💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 605
  • 853
  •   1
Отговори
# 675
Дени и Дани разделени? Интересно.

# 676
  • Испания
Както писах, за Даниел и Денислава им беше зададено като въпрос. Те нищо не знаят по въпроса.

Записали са лайвовете.

От 23.05.2021

От днес

# 677
  • Далечният изток
Харесаха ми, че не бяха някакви нагласени, а съвсем семпли, точно както си седят вечер вкъщи на дивана и си говорят.

# 678
Или е някаква грешка, или някой е пуснал интрига нещо. Не мисля, че са разделени, преди няколко дена пускаха снимки заедно.

Даниел и Денислава още след излизане от предаването, когато участваха в лайфа с Елена и Пламен, казаха, че не поддържат връзка с Полина и Мохамед и ги обвиниха, че са лицемери.

# 679
  • Испания
Колкото повече ги гледам, толкова повече се убеждавам, че първото ми впечатление не ме е излъгало.

И не става въпрос само за Поли и Мохамед.

# 680
  • София
Сега им погледнах профилите и Дани и Дени нямат снимки само двамата, а сякаш преди имаха. Ако някой помни дали преди имаха, а сега ги няма, значи може и да са се разделили или скарали временно, че те преди седмица пускаха с Анси и Марти.

# 681
  • Испания
Последната снимка в профила на Даниел е отпреди седмица с Анселита и мъж. Денислава публикува сама снимки от една седмица.

Да се оправят! Хич не ме вълнуват.

# 682
Между другото ми стана любопитно и им погледнах профилите в инстаграм - не се следват. Може пък наистина да има нещо, то сигурно ще се разбере де.

# 683
  • До морето
Ми дано си е отворила очите Денислава, те поне брак нямат!
Доста тъпо, ако са спрели отношения с По и Мо за едното гласуване.

# 684
И двете/двамата Д2 ги следвам, от няколко дни, седмица,може би, Дени качва сторита и постове с нейни приятелки или сама, Дани пък от фитнеса и др - сам. Дали е случайно или показателно за раздяла....мисля, второто. Аз от този лайв тази вечер разбрах, имаше въпрос на потребителка. По и Мо не знаеха също. Дали е вярно - не зная. Толкова по въпросите към мен и поста ми.

# 685
  • Далечният изток
Ми тука го пророкувахте... Някой се е усетил все пак.

# 686
  • SF
А може просто да предизвикват сензация:
Шок, бомба!!! Д&Д вече са само Д и Д, но някъде на друго място.

# 687
И да са се разделили няма да е заради предаването според мен. При тях се е минало доста повече време отколкото ние виждаме.

# 688
  • SF
Те кога са започнали връзката си?

# 689
Тя не беше ли се върнала или отказала от чужбина заради него?
Какво точно работи Дени?

Общи условия

Активация на акаунт