Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 255
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 9 600
Здравейте! Доста материали изчетох относно ваксината и влиянието й върху репродуктивните способности на жената най-вече. В тази връзка ще ми бъде интересно да разбера дали има сред вас забременели, след поставянето на ваксина?

# 9 601
  • Варна
Да ви кажа най-смели са ваксинираните, видях с очите си колко смело нахлуват в магазини с  изтапанени маски под носове и брадички и самочувствие на недосегаеми.Видях ги и лятото колко са смели.Изобщо не мисля, че неваксинираните са безотговорни, даже напротив.

Ха-ха. На челото ли им пишеше, че са ваксинирани?
Ей така като се почне слагането под общ знаменател...

# 9 602
Здравейте! Доста материали изчетох относно ваксината и влиянието й върху репродуктивните способности на жената най-вече. В тази връзка ще ми бъде интересно да разбера дали има сред вас забременели, след поставянето на ваксина?

Да, аз.

# 9 603
  • на село
Здравейте ,извинявам се ,ако е коментирано назад ,но нямам време да чета.Дали Янсен не се препоръчва при жени под 55 ,както беше при Астра Зенека? Благодаря!

# 9 604
  • в кукувиче гнездо
Да ви кажа най-смели са ваксинираните, видях с очите си колко смело нахлуват в магазини с  изтапанени маски под носове и брадички и самочувствие на недосегаеми.Видях ги и лятото колко са смели.Изобщо не мисля, че неваксинираните са безотговорни, даже напротив.

Ха-ха. На челото ли им пишеше, че са ваксинирани?
Ей така като се почне слагането под общ знаменател...
Тия, нахлуващите, изобщо не са ваксинирани. Те си пазят български ген, да не би следващото поколение да се бъгне нещо и да не налита така на ракия, сланина и кисело зеле.

# 9 605
  • Бургас
Отдавна е ясно, че ваксината не пречи на забременяването, иначе моя братовчедка забременя след ваксина, хем е супер хилава и болнава и е на 38г. - първа бременност.

# 9 606
  • Варна
Здравейте ,извинявам се ,ако е коментирано назад ,но нямам време да чета.Дали Янсен не се препоръчва при жени под 55 ,както беше при Астра Зенека? Благодаря!

Янсен има доста нисък % защита срещу делта щама, не знам защо изобщо я разглеждате като вариант.

# 9 607
Здравейте
Преболедувах ковид миналият месец . Първи симптом на 25 септември .
Обмислям ваксина , но не знам коя да избера . На 27 години съм . Моята лекарка ми предлага Пфайзер . Тя лично е преболедувала ноември миналата година и се е ваксинирала август .
Колко време трябва да изчакам за ваксина ? Личната казва най - добре 6 месеца за да има време организма да се възстанови напълно след вируса .
Аз се колебая между Модерна и Пфайзер . Дали да изчакам до лятото , юли  (когато се предполага , че няма да има епидемия ) ?

# 9 608
Моля дайте линк към темата, в която
могат да се дискутират гореизложетите
въпроси.

# 9 609
Здравейте
Преболедувах ковид миналият месец . Първи симптом на 25 септември .
Обмислям ваксина , но не знам коя да избера . На 27 години съм . Моята лекарка ми предлага Пфайзер . Тя лично е преболедувала ноември миналата година и се е ваксинирала август .
Колко време трябва да изчакам за ваксина ? Личната казва най - добре 6 месеца за да има време организма да се възстанови напълно след вируса .
Аз се колебая между Модерна и Пфайзер . Дали да изчакам до лятото , юли  (когато се предполага , че няма да има епидемия ) ?
Няма значение Файзер или Модерна, аз бих сложила Модерна, защото е с една идея по-ефективна, но не чак толкова много, че да има съществена разлика.
За изчакването - в много държави изобщо не препоръчват да се изчаква, можете и сега да се ваксинирате. Направете го, щом се почувствате здрава и готова. Успех Ви желая, взели сте правилното решение.

По-горе някой пита за репородуктивни драми и ваксина - НЯМА нито едно изследване, в което да се доказва връзка между двете. Нито едно. Всички писания, твърдящи обратното, са глупости. В света към днешна дата има 3 млрд напълно ваксинирани хора. Това е почти половината човешко население. Население от всякакви възрасти, полове, раси, репродуктивно състояние. Ако това не ви успокои, няма какво.

# 9 610
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
въпроси.

COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

# 9 611
  • на село
въпроси.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1380488.msg43735837#new

9-та подред била, много бързо ми изтриха предния пост, дано прочетете този докато не са затрили.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:46 от НелиСА

# 9 612
Благодаря Ви!

# 9 613
Първа доза "Comirnaty" днес в УМБАЛ "Св. Анна". След мен имаше голяма опашка.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 19:16 от Аметист

# 9 614
Аз ще ставам леля, живот и здраве през февруари! След една неуспешна бременност, последва ваксинация, сега чакаме племенник и до тук всичко е наред, не знам дали има нещо общо с ваксината, но се шегуваме, че точно след нея стана работата 😂.

Общи условия

Активация на акаунт