💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 263
  • 853
  •   1
Отговори
# 420
Тинчето и Миро са по-лабави, в някои игри победиха, в някои се провалиха. Тяна и Иво са много по-стабилни.

# 421
Пари при пари отиват ама и Тина и Станимир не е като да нямат пари. Гримовете на Тина изобщо не са от бюджетните! Честите почивки и избора на дестинации не е като за хора с малък/ среден бюджет.

# 422
Изобщо няма база за сравнение между двете двойки. Тяна и Иво са нива над хлапетата. Браво! Честито!!

# 423
  • София
Браво, повече от категорична победа! Simple Smile
Направо ги размазаха. Наредена картина, а конкурентите им само с две свалени снимки.

# 424
Тина как не си стегна каската при толкова падане.Те и се закриваха очите на моменти

# 425
Оффф , видяхте ли Тина с нахлупена на очите каска и зяпнала уста...жал ми е вече...
Самообладание, концентрация под стрес , наблюдателност ...необходими качества за  успех, Тяна ги има , Тина не.

# 426
  • Далечният изток
Ми не, не, тъпа, ама тъпа, много тъпа игра за финал.... Не съм доволна от предаването. Иначе честито на Тяна и Иво! Заслужена победа!

# 427
Изобщо няма база за сравнение между двете двойки. Тяна и Иво са нива над хлапетата. Браво! Честито!!
Факт. Чесита да им е победата!!! Който може си го може.

# 428
Не е истина. Евала.Браво на Тяна и Иво.

# 429
  • София
Много скучна игра за финал. Още като я видях знаех, че Тяна и Иво ще я вземат.
Очаквах да е малко по-комплексна финалната битка, тук се искаше едно качество - баланс.

# 430
Браво!!!! ❤ Трогнаха ме!

# 431
Ами.....Доволна съм! Мразете ме,ако искате,но си я извоюваха победата! Честито!

# 432
  • София
Втори пореден сезон имаме поделена печалба, интересно... Wink

# 433
  • Велико Търново
Някак ми липсва еуфорията, която обикновено се наблюдава, когато се обявява победител. Сега накрая малко заподскачаха и вдигнаха шум, ама пак нищо не беше.

Честито да им е на Тяна и Иво! И браво за жеста!

# 434
Какво стана, че изпуснах? Отстъпиха парите на Миро и Тина ли?

Общи условия

Активация на акаунт