До късно на работа...

• 8 795
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Хаха... Simple Smile Ами, да... Виждам, че цялата къща участва в този процес Simple Smile

# 61
Ох, най-после хубава и конструктивна тема! Напоследък форумът е нещо на изчезване, последните година-две.

Мислите ли, че е възможно да си има люновница или пък отношенията с жена му да не са наред и да не иска са се задържа просто вкъщи?
Не сме чували скандали или нещо подобно между тях до момента.

Напълно е възможно.
Но пък има и други възможности.
А сега какво смятате да правите?

# 62
Леле, горкият човек! Да му имам сестрата и майката, слухтящи жени без работа, плетат интриги и се радват на себе си.

# 63
Много интересно впечатление прави от коментарите как всеки гледа единствено и само себе си и то в един негативен смисъл.
Отделно, за да сте повечето толкова запознати май всички сте били част от такава “селяния” иначе не виждам как точно ще сте толкова наясно, а може би също гледате турски сериали ?!
Разбираемо е, че хората пречупват случая през своя личен опит. Не е добре, ако нещата в семейството не вървят, но страничните хора - братя, сестри, родители - нищо не могат да помогнат.
За брат ти, няма никакви индикации със семейството нещо да не е наред. Точно обратното, изглежда загрижен за семейството си, защото работи много, за да изкарва пари. Аз, ако бях негова близка, бих се притеснила за здравето му, да не се преуморява и поболее. А дали изневерява на жена си - да го мисли жена му.

# 64
Ако се прибира рано от работа ще го обявят за лентяй, който не си гледа семейството. Сега се прибира късно - женкар, който ... не си гледа семейството. Няма угодия. Едва ли жена му е сляпа, тъпа и т.н., че да не знае и да не ѝ прави впечатление. Отношенията брат-сестра, майка-син нямат общо с отношенията между съпрузи. Големи жени сте, как не се усещате, не знам? Щом не са дошли лично да ви питат, значи мнението ви не им е нужно. Кое не е ясно, не разбирам?

За еднофамилната къща - не виждам трагедия, по-добре цял етаж от "кибритена кутийка" в някой блок, например. Зависи от човека. Бъркащи се роднини може да имаш и на край света. Имали сме почти всички по един нетактичен съсед, който не ти е даже никакъв, но е последна инстанция. Навсякъде има дразнители. Ако поставиш ясни граници в началото, проблеми няма да има.

# 65
Мъж на държавна служба, чието работно време вместо 8ч е 12 и отделно събота и неделя:)
-Може да има любовница
-Може да е намерил хоби
--Може да е открил допълнителен доход на пари

Ако на вас ви прави впечатление бъдете сигурни, че ако има нещо нередно жена му го е усетила преди вас.Но проблем ако има е между тях. Вашата намеса само ще усложни..
И не можете да налеете акъл на брат си!

# 66
Стана ми любопитно има ли дами във форума, чиито мъже са държавни служители и работят не до 17:30, а до 21:30, за да издържат семействата си?
Някоя от тях дали е майка с три деца, която би приела за нормално, децата да не виждат баща си, защото той е по цял ден на работа. Стават - него го няма. Почти дойде време за сън - той току що се прибира?

Жената на брат ми няколко пъти прави разни изречения пред нас в този смисъл. Смея да кажа, че сме доста близки и с нея поддържам толкова близки отношения колкото и с брат ми, а майка ни никога не я деляла, макар ние да сме нейни деца, тя снаха. Приемала ни е абсолютно наравно. Факт, който много малко хора тук била могли да проумеят предвид хилядите теми във форума “С какво ви дразнят снахите/свекървите”
Отделно, семейството на брат ми няма финансови проблеми - което смея да твърдя със сигурност, не му е необходимо да работи повече, дори и да беше не би скрил от нас, че работи нещо допълнително или извънредно.
Напротив, когато жена му или децата подхванат темата, че не го виждат почти, той се изнизва от стаята под някакъв предтекст.

# 67
  • София
Като знаеш отговора, какво ни занимаваш нас със селските ви прояви?
Правите му разпит на 6 очи, мъмрите го, първо предупреждение и така.

# 68
Като знаеш отговора, какво ни занимаваш нас със селските ви прояви?
Правите му разпит на 6 очи, мъмрите го, първо предупреждение и така.

Не съм дошла у Вас да Ви позвъня, да Ви занимавам със “селските ни прояви” госпожа!

Като не Ви харесва, не влизате в темата - не четете.
Хубава вечер!

# 69
Според мен ,  трябва да разговаря някоя от вас  с него .Не е невъзможно да работи и извънредно ,независимо ,че е държавен служител .Моето мнение не клони към такава хипотеза .

# 70
  • София
Като си близка със снаха си, питай нея.
Тя мрънка, че нямал време за семейството, а някой питал ли е защо?!
Намеци в тази посока и сценарият е готов.
И да има любовница какво ще направите, щом пред жена си очи няма?
Драми, селяндурски драми, Соня.

Гледай си твоето семейство и твоят мъж кога се прибира. Ако имаш.

# 71
А той толкова ли ви има за балами, че така видно и безпардонно да действа ако има любовница? Все си мисля, че би се прикрил.
Дори и 3 любовници да има, това е между него и жена му. Така че вместо трите да си палите фитилите взаимно, жена му да си говори с него. Колкото и да сте близки, това не е нито ваша, нито на майка ви работа.

# 72
... когато жена му или децата подхванат темата, че не го виждат почти, той се изнизва от стаята под някакъв предтекст.
Не разбирам. Отива до тоалетната или да си досипе от ориза, баш като го попитат? А после пак, и пак? А като си легнат с жената, пак? Това не си го представям, да не може да се говори с него.
В първоначалния пост нямаше описано, че жена му го гони из къщи да му иска обяснение и той й бяга по тъча.

# 73
Вярно, не си у ничия къща, на площада си - още по-зле. 
Нечия липса е крайно недостатъчна да се правят изводи. Ако беше достатъчна, можем да закопаем като залюхан всеки, който тегелира вкъщи-работа-вкъщи.
А и дори да държите на изводите - никой, освен семейството му, не е в положение да изисква от него. Семейството му са съпругата и децата. Всички останали сте външни в тази ситуация и мнението ви е в най-добрия случай препоръчително, а не заповед.

# 74
смея да твърдя със сигурност, не му е необходимо да работи повече,

За тези тук, които твърдяха, че нямало лошо цялата фамилия да са под един покрив - чуден пример, как родата решава кога парите ви стигат вече, и няма нужда от още. Сигурно и разпределянето на семейния бюджет е “общ” проблем между трите етажа.
Честно, и аз не бих се прибрала...
Соня, не, не е нормално съпругът ми да не се прибира. Виж, когато го прави брат ми - това вече е проблем на съпругата му, не мой.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 23:11 от Aerin

Общи условия

Активация на акаунт