Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 262
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 9 570
  • София
Здравейте,
Някой ползвал ли консултации по телефона за ваксинирането като тези тук:
https://bnr.bg/burgas/post/101405658/d-r-hrbacelova
Дали е актуален телефона?

# 9 571
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Здравейте,
Някой ползвал ли консултации по телефона за ваксинирането като тези тук:
https://bnr.bg/burgas/post/101405658/d-r-hrbacelova
Дали е актуален телефона?

Това е същия номер
https://coronavirus.bg/bg/262

# 9 572
  • Бургас
Колко време след ваксината трябва да се проследи за миокард или някакви подобни възпаления, при кардиолог предполагам?

# 9 573
  • София
Колко време след ваксината трябва да се проследи за миокард или някакви подобни възпаления, при кардиолог предполагам?
Ако няма оплаквания, не виждам защо е нужно посещение при кардиолог. То миокардита не е безсимптомно. Има усещания.

# 9 574
  • Варна
Здравейте Simple Smile Моля за съвет от  някого които е по наясно, докато се консултирам с лекар по въпроса. Случая е следния, в събота си пуснах изследване за антитела и резултата е че такива имам. Рефефентните стойности бяха  От 33.8 положителен. Моите са 45.70. Някога сме се срещали с вируса когато и да е било това.
Въпроса ми е дали при антитела може да се сложи ваксината, защото  гледах и чувам  че не е ок. Моля за съвет ако някой разбира от това, благодаря ви предварително!
Прочетете това и ще разберете че меренето на антитела у нас е абсолютно излишно. Но лабораториите се радват, да Joy

# 9 575
Във Втора градска болница в Пловдив слагат ли Модерна? Някой ваксинирал ли се е там или да отивам в Пълмед?

# 9 576
  • Пловдив
Във Втора градска болница в Пловдив слагат ли Модерна? Някой ваксинирал ли се е там или да отивам в Пълмед?
На мен предложиха само Пфайзер , преди две седмици

# 9 577
ЛЛ ни предупреди да следим за симптоми при момчетата до 4 седмици след втора игла.

# 9 578
Здравейте!
И аз имам позната, която забременя два-три месеца след ваксината, на 44 г. Втора бременност, първото ѝ дете е на около 25, не знам дали са правили опити.
И да кажа, че само допреди седмица бях върл противник на ваксините. Не съм вярвала изобщо, че коренно ще си променя мнението, но изчетох цялата тема тук, четох и други материали, говорих дълго с дъщеря ми, която отдавна ми казва, че трябва да се ваксинирам и взех решение да го направя. При следващото излизане смятам да стане. Споделих с ММ, той се опитва да ме разубеди, първо, защото преболедувахме през август, аз супер леко, второ, защото в момента съм безработна, той е пенсионер и водим много затворен живот, особено откакто стана студено. Но аз просто чувствам, че е дошло времето да го направя. Той смята да изчака засега. Разбрах, че и наши приятели са се ваксинирали миналата седмица, и двамата са с един куп заболявания и много рискови.

# 9 579
Дама от морето, браво, това е правилното решение. Щом поне на един човек сме повлияли положително, значи има смисъл от тази тема. Simple Smile

# 9 580
Здравейте!
И аз имам позната, която забременя два-три месеца след ваксината, на 44 г. Втора бременност, първото ѝ дете е на около 25, не знам дали са правили опити.
И да кажа, че само допреди седмица бях върл противник на ваксините. Не съм вярвала изобщо, че коренно ще си променя мнението, но изчетох цялата тема тук, четох и други материали, говорих дълго с дъщеря ми, която отдавна ми казва, че трябва да се ваксинирам и взех решение да го направя. При следващото излизане смятам да стане. Споделих с ММ, той се опитва да ме разубеди, първо, защото преболедувахме през август, аз супер леко, второ, защото в момента съм безработна, той е пенсионер и водим много затворен живот, особено откакто стана студено. Но аз просто чувствам, че е дошло времето да го направя. Той смята да изчака засега. Разбрах, че и наши приятели са се ваксинирали миналата седмица, и двамата са с един куп заболявания и много рискови.
Поздравления за решението, хубаво е отново да се каже и за съпруга ви. Няма значение дали ще имате антитела просто защото сте го карали веднъж. Втория път може да бъде вече фатален или с нанасяне на много щети в организма. Дори да има антитела те може да не са тези, които са неибходими за атакуването на вируса. Докато антителата създадени от ваксината са целенасочени конкретно към спайк протеина на вируса. Успех и здраве на семейството

# 9 581
Поздравления за решението, Дама! Hug

# 9 582
Знаете кога ще се приключи с ваксинацията - когато повече хора започнат да умират от ваксините отколкото от вируса, точно така е приключено с едрата шарка.

# 9 583
Знаете кога ще се приключи с ваксинацията - когато повече хора започнат да умират от ваксините отколкото от вируса, точно така е приключено с едрата шарка.

В България чакат да стигнат 500 починали на ден, споко.

# 9 584
И 500×2 да станат българина ще си остане дребнав, безотговорен и (съжалявам , че ще го кажа) немислещ и тъп. "Простотията тук е толкова голяма, че доминира над чуството за самооцеляване" това не са мои думи , а на предприемача бизнесмен Красимир Дачев от преди няколко минути по НоваТВ.

Общи условия

Активация на акаунт