Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 282
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 9 450
  • Швейцария
Вирусът вече се казва Ваксина-19.

# 9 451
Около мен почти всички са с фалшиви сертификати. Само смейството ми - възрастните - баби, дядовци, без децата, сме ваксинирани. Много тъпо, каквото и да се въведе, няма да има ефект, хората ще си търсят варианти всякакви.
По заведенията масово не гледат сертификатите 😃

# 9 452
Заведенията и без да гледат сертификати, са полупразни, представи си, ако ги гледаха.

# 9 453
  • в страната на чудесата
Онзи ден реших да видя в един не лош ресторант с какво дезинфекцират масите. Дезинфектант с етанол, даже не знам защо ми хрумна, сигурно от отегчение. Шок, никаква миризма. Помислих, че съм с ковид Simple Smile
Оказа се, че всички три дезинфектанта са вода Simple Smile

# 9 454
Стига бе😀

# 9 455
Онзи ден реших да видя в един не лош ресторант с какво дезинфекцират масите. Дезинфектант с етанол, даже не знам защо ми хрумна, сигурно от отегчение. Шок, никаква миризма. Помислих, че съм с ковид Simple Smile
Оказа се, че всички три дезинфектанта са вода Simple Smile
Подайте оплакване в рзи, това е потресаващо.

# 9 456
Гледайте доктор Ненков по Нова тази сутрин. Човекът каза всичко, адмирации.
Успоредно министърът на здравеопазването мишкуваше при отговора "ще има ли локдаун". То бива страх и липса на топки, но това е срам. Не знам какво чакат да се случи още.
Някой забравя, че има и други заболявания освен ковид, които си действат, а лекарите са изтощени.

# 9 457
  • SF
Вода, затворена в пластмасови бутилки, развива нови цивилизации.
Като им гледам мърлявите шишенца с развалени пръскалки от март 2020, ме е гнус да се дезинфекцирам с тях.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 11:34 от Esmee

# 9 458
  • в страната на чудесата
РЗИ също каза “а стига бе”
Ще проверят, като имат време. Те са в толкова тежка ситуация, че не ги виждам. Проблемът е друг - липсата на убеждение у хората в ресторанта, че това е важно. Казвам на момчето, че съм в шок да нямам ковид, а той мило - ееее спокойно, или сте го изкарала, или ще го изкарате 😂😂😂😂

# 9 459
Сега, ако кажеш, че си си тръгнАла гладна😀

Локдаун, на каквото и да викате така, нито има нужда да има, нито ще има.

# 9 460
Някой ваксиниран във Варна тези дни нека сподели чака ли се много, има ли нужда от записване на час???

# 9 461
Бустерна доза Пфайзер този петък, след Астра Зенека. Днес се събудих със силна болка  и подут лимфен възел под мишница, където беше сложена инжекция. Много се притеснявам от тази реакция и дали е свързана с ваксината. При Астра нямаше нищо подобно.

# 9 462
Бустерна доза Пфайзер този петък, след Астра Зенека. Днес се събудих със силна болка  и подут лимфен възел под мишница, където беше сложена инжекция. Много се притеснявам от тази реакция и дали е свързана с ваксината. При Астра нямаше нищо подобно.

От ваксината е.
Отшумява до 10 дни.

# 9 463
Здравейте!Имам въпрос относно това ,ако в семейството има хремав ,това предпоставка ли е за отлагане на втора доза?

Не, не мисля, че е предпоставка

Louren, почти със сигурност е от лимфния възел
Благодаря за мнението!Просто не искам да отлагам и ден втора доза,дано е било настинка.Смятам да направим тест за всеки случаи.
А има ли някой ваксиниран миналат седмица в делничен ден във ВМА?Дали има много опашка?

# 9 464
  • SF
Когато аз се ваксинирах във ВМА, имаше възможност 20-30 човека да бъдат ваксинирани едновременно. Попълва се информираното съгласие в широк коридор, обзаведен с масички и столчета като в класна стая. Това отнема най-много време. Дори и 20 човека да бъдат на опашката преди вас, един по един влизат, без да се изчакват. Върви бързо и не отнема време.

Общи условия

Активация на акаунт