Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 941 971
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нивото на кислород в кръвта.

# 391
  • София
Няма как сатурацията ви да е паднала от ваксината...

# 392
Вчера при Цветанка Ризова беше доцент Чорбанов та той каза,че имунитета на преболедувалите е доживотен.
Той твърдеше и че няма ковид, пък се озова в болница с тежка форма, та не му вярвайте особено много...

# 393
Взех че вдигнах температура почти 24 часа след ваксинацията.

# 394
  • в кукувиче гнездо
Вчера при Цветанка Ризова беше доцент Чорбанов та той каза,че имунитета на преболедувалите е доживотен.
Той пък баш да го казва. Дето твърдеше, че два пъти в рамките на няколко месеца го кара, потвърдено с ПСР. Даже втория път лежа и в болница...

# 395
  • София
Той пък баш да го казва. Дето твърдеше, че два пъти в рамките на няколко месеца го кара, потвърдено с ПСР. Даже втория път лежа и в болница...
И после каза, че всъщност само си е мислел, че го е карал преди...

# 396
  • Варна
Ваксинирата ми колежка се похвали, че в непрекъснат контакт с болното си от ковид дете, не се е заразила. Правила си и тест междувременно - отрицателен. След малко повече от месец след втора доза на Пфайзер си направила и количествен тест за антитела - над 5 хиляди.
С нея в един ден сме ваксинирани, да се чувствам и аз защитена, че тест за антитела не мисля да си пускам. Grinning

# 397
Писах преди време, че за 10 дни през март живях неотлъчно с трима болни от ковид, като тогава още не бях си сложила и първата доза, и ми нямаше нищо (боледувах през ноември). Също, че мъжът ми 5 месеца след боледуването има 9800 антитела без ваксина. Така че очакваме от ваксините точно това и аз не се изненадвам.

# 398
  • Пловдив

Отдавна го казва. Дано е така наистина, много се надявам. Имаме значителен спад на случаите и според мен това се дължи най-вече на факта, че доста хора вече са преминали през този вирус и са изградили защита.

# 399
  • София
Няма как сатурацията ви да е паднала от ваксината...
Може,аз я следя постоянно и беше по-ниска в сравнение с нормалното за този период .

# 400
На мен седмото сетиво ми нашепва, че мъките ни с АЗ ще се оплодят някой ден.
Това не го разбрах, ще бъдем възнаградени за мъките ни ли? 🤪
Колко дни след втората доза си, минаха ли 14?

# 401
На мен седмото сетиво ми нашепва, че мъките ни с АЗ ще се оплодят някой ден.
Това не го разбрах, ще бъдем възнаградени за мъките ни ли? 🤪
Колко дни след втората доза си, минаха ли 14?
За мен плод е награда . Първо за постваксиналните реакции, второ за истериите, трето за куража и накрая- един прекрасен широкоспектърен резултат. Blush

Минаха, минаха. Още в събота минаха 14 те дни. От вчера гледам ваучери да мръднем някъде, дойде ми музата и за кръчми, и за нови тоалети .
Ти докъде стигна?

# 402
9-ти ден, чакам 😎
Викаш, дойде ти желанието за живот, удряй го на купони значи, заслужени. 😜

# 403
Ох, разсмях се, макар и да не е смешно.
Никога не съм се вторачвала в тялото си, през тези 14 дни, каквото и да станеше, все си мислех, ейгона, отнесе ме Joy Разигра ми се мускул от прекомерно ходене пеша , аз .... нали. Вдигна поглед, струва ми се, че с едното очо виждам като с две и т.н. Ще мине, малко ти е останало. Общо взето, ако не "чакаш" , си си ок.
Не зная вече дали си внушавам, но преди имах често главоболия, особено в понеделник от срещите с многото хора, след тези ваксини - тцъ. Може и ползи да има.

# 404

Не каза това.
Каза, че не е ясно колко в дълъг имунитета, но е възможно да е доживотен.

Около мен, колеги, все повече ваксинирани.
Което е супер!

Общи условия

Активация на акаунт