💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 237
  • 853
  •   1
Отговори
# 510
И аз смятам, че решението си е тяхно. Чак толкова режисура... Прекалява се със свободните съчинения.

# 511
  • Sofia
Добре де, Тяна и Иво са взели това решение, каква е била причината, само те си знаят. Постъпката им, независимо от какво е провокирана, е достойна за уважение. Дайте да не се лъжем, това не са малко пари и още по-малко са хората, които биха го направили.

# 512
  • ENGLAND
Тяна и Иво заслужено спечелиха, но незаслужено взеха пари онази мяукащата кифла, стигнаха финала на майтап. Тяна като не им трябваха толкова пари да ги бяха дали на някое дете или деца, които имат нужда от пари за лечение. А сега какво, Тина и Миро ще си платят 10% за жилище в Англия и ще се прибират всяко лято и ще се фукат какъв стандарт на живот имат. Ама с парите на една чистачка и един шофьор в Англия стандарта е оцеляване.
А днес ми изникна във фейса снимка на Тяна и Иво и Тина и Миро и по средата  пише победители. Това е цинично да напишеш за някой, че е победител като всъщност е загубил.

# 513
  • SF
Тяна и Иво обясниха защо са решили да разделят парите. Обясняваха го няколко пъти.
Тези пари няма да променят особено начина им на живот, а на Тина и Станимир, ще им дадат хубав старт в живота.
Каква реклама са си направили Тяна и Иво? Според вас какво си рекламират за 44 хиляди лева и пред кого, и защо?
Вие ще се рекламирате ли за 44 хиляди лева, ако тези пари ви трябват?

# 514
  • До морето
Тяна и Иво направиха страхотен жест и опитите на някой да го омаловажи, като го нарече "просто реклама за 44000 лв" са смешни! Ми направете си и вие такава реклама, като е толкова просто!

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 07:31 от Boho chic

# 515
  • Sunshine state
Ох, мразя да съм от тия хора и не го правя по принцип, но някоИ се пише с И, а не с Й. Просто ме дразни и само отбелязвам. Не знам от къде тръгна, но дори батерии пишат с Й.Звучи като елемент от Менделеевата таблица.✌🏻

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 00:37 от Pupitka

# 516
  • До морето
Приемам забележката, знам как се пише, но бях тръгнала да пиша "когато някой каже", после реших да е "опитите на някои" и накрая е станало мазало.

# 517
  • Пловдив
Благороден жест , разбира се...и не го отричам.
А рекламата , която си правят е най-вероятно за студиото им за красота.

# 518
  • SF
Да, върви му реклама на студиото.
С поделянето на наградата с Миро и Тина, как точно си го изрекламираха? На мене ми се стори, че Иво си направи реклама на това, че е сватбен фотограф, което му струваше 44 хиляди лева. Голяма глупост направи, защото повечето сватбени фотографи се рекламират във фейса безплатно. Simple Smile

# 519
Финалистите са готини хора, широко скроени, свестни, добронамерени, читави хора. По - харесвани  за мен са двамата мъже - като поведение, отношение, качества...., но и жените си имат своите достойнства (за техните сега не ми се говори.)
 Аз, може би, не бих си поделила наградата с вторите, не за друго, а защото наистина преминаха през твърде трудни, гадни, опасни изпитания (игри), така че Иво и Тяна просто си ги спечелиха тези пари. А и фактът, че натрупаха 88 430 лв., си е изцяло тяхна заслуга - правеха разумни залози, държаха се смело, находчиво, обрано и си трупаха сумата бавно и славно. Здравка и гадже по едно време имаха силни седмици, бяха натрупали гол.сума и я профукаха с твърде гол.залози и  неадекватни постъпки, така се самопровалиха. Така че, трябва и акъл - както се казва. Иво има акъл!
Мирко е гол. сладур и пак казвам - фен съм му. За Тина не мога да се насиля и да почна да я критикувам. Момичето е добро. И съвсем не е толкова глупаво или неприятно, колкото тук, в темата, някои го изкарват.
  Читави и готини хора бяха на финал, радвам се за тях! Но очаквах по-голямо разнообразие откъм игри и изпитания на финала. Малко ми дойде - само тази трудна лента и паданията на двойките. Искаше ми се повече зрелищност и напрежение.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 19:01 от *Камея

# 520
Тяна и Иво, най-вероятно преминавайки през много труд и проблеми, знаят колко трудно, но пък важно е закупуването на собствено жилище за една млада двойка.
Чудесен жест от тяхна страна.

# 521
Споделям мнението на Камея.
От самото начало симпатизирах на Тяна и Иво. Харесвам ги, харесва ми това, че са успели и имат самочувствие на успели хора. Постигнаха победата с лекота, без напрежение. С никой не се скараха, показаха ги като търпеливи и нормални участници. Тя е железна жена - бърка в калта, целува жаби, разместваше змиите и през цялото време тя не измрънка нито веднъж. Иво също ми е симпатичен, показа се като спокоен и възпитан мъж. Децата им са прекрасни, толкова красиви деца, особено момчето, като картинка е. Да им е честита победата и да са здрави и щастливи.

# 522
  • До морето
Аз не смятам Тяна и Иво за толкова несметно богати, колкото ги изкарват и това прави жестът им още по-голям. Да, успешни са, вероятно имат добри доходи и водят хубав живот,  но и двамата работят. Жилището им е хубаво, но е първо, а са заедно от 17 години и са си взели апартамент, а не средновековен замък, все пак. Във фейса ги изкарват, едва ли не, милионери, лесно им било. То така всеки можел. Ми аз доста милионери знам, пък никой не раздава по 50 хил. ей така, за добър ден!

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 16:26 от Boho chic

# 523
Ами аз не ги смятам за милионери, а за успешни хора, които могат да си позволят някакъв стандарт, да ходят по екскурзии, да се забавляват. Та то едно семейно кино излиза над 100 лева и колко хора могат да си го позволят всеки уикенд - според мен малко. В този смисъл те са успешни, работещи хора. Видяхме и че са сърдечни и позитивни.

# 524
До последно не вярвах, че Тяна и Иво ще спечелят. В началото не ги харесвах особено, но в хода на играта започнах да им симпатизирам. Напълно заслужена победа, справиха се чудесно в повечето игри, симпатични са и очевидно се обичат въпреки прословутата изневяра. За тях твърдо смятам, че са един за друг. Другите две двойки, които са един за друг, са Яница/Дани и Дени/Момчил. Simple Smile В тази конфигурация страшно ще си подхождат. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт