💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 274
  • 853
  •   1
Отговори
# 540
  • earth
Виж видеото около 24-та минута.
Или искаш моята експертна оценка? Simple Smile

# 541
На мен не ми се гледа,  кажи оценката

# 542
Стефания е средно статистическа жена. Не е модел - доколкото знам.
Да, задните й части не са идеални. И не е нужно да са.
Особено като се има предвид как в темата се критикуват тела като на  Амброзио...

# 543
  • earth
Голямо отпуснато дупе. Бедрата също големи, не-стройни. Горната част на тялото, раменете несъразмерно тесни в сравнение с ханша или така изглежда, защото е прегърбена. 6/10 (тяло).

# 544
Предполагам , че коментарите са, защото някой я наричаше красавица в темата. Не скачайте.
Обикновено , симпатично моме, дано е по-умна отколкото  красива.
Доста изгърбена за млада жена ми се беше видяла. Дано е здрава.

П.С. morisay , благодаря

# 545
  • Испания
Като две капки вода.

# 546
  • Sunshine state
Банският й не ми харесва, но чак пък разочарование.. Аз не намирам тялото й за грозно.

# 547
  • SF
Telesilla, може ли да не си обвързваш хипотезите с мои коментари или си въобразяваш, че отговаряш на въпроси, които не съм задавала? Нямам представа какво си изляла под мой цитат. Но ако го препрочетеш, ще видиш, че нищо не те питам, в нищо не се съмнявам, и твоето отдолу стои като кльопнато извън контекста.

# 548
Голямо отпуснато дупе. Бедрата също големи, не-стройни. Горната част на тялото, раменете несъразмерно тесни в сравнение с ханша или така изглежда, защото е прегърбена. 6/10 (тяло).

Предаването е Един за друг - не конкурс за идеални тела.
Каналът им пък е по- скоро свързан с туризъм , пътувания .
Тя самата каза след карането на колело , че за нея 10 км . са доста . Не се превзема и явно не ѝ е идеал да изглежда като модел.
Важното е да се обичат и разбират . Хубаво дупе не помага в случая .

# 549
  • earth

Тя самата каза след карането на колело , че за нея 10 км . са доста . Не се превзема и явно не ѝ е идеал да изглежда като модел.

Не понимаю товарищ. Съгласен си с това, което съм написал, не си съгласен или възразяваш, че съм го написал?

Предаването е за това, за което зрителите го гледат. Аз го гледам, за да се посмея на участниците и да ги коментирам тук.

# 550

Не понимаю товарищ. Съгласен си с това, което съм написал, не си съгласен или възразяваш, че съм го написал?

Предаването е за това, за което зрителите го гледат. Аз го гледам, за да се посмея на участниците и да ги коментирам тук.

Защо реши , че съм мъж . Пък и ми фамилиарничиш на руски .
Коментирай си . Но не смятай , че друг няма право на това.

# 551
  • earth
Имам спомени, че каза веднъж, че си роднина от мъжки пол на Анжело. Ако не съм разбрал правилно, извинявай.

Ето, намерих го:

Саня Богомилова 680181# 45714 март 2021, 22:34 ч.

Не , лелинчо съм му .  Може и свако .
Но не и в женски род .

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 04:07 от morisay

# 552
Стефи по бански е много по-малко разочарование от морисей по бански. Сигурна съм.
Поставвнето на оценки на жени (6/10) е много пуберско поведение - някак си не отива на зрял мъж.

# 553
  • earth
Стефи по бански е много по-малко разочарование от морисей по бански. Сигурна съм.
Поставвнето на оценки на жени (6/10) е много пуберско поведение - някак си не отива на зрял мъж.

Когато си постна видео по бански на нета ще може да прецените и да ме обсъдите. Дотогава разчитайте на въображението си.
Аз не съм зрял мъж. Благодаря!

# 554
  • Sunshine state
🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт