💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 274
  • 853
  •   1
Отговори
# 555
  • earth
Дами, аз нямам нищо против да се подигравате с външния ми вид, който е във вашето въображение. Дори няма да ви докладвам на модераторите (аз никога не го правя). Но нали рали разбирате, че вашите реакции към моите коментари подсказват нещо за вас?

# 556
  • София
Иван Асен дали има брат? Вчера на магистралата видях абсолютно негово копие, но с младо момиче.

# 557
  • До морето
В петък имаше ли някой при Гала?

# 558
# 559
  • София
Иван Асен дали има брат? Вчера на магистралата видях абсолютно негово копие, но с младо момиче.

Не. Има по-малка сестра.

# 560
Morisay, извинявай не знаех, че си тийнейджър.
Не говориш особено уважително към жените и им подставяш оценки, което го намирам за неприемливо.

# 561
  • София
Аз се чудя защо не ми излизат нови отговори за тази тема, като съм писала в нея... а то - публикациите ми са изтрити. Спомена се миналогодишната подялба на наградата, помолих да ми припомните какво е станало, след което благодарих. С какво наруших правилата - нямам право да питам за миналия сезон, в тема в която се коментира настоящия?!

# 562
  • Испания
Да, прочетох ти питането и това, че някой ти отговори. Ти благодари.

Някой те е докладвал за нещо. Питай модераторите!

Моят пост със снимката на най-малката дъщеря на победителите, която бяха снимали с гърди, също беше изтрит.

"Големите победители" Тина и Станимир - в момента по Нова.

Предполагам, че и този пост ще изчезне в небитието.

# 563
  • earth
bonbonka6, аз говоря много уважително за жени от 7/10 нагоре, както и тези с IQ > 120

# 564
  • Испания

Поли със сина на Мохамед

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 12:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 565
  • ENGLAND
Какви победители са Тина и Миро, тези знаят ли къде се намират? Нямам думи.

# 566
Тяна и Иво са най-поучителното и положително нещо, които съм гледала по тв от доста време. Подкрепят се безрезервно във всичко. Малко мъже следват така половинките - всичко в розово, 3 деца, не знам колко сватби. Не си правят излишни забележки, не се фрустрират за дребни неща. Ползват си енергията, за да вървят напред. Гледах интервю в което тя казва, че най-големия й успех дори не са децата, а това, че връзката с Иво е устояла през годините. И е права, че да е успешна една връзка не са достатъчни само децата. Действа го с медено гласче, обяснява му колко е нужен, държи се здраво за него и той се чувства сигурен.
Относно наградата - мисля, че те с влизането бяха решили да поделят наградата, сякаш и родителите им го знаеха. Казваха, че се надяват да са на финал със Здравка, защото са й нужни за лечение и биха ги поделили с нея.
За реклама - сумата ми се вижда висока. Възможно е да имат предварит. уговорка с Т. и М. да поделят, които и да спечелят. За добро дело няма логика - Т. и М. нито са им приятели, нито по-нуждаещи от средностатистическия българин, нито са безапелационни победители на косъм изпуснали финала, та да ги съжалят. Ако е само добро дело, мисля че Т. и И. малко превъртяха играта.

# 567
  • Испания
Тази вечер от 21 часа българско време - лайв с Поли и Мохамед.

# 568
това представяне при Гала, веднага след предаването ли се  снима и после на запис? Направи ми впечатление, че Полина не я болеше рамото...

# 569
  • Испания
това представяне при Гала, веднага след предаването ли се  снима и после на запис? Направи ми впечатление, че Полина не я болеше рамото...

Гостуването при Гала е сега, т. е. месеци след заснимането на формата.

Общи условия

Активация на акаунт