💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 226
  • 853
  •   1
Отговори
# 150
  • София
имах си аз да няма розов варел... Wink

# 151
  • Испания
И предишните бяха на тъмно. Такъв им е редът.

Тяна: "Не спори с жена си. Дали си прав или не, няма никакво значение".

Тяна е против главната буква в началото. Професор Гагарина, какво да я правиш!

# 152
  • София
Професор Гагарина не е ли чувала, че най-важното нещо е да се следи самата мисъл, идеята на автора и да напаснат нещата логически. Иво и той сто и блее.
Абе като цяло всички двойки са много зле този сезон.

# 153
Яница изглежда изненадана ли...преглъща...

# 154
  • Испания
Логично двете торби Яница и Момчил отпадат, но...

Защо, по ягодите, трябва да се доверявам на продукцията? Ни таймер, нито изписване сега на резултатите - пълен мрак!

# 155
  • София
Добре де, каква е тази аматьорщина?
Поне да бяха дали някакво генерално класиране след двете игри.
Сякаш Тина и Миро са спечелили от думите на Емо, но не е сигурно.
След първата фаза с 63 мин. първи са били Тяна и Иво, а Яни и Момчи 150 минути за това, сериозно? хахаха

# 156
Сега я загледах тази Яница, ми то няма за какво да се хванеш-тяло ли е, характер ли е, ум ли е, как се омъжват такива не ми е ясно?!

# 157
Явно продукцията ни показва постановка и края е предизвестен. Но не мога да предположа за кой е предопределена победата.
Не вярвам да е за Гагарини, от останалите две предпочитам да е за Поли. Но явните симпатии на Емо към Тина дали не подсказват победителите?

# 158
  • Бургас
Това претупване тази вечер създава впечатление за нечестна игра, вероятно е пак пропуск в монтажа и режисурата. Сезона е много непрофесионален като заснемане и замисъл, отделно, че участниците  са на доста по-друго ниво от миналогодишните. Жалко, първия сезон даде заявка за нещо повече. Този си е провал за мен.

# 159
Всички оставали в играта жени са много кекави. Една от тях не е влизала във фитнес, но се записали за тв игра с физически игри и състезания. Така е в живота - на нахалните не им пука, че се излагат и се натискат да се показват и печелят.

# 160
  • Испания
2/3 от академиците отново заедно.

# 161
  • Sofia
Сега я загледах тази Яница, ми то няма за какво да се хванеш-тяло ли е, характер ли е, ум ли е, как се омъжват такива не ми е ясно?!
И на мен, в добавка с отвратителен характер, и вечно нацупена (за разкош)!

# 162
  • Велико Търново
Качулката на черния суитшърт на Поли е една и съща и на двата скрийншота. Просто, както вече е отбелязано от rebus99, по някое време е съблякла белия.

А реално класирането на трите двойки, освен отпадащата, ще влияе ли на класирането утре? Защото ако не влияе, то тогава не е чак толкова важно как точно са се подредили.

засякох време на Полина няма и 3 минути (това, което дадоха), а по средата на играта пишеше 3:17? Направо монтажи.
Много ясно. Няма как да дават игрите 1:1. Което прави каквото и да било засичане съвсем излишно.

# 163
  • София
Знам, че Тина е много харесвана в темата и моля за извинение, но не мога да я понасям. С маска на невинност, с образ на популярните в момента без индивидиалност жени, а всъщност липса на характер, уважение към партньор и малко интелект.

# 164
Класацията си е стъкмистика. Представям си колко часа са го снимали това, участниците си сменяли анцузите, може и кафе да са пили. И накрая се съгласяват на каквото им кажат от продукцията. Сигурно им е вписано в договора да няма мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт