💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 163
  • 853
  •   1
Отговори
# 780
Аз и друг път съм споделяла, че за мен Емо си пасва много добре на предаването. Мъча се сега да превъртя някои от популярните лица, които постоянно въртят без значение мъже или жени и не ми идва наум за никой подходящ.
Наталия Симеонова, Алекс Сърчаджиева, Славена Вътова, Рая Пеева, синоптичките, Радост и т.н. за мен са твърдо не. Не съм женомразка нищо че сигурно така ще излезе след това обобщение Grinning

# 781
На Емо само забавни извадки от прогнозата съм гледала,но с това "Мили мой",ми дойде в повече.Признавам си,не го помня миналия сезон.Но в следващ,не искам да го гледам.

# 782
Аз Емо го харесвам - държи се естествено и добронамерено. Действително симпатизира на двойките. Не искам жена - аман от декламиращи наизустен текст недоразумения.

# 783
Трябва да излъчва любов. Не сексапил, а любов. Трябва да е женствена, хем, леко наивна на моменти, усмихната, но не и глупава, да има обаяние, да може да си наложи мнението.
Нещо подобно на Наталия Симеонова от "Море от любов". Да се занимава с психологическите преживявания на участниците, да ги интервюира. Някак майчинско отношение да проявява към тях, знаете, в къщата има драми, плач. Тази година им спестиха срещи с близките, където много реват.
Представям си водещата с руса коса, дълга, усмихната, чаровна. Но пък с организаторски способности и журналистически.

поразтърсих се, например Христина Христова БНТ
Скрит текст:

# 784
За водеща Мария Силвестър - бързореагираща, чувство за хумор, умерена, приятна,умна, не пресолява манджата с твърде много говорене или изтъкване.

# 785
  • Sunshine state
Боже опази от Вътова като водещ.. 😝

# 786
Doli, не знаех! Потресена съм да науча това.
Да, виждаше ми се странен, не онзи зевзек от Прогнозата за времето, пълен с шегички и закачки.
Бях решила, че такава е концепцията на предаването и от него се очаква да представи друг образ. Имаше нещо станно, изписано на лицето му. Сега си го обяснявам. Тази година ми беше една идея "по-така".
На моменти беше тъжен и тази година ...особено при по-романтични ситуации. Сигурно много му липсва. Знам, че имат 2 дечица.
Миналата година много приятно се изненадах, че не го смениха в последния момент , преди да започнат снимките на сезона, сигурно му е помогнало да се разсейва  ( и да изкара парички).

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 08:47 от dany_nik

# 787
Вярно, че е малко безличен Емо Чолаков в това предаване, но пък е по-спокоен. Не си представям някоя крякаща и превъзбудена водеща, която да превърне предаването в някакъв врещящ екшън.

# 788
Но една жена водеща с присъщия и нюх ще намери болните теми на участниците и отношенията им, и като седнат на диванчето....
Представям си Валя Ахчиева (като млада) да ги поразпита.

Игрите може друг да ги коментира, или най-добре само субтитри за зрителите, часовник. Всъщност коментар не е нужен, няма какво някой да ги направлява с думи и да подсказва на любимците си. Да ги пускат на терена, и който откие как да се справи, печели. Разбира се, регламентът трябва да се обяснява добре, да отговорят на въпроси на участниците, както и на зрителите да се обясни добре преди да започне играта. Може и кадър как Пламен и Елена се справят с изпитанието Simple Smile)

# 789
  • Испания
Много добър водещ за този формат е Емо. Точно си е на мястото. Няма нужда от някоя пърхаща с мигли и зъбеща се водеща, а още по-малко да ги разпитват, подпитват и насочват към разни теми. Темата на формата е съвсем друга.

Някои неща подобриха във втория сезон, повечето бяха по-сполучливи в първия, а и все пак първи сезон на което и да е предаване не е натоварено с много очаквания.

Има място форматът в телевизионния ефир като нещо различно и не е необходимо да го развалят и превръщат във вече нещо познато, още повече че ВБ изглежда дебне от ъгъла.

Наздраве!

Здравка и Мирослав явно са в Италия. Приятно изкарване!

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 20:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 790
  • Sunshine state
Искам в следващия сезон да отделят повече внимание на отношенията между участниците и по-малко на режисираните разговори на дивана и масата, понеже на моменти ме учудваха с твърденията как някой си бил душата на компанията, а те не са го показвали изобщо да разговаря в група.

# 791
  • SF
Форматът е такъв - да показват качества, които ги определят като "Един за друг", в игрите. Не само силови качества, а такива като разбирателство, комуникация, "да се усещат с поглед", да чуват и това, което не са си казали, да се допълват, умения да компенсират недостатъците на другия, да се съсредоточават, да се окуражават, да балансират... Иначе ще стане Биг Брадър и всяко друго подобно риалити, в което се показват избрани кадри от живота в затворено пространство. 3 епизода седмично - 3 игри - женска, мъжка и "отборна".

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 11:39 от Esmee

# 792
За тези, на които им липсва Биг Брадър - от септември започва Вип Брадър. Ще гледате нережисирани разговори и скандали.

# 793
  • Испания
За тези, на които им липсва Биг Брадър - от септември започва Вип Брадър. Ще гледате нережисирани разговори и скандали.

Да, има такива слухове.

Скрит текст:
Много добър водещ за този формат е Емо. Точно си е на мястото. Няма нужда от някоя пърхаща с мигли и зъбеща се водеща, а още по-малко да ги разпитват, подпитват и насочват към разни теми. Темата на формата е съвсем друга.

Някои неща подобриха във втория сезон, повечето бяха по-сполучливи в първия, а и все пак първи сезон на което и да е предаване не е натоварено с много очаквания.

Има място форматът в телевизионния ефир като нещо различно и не е необходимо да го развалят и превръщат във вече нещо познато, още повече че ВБ изглежда дебне от ъгъла.

Скрит текст:

Наздраве!

Здравка и Мирослав явно са в Италия. Приятно изкарване!

Все още нищо официално.

# 794
Емо ми харесва и на мен. По-скоро ако имат бюджет за още един водещ да вземат и някоя жена се чудех. Със сигурност не трябва да са Вътова, Мария Силвестър и Катето - Евро. Ако може направо да им забранят ТВ изявите на тези трите (особено на Вътова) ще е най-добре.

Както е позитивно шоуто се замислих дали Хилда (вечно позитивната) няма да е добра втора водеща на такова предаване?

ВИП Брадър може и да гледам, въпреки, че през последните сезони взе да ми писва честно казано. Игри на Волята > ВИП Брадър. Дано не махнат едното за сметка на другото. Там поне има интересни игри понякога.

Общи условия

Активация на акаунт