💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 274
  • 853
  •   1
Отговори
# 450
Със сигурност, ако друга двойка беше спечелила, нямаше да раздели парите.

# 451
  • Sofia
Diavolo, никой не е длъжен на никого. Победителите от трети сезон, ако изобщо има такъв не са длъжни да делят, с когото и да било. Доволна съм, че по-добрите спечелиха при това убедително. Simple Smile

# 452
Аз съм сигурна, че Тина и Миро, няма сега да се пишат победители като Пламен и Елена от предишния сезон.

Браво на Тяна и Иво! Радвам се за тях! Хубавото семейство е по-важно от всякакви пари.

# 453
  • София

Един за друг (20.05.2021)
Сезон 2 Епизод 40

# 454
Никой не би трябвало да се чувства длъжен да дели печалбата .
Макар да бях за Тина и Станимир, Тяна и Иво са категоричните победители, и да не бяха поделили сумата,пак щеше да си е абсолютно честно.  Но явно плюсовете ,които са получили от участието си, са повече от тези пари,и така са преценили.
А и смятам,че   в този сезон, всяка от жените,която бърка ,и гази  в гадости ,заслужава паричен бонус 😏

# 455
Бях чела, мисля, че в предишната тема, че им се плаща нещо за снимачен ден, така че никой не си тръгва с абсолютно празни ръце. Но това е по спомен от нещо прочетено, не съм го чувала лично.

# 456
Браво на Тяна и Иво! Смятам, че станаха достойни победители и спечелиха играта доста убедително.
Евала, че макар и да не бяха много харесвани, показаха хладнокръвност, спокойствие и последователност. Това е била двойката, която нито веднъж не си е повишила тон в къщата и не се е “тръшкала” на умряло след загуба. И те загубиха игри, но нямаше драма, хленчене, обвинения и т.н.

Тина и Миро също ги харесвам, без мяукането и лигавенето на Тина, разбира се. Личи си, че Миро е стабилно момче и я обича. Млада двойка са, с годините може би ще се напаснат още повече.

Адмирации и за жеста на Тяна и Иво, не бяха длъжни да си поделят наградата. Добро впечатление ми направи, че когато Тяна сподели каква им е идеята, Тина каза “Не!”, нещо което не видяхме миналата година от Пламен и Елена. Но там ситуацията беше друга де...

Направи ми впечатление, че семейството на Тяна и Иво подкрепяше Тина и Миро. Това ми беше малко странно, може би са искали да ги окуражат, когато видяха, че се притесниха и падаха много от въжетата.

# 457
Победиха най-добрите.
Къде сте разглеждали къщата на Тяна и Иво?

# 458
Победиха най-добрите.
Къде сте разглеждали къщата на Тяна и Иво?
Може би тук https://www.youtube.com/watch?v=b8zR7VkdA94

# 459
  • Sunshine state
Ами не ги харесвах Тяна и Иво, но на черното бяло не мога да кажа и за това браво. Не ми харесват тия подялби, но кой каквото си теши, в край на сметка.

# 460
  • sofia
Много се радвам за Тяна и Иво !!!  Браво !!! Най - добрите !!

# 461
... Адмирации и за жеста на Тяна и Иво, не бяха длъжни да си поделят наградата. Добро впечатление ми направи, че когато Тяна сподели каква им е идеята, Тина каза “Не!”, нещо което не видяхме миналата година от Пламен и Елена. Но там ситуацията беше друга де...
Моля да ми разкажете накратко! Hug

Ами на финала на първия сезон, играта беше доста тежка и продължи много време. Пламен и Елена не се отказаха доброволно, но на Пламен му се появи проблем с ръката от държането на тежестта и лекарите, които го прегледаха, казаха че няма да може да продължи, защото състоянието му може да се влоши. Пламен до последно не искаше да се отказва. Просто проблемът там беше медицински, а не отка на двойката по желание.
След като чуха това, Дани и Искра предложиха да поделят наградата.

# 462
  • SF
Не мога да изчета всичко, което сте написали. Тръгнаха нормалните за един форум конспиративни теории кой на кого е платил, кой колко нечестно е спечелил, подозрения, съмнеия...

Финалът беше разкошен, позитивен! Играта беше много напрегната. Гостите бяха мили и трогателни, както споделиха и самите участници. Много ми хареса как се развиха нещата.
20 страници назад, седмица или нещо такова,  написах, че според мен, ако спечелят Тяна и Иво, ще си разделят награтата.
Те подсказваха, че са склонни да подкрепят през целия сезон. Много леко минаваха през игрите.
Иво е умен мъж с инженерна мисъл. Укротиха лентата, все едно, че ходеха по дъска - пак трудно и висящо във въздуха, но изключително стабилно. Сякаш цял живот са били въжеиграчи. Браво! Не мога да не се възхитя!
Когято видя Тяна, ще я поздравя искрено.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 10:32 от Esmee

# 463
  • earth
Поздрави я и от мене.

# 464
Аз ще си кажа, нищо че ще съм единствена сигурно, но мнението си е мое и не задължавам никого. Simple Smile
Тина и Миро изобщо нямаха място на финала. Игрите, които спечелиха бяха 90 % късмет. Съвсем показателно беше накрая,предвидимо не се доближиха дори до половината на играта. Тяна и Иво спечелиха безапелационно. Ако бяха с някой друг(примерно По и Мо) щеше да има някаква интрига, и двете двойки да стигнат донякъде и за съспенс да се борят накрая, а така.. Малките имат късмет и с същият този късмет си спечелиха и не лоша сума. Играха доста по-добре от другите хлапета - факт, но не и за финал.
Но, свърши. До нови срещи.. може би. Ще си помисля за другият сезон, че в този много ги ожалих жените и ме нАпрегнаха от продукцията. Joy

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 11:29 от Вив*

Общи условия

Активация на акаунт