💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 254
  • 853
  •   1
Отговори
# 435
Явно стана традиция да се поделя наградата , да му мисли победителя в следващия сезон

# 436
Финалната игра беше калпава, но се получи хубав финал.

# 437
Тегав сезон,тегава игра,тегава победа.Близките като препарирани,никаква емоция и подялба на наградата.Тегава вечер.Емо,мили мой,Тинче...Тинчето каза не,той,ама не,вземи парите.

# 438
Какво стана, че изпуснах? Отстъпиха парите на Миро и Тина ли?
Разделиха ги с тях.

# 439
Евала на Тяна и Иво. Заслужена победа след наистина страхотно представяне през целият сезон. Дразнеха на моменти, но си заслужиха победата. Бях за Тина и Миро, но ми хареса наистина много финала. Трогна ме как близките на Тяна и Иво подкрепяха и двете двойки. А за жеста да разделят наградата нямам думи просто. Браво.

# 440
А всъщност колко е наградата?

# 441
  • UK
Наградата е малко над 88 хиляди, тоест всяка двойка ще вземе около 45.

Тяна и Иво още в играта с лунапарка казаха, че биха си поделили наградата и си удържаха на думата.

# 442
  • Велико Търново
Колкото са събрали до момента. Малко над 88 хиляди.
Всъщност adorable Jinx™ вече го е написала.

# 443
Някакси много постна беше последната игра, независимо, че не беше лесна. Мисля, че трябваше да има повече игри, за да има все пак някаква конкуренция. В случая, в момента, в който Тяна и Иво схванаха как да се придвижват без да падат, победата беше предизвестена, независимо, че близките им подкрепяха Тина и Миро.

# 444
  • София
Тина и Станимир ,къде ще си взимат къща?
И на мен ми е интересно, дали в Англия или в България

# 445
Играта беше хубава, в никакъв случай не беше лесна, както се видя. И трябва да се измисли стратегия - Т/И генерираха 2 варианта - лентите раздалечени, лентите близо.
Като ги гледах в началото, можеха да окапят от умора. Зрителите не знаем колко време са падали и ставали.  Simple Smile
И много е гадно да гледаш съперниците.

# 446
Като им видях къщата на Тяна и Иво, определено не са опрели до тези пари. Хората имат бизнес нюх и това със сигурност е по-добрата реклама. Така хем победители, хем благородни и известни. Чудесно си изиграха картите, но пък и бяха много добри в игрите като цяло.

# 447
  • Велико Търново
Така е. Стратези не само в игрите и представянето в предаването, а и в живота занапред. Няма как да не извлекат дивиденти.

# 448
Емо,мили мой,Тинче...Тинчето каза не,той,ама не,вземи парите.

Наистина много непрофесионално от страна на Емо, много му личеше през цялото време ,че симпатизира на Тинчето.
 Заслужена победа на Тяна и Иво,добър тандем са,спокойни ,без истерии ,съсредоточени когато трябва,намират правилния изход от всяка ситуация.

# 449
  • София
Дано само нито една двойка за в бъдеще, не се чувства задължена да разделя парите. Това не всеки може да си го позволи, а този, който реши да не раздели парите не е лош човек, както сигурно някои пишман моралисти ще пишат из форуми и социални мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт