💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 317
  • 853
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мисля, че Миро обича повече. Тина хич не е глупава, това лигавене кара Миро да се чувства повече мъж, може би. Но за момиче, което чисти строителни обекти изобщо не ми се връзва да е такава лигла, само за пред Миро мисля е такава.
И аз сега гледах, че се прибрах късно, но за сметка на това с метро пълно с фенове Wink

# 346
И аз предполагам,че Тина и Станимир печелят този сезон.Иво целуна Тина.Тя гледаше малко странно,но това предполагам, е защото Wi-Fi връзката с главния мозък е по-бавна и просто по-бавно загрява.Иначе съм си ок,която и двойка да спечели.Мяукането на Тинчето,което не се харесва от много от пишещите тук,ще отшуми с времето.Бях писала по-назад,че прибрах у нас едно коте ,изхвърлено в контейнер за смет ,което кръстих Тина,че много мяукаше.Ами не мяука вече толкова много.Всяко нещо с времето си.Глупава-неглупава,видяхме моменти,когато много добре си разсъждаваше даже.Скрита лимонка е (казвам го  с най-добри чувства).Дано запази добрата си душа занапред.Станимир каквото и да сме казали за него,много от нас си мечтаят така да се държат с нас любимите ни,както той с Тина.
Абсолютно така мисля и аз .Много харесвам Станимир,и може би най-вече за това ,че точно така искам мъжът ми  да се отнася с мен,както и всяка друга жена иска подобно отношение от мъжа си.
И  аз преди време писах,че ще е довреме това силно изявено мяукане на Тина, с времето ще  намалее значително, а и го прави защото е разбрала,че "работи" ,и й носи само ползи,особено с мъжката част /дори Емо е повлиян/.
 Хитруша е Тина,/което не смятам за лошо/,и никак не е глупава.
И аз смятам ,че Станимир обича повече,дано Тина не се възползва от тази негова отдаденост,дано се съхранят така чисти и добри дълго ,дълго време.

# 347
Този тик и на мен ми направи впечатление. Тази невинност, която лъха от Тина, замен е театър или по-точно вид манипулация. Наистина не си представям да има токова тежка и мръсна работа и там да работи с виснала джука така или да реве когато не успее да изчисти нещо от първия път.
Определено не исках Поли и Мо и да отпадат. Забелязах как Поли каза -тзи сутрин се събудих с настроение За победа и игра(нещо такова), само за да мотивира другите, а реално каза, че не чувства добре на Мо. Присто тя си е такава явно, не е лигла, опитва се да анализира всичко и да си го обяснява, а не да квинчи.

# 348
Направи ми впечатление колко спокойни и доволни изглеждаха По и Мо, чак подозрително- върти ми се хипотезата, че нещо са ги обезщетили за преживяването с рамото. Хич не ми се връзват приказките с това, че се научили да губят...ама хич. Даже някак мисля, не си даваха зор на играта, нямаше го онова припряно поведение на Поли. Чудя се дали след контузията по време на игра и за да учавстват в последното състезание не са им обещали компенсации.

# 349
  • UK
Харесаха ми игрите тази седмица. Личи си, че Поли и Мо са упражнявали предишния сезон, всяка игра в този, която беше нова, нещо не им се отдаде. Типични зубрачи. С всичките претенции за ЕнТелЕкт и не можаха да оправят ни Ханойски кули, ни шахове.

Относно висналата джука на Тина - може да има проблеми с носа/синусите момичето, редовно се чува как подсмърча на микрофона. За съжаление и на мен ми се случва често да ми виси джуката и без да имам филъри в нея. Disappointed Relieved
В последните игри нещо всички истерясаха, при първата пречка и се почваха едни писъци, едно хленчене, явно напрежението си казва думата.

Надявам се, която и двойка да спечели, да използват част от наградата да се поограмотят малко, някоя книжка да прочетат, нещо да понаучат, може би.

# 350
Направи ми впечатление колко спокойни и доволни изглеждаха По и Мо, чак подозрително- върти ми се хипотезата, че нещо са ги обезщетили за преживяването с рамото. Хич не ми се връзват приказките с това, че се научили да губят...ама хич. Даже някак мисля, не си даваха зор на играта, нямаше го онова припряно поведение на Поли. Чудя се дали след контузията по време на игра и за да учавстват в последното състезание не са им обещали компенсации.

Според мен историята с рамото я измислиха след като Емо им каза, че ще прецени по-късно какво наказателно време да им даде. Тоест те не са знаели, че има още една двойка в това положение и са си мислели, че с тази сърцераздирателна история ще ги пуснат нататък. Човек със сериозни здравословни проблеми би се отказал веднага и не би рискувал контузия. Те знаеха какви са правилата и какво ги очаква още преди да стигнат до самата задача. Защо си мълча до вечерта? Освен че в опитите и не си личеше да има проблем с рамото, на следващите препятствия също не ми изглеждаше контузена. ФЕЙК ФЕЙК ФЕЙК

# 351
На мен при Гала, Поли ми изглеждаше притеснена. Или по е доста по-смирена. Но чного ме изкефиха снимките им, като по-слаба е по- красива.

# 352
  • Sunshine state
Трябваше просто Емо да каже в самото начало, че след еди колко си опита на висящата стълба, ще има наказателно време, ако се откажат и толкоз. Нямаше нужда да се стига до прецеденти и до такива падания.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 13:56 от Pupitka

# 353
Сега започнах да се чудя как се справяше в предишните игри, например с тухлите? Там си беше як зор и натоварването беше голямо, но не помня как се представи.

# 354
  • Sofia
Гледах гостуването при Галя на Поли и Мохамед. Браво на Есме за изчерпателния и много точен преразказ. 😀🌺 Направи ми впечатление упоритостта на Поли да "завоюва" Мохамед. Тя сама си го разказа, ей тази жена не се спира пред нищо. Да отпаднеш на крачка от финала, най-много боли! Да са живи и здрави, и да се обичат, търкулнало се гърнето, и си намерило похлупака. 😊

# 355
Тяна и Иво се представяха доста силно цял сезон и да спечелят няма да е незаслужено, но и с личната информация, която споделиха през формата винаги ще се гледа на тях с недоверие дали наистина не им е подадена ръка. Тя притежава верига козметични салони в които ходят плеймейтките, а той има роднинска връзка с Димо Алексиев. Като погледнеш отстрани изглежда като страшната шуробаджанащина, ако са победители.

# 356
Стига с тези конспирации! Димо Алексиев им е платил победата?Или някоя плеймейтка? Не знаем за останалите участници-кой кум,кой сват и т.н.Денислава е внучка на  легенда от "Левски"-дядо и ли е платил да стигне почти до финал?А родителите на участника от първия сезон,които отпаднаха,и после пак ги върнаха (за кратко),синът им ли е платил за да ги върнат повторно?Не мисля,че Тяна и Иво ще са победителите.

# 357
Прекалено измислено става да платят за победа на някой, който ще вземе пари. За какво?!?! Те реклама си направиха твърде добра, за какво им е печалба заради рекламата на бизнеса. С и без печалба, вече всеки знае за салона им.

# 358
Намирам за нормално някой да си рекламира собствения бизнес.Благодарение на Полина вече разбрах,че ако ми потрябва фирма за безразрушителен контрол-те са хората! Е,фирмата е на мама и тате,ама туй е друга бира...

# 359
Абсолютно логично и предизвестено Поли и Мо отпаднаха, защото хич не виждам какви игри щяха да измислят за финал заради ръката й. Все пак финалът трябва да е зрелищен, а не пъзели и шах

Общи условия

Активация на акаунт