ваксината, кой знае...
Писна ми вече!

Да, ще свърши все някога.
Да, но дано не е след 50г, примерно 😂
Поне да сме живи, да го видим.
Според вас ще се върне ли някога нормалният начин на живот без маски, дистанция и локдауни?

# 3 556
  • Sofia
Ще се върне.
Всяка пандемия си има своя край.

# 3 557
  • София
Ще се върне, разбира се.

# 3 558
Глобално не знам как е, но по морето локално животът си изглежда съвсем същият.

# 3 559
  • Пловдив
Много би било добре да се отговори на делтата.
Остаряла ти е информацията вече има и ламбада вариант след делтата.

Ако разрешиш лека поправка - ламбда, а не ламбада като танца. Simple Smile

# 3 560
  • Terra incognita
Много съгласни на едно място, ламбада звучи по- добре и не толкова смъртоносно 😃

# 3 561
  • Пловдив
Много съгласни на едно място, ламбада звучи по- добре и не толкова смъртоносно 😃

Да, да, така е. Добронамерена ми е поправката. Simple Smile

# 3 562
Тъкмо реших да потанцувам в крак с новия вариант и ме секнаха. Язък.

# 3 563
https://www.msn.com/en-us/news/us/f-d-a-will-attach-warning-of-r … XQo?ocid=msedgntp - нов рядък синдром от ваксината на Джонсън - синдрома е Guillain-Barré disease.Ще бъде добавен в листовката на ваксината.

Този синдром при доста ваксини го има.
Мисля, че и при противогрипните.

П.П. противоказание е при противогрипната. Не реакция.
Не знам,не си слагам противогрипни,новината беше от преди час и пише,че е установено,че е рядък синдром след ваксината на джонсън-янсен,а и синдрома хич не е нещо нормално,по -скоро е......

# 3 564
  • Пловдив
Тъкмо реших да потанцувам в крак с новия вариант и ме секнаха. Язък.

Що пък, не пречи да се потанцува. People Dancer

# 3 565
Тъкмо се чудех каква ще да е тази смъртоносна ламбада 😉

# 3 566
Здравейте, ако въпросът ми не е за тук извинете.
Искам да попитам лаборатория работеща в неделя за изследване на Covid19, резултатите излизащи в неделя (бърз тест) някой да е правил в София?
Прибираме се в събота вечерта с кола и предполагам трябва до 24 резултата да е готов. С една 1 ва доза ваксина сме дали ще се иска изобщо тест, за да отпадне карантината?

# 3 567
https://www.msn.com/en-us/news/us/f-d-a-will-attach-warning-of-r … XQo?ocid=msedgntp - нов рядък синдром от ваксината на Джонсън - синдрома е Guillain-Barré disease.Ще бъде добавен в листовката на ваксината.
Синдромът на Guillain-Barré (GBS) се нарича още остра възпалителна демиелинизираща полирадикулоневропатия (AIDP). Това е неврологично разстройство, при което имунната система на тялото атакува периферната нервна система, частта от нервната система извън мозъка и гръбначния мозък
Не знам имаш ли деца, но видяла ли си листовката за нежеланите реакции при ваксината срещу паротит, морбили, рубеола? Този синдром го има и там, и още други сериозни, касаещи нервната система и не само. Пък ваксината се слага на бебетата. Та, като всяко лекарство и ковид ваксините си имат странични ефекти.

# 3 568
Синдромът на Guillain-Barré (GBS) се нарича още остра възпалителна демиелинизираща полирадикулоневропатия (AIDP). Това е неврологично разстройство, при което имунната система на тялото атакува периферната нервна система, частта от нервната система извън мозъка и гръбначния мозък
Не знам имаш ли деца, но видяла ли си листовката за нежеланите реакции при ваксината срещу паротит, морбили, рубеола? Този синдром го има и там, и още други сериозни, касаещи нервната система и не само. Пък ваксината се слага на бебетата. Та, като всяко лекарство и ковид ваксините си имат странични ефекти.
Имам да и не не съм видяла,не съм антиваксър и чинно сме си слагали ваксините,но тук става въпрос за риска ковид или ваксината.

# 3 569
  • София
Здравейте, ако въпросът ми не е за тук извинете.
Искам да попитам лаборатория работеща в неделя за изследване на Covid19, резултатите излизащи в неделя (бърз тест) някой да е правил в София?
Прибираме се в събота вечерта с кола и предполагам трябва до 24 резултата да е готов. С една 1 ва доза ваксина сме дали ще се иска изобщо тест, за да отпадне карантината?
С една доза ваксинацията не е завършена. Най-вероятно трябва тест. Може да си запазите час в Поликлиника България, работят и в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт