Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 953 449
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 165
На мен личния сутринта ми се обади да ми напомни, че втората доза модерна ми е в сряда и да каже в колко часа да отида. В един флакон са 10 ваксини, предният път бяхме 10 човека събрани, сега би трябвало да сме същите 10 човека. Някои бяха над 60 годишни, други като мен на по 30. Аз ще си отида да се боцна приятно разсеяна и не ме интересува. Друг е въпросът за мъжа ми, който трябваше да слага втора доза АЗ на 6ти май, но отложи малко, защото пиеше антибиотик (по различни от ковид причини). Искаше тая седмица да отиде, ама как ще стане не знам.
Ами хора, като си избираме малоумник за президент, какво искаме?! Той няма да сложи по-умни от него на власт. За съжаление народът си заслужава управляващите...

# 166
Правилно
Не би трябвало на твоя мейл, да ти пращат сертификат дали се е боцкал мъжът ти Simple Smile
Това си е лична информация

# 167
както решиш, Лили, не те убеждавам, пиша го, за да се спестят разправии, ако такива възникнат, в момента надали по границите проверяват валидността като преписват номера /със сканирането нищо не става/, а и аз ако съм граничен служител, изобщо и няма да проверявам за валидност документ, на който не пише, че е за ваксиниране срещу Ковид
Сертификатът е QR кодът, останалото са красоти по един хвърчащ лист. QR код се верифицира със скенер/камера и съответния софтуер. Останалите писания по листа нямат никакво значение. От сертификата(хвърчащия лист) можете да си отрежете квадратчето с QR кода и пак ще минете през граница, ако той се изисква. Ако някой на съответната граница проверява само листа и не верифицира кода, значи си гледа работата през пръсти.

# 168
Ами аз като съм записана за четвъртък за първа доза няма ли да ме ваксинират?
Ако ЛЛ не може да събере хора за флакона над 60 години какво ще прави?

# 169
Какво е станало, че нещо пропускам? Спрели са зелените коридори ли?

# 170
  • London
Намерих ви. Идвах да кажа, че дават 97 процента защита на АЗ срещу индийския щам.

# 171
И какво правим сега? Утре съм за втора доза, аз съм под 60. И се записах през ел.портал.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 14:44 от laurentin

# 172
От къде ви хрумна, че затварят коридорите, паники такива ?
Отварят нови, не затварят нищо.

# 173
  • София
Почвам да се чувствам прокълната (в кръга на шегата де) - след първата игла на АстраЗенека, на другия ден спряха зелените коридори. Сега пак - боднах се и ги спират... Е*ати късмета, дето нося...

# 174
Намерих ви. Идвах да кажа, че дават 97 процента защита на АЗ срещу индийския щам.

Откъде е тази информация, споделете линк, моля!

# 175
Аз съм за втора доза АЗ другата седмица...под 60 г.съм....Дано дотогава има няква яснота точно какво става...малоумщина след малоумшина.

# 176
И аз така се надявам Simple Smile

# 177
  • София
Ама какво отварят?
На мен втората ми дата е или в понеделник, или в сряда. Е да, но според новата заповед, тъй като нямам 60 и съм здрава, мога да се ваксинирам в петък, събота или неделя. Само че в поликлиниката не ваксинират събота и неделя, и остава само петък. Добре дошли в навалицата.

# 178
В заповедта на здравния министър пише така

Може би зелените коридори са ваксинационен център, все пак?

# 179
Ами ваксинационен център са, какво друго да са. Но аз не разбирам от това да се откриват нови коридори за ваксиниране.
Това е като пазаруването, което измислиха - от 8 до 10 само възрастни, през другото време всички + възрастни. Аз го разбирам точно като всички да могат да се ваксинират само петък, събота и неделя. През другите дни могат да се ваксинират, ако са под 60, само ако са хронично болни и диспансеризирани за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт