💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 237
  • 853
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Предаването е приключило отдавна.
Рамото е оздравяло 😁
Не чух да го споменава като причина за неуспеха ѝ 🤔
Двамата изобщо не биха се справили ,ако трябваше да са на финалната игра с въжетата.
Ако пък бяха и с Тина и Мирко, трябваше друга игра да им бъде измислена ,иначе до другият сезон щяха да се клатят и падат 🤣

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:11 от Doli

# 571
Миналата година, ако не бъркам, след края на този сезон, дали не и по време, започна да се върти реклама за кастинг за новия сезон. Не съм гледала повечето от последните епизоди, но тази година май не съобщиха за такъв кастинг?

Smileys, какво мислиш за една анкета кой от двата сезона е бил по-интересен?

# 572
  • Испания
Миналата година, ако не бъркам, след края на този сезон, дали не и по време, започна да се върти реклама за кастинг за новия сезон. Не съм гледала повечето от последните епизоди, но тази година май не съобщиха за такъв кастинг?

Smileys, какво мислиш за една анкета кой от двата сезона е бил по-интересен?

Вървеше надпис за нов кастинг.

ОК. Сега ще пусна анкета.

Резултати от последната анкета

И за сравнение същата анкета, но от тема 2, т. е. съвсем в началото на формата.

Не промених мнението си за никого от самото начало.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 16:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 573
Напротив, от седмици се въртеше реклама за кастинг за трети сезон. Въобще месец май подканяха за записване. Така че, ако има смелчаци с желание за себепоказ и себеизява в национален ефир, да дават. Аз ни съм спортно нахъсана, ни съм физически и психически подготвена за техните изпитания/игри.

# 574
Със сигурност има доста  желаещи, на финала Емо каза на Тяна и Иво, че са преборили 2500 двойки на кастинга, което за такъв формат ми се струва никак не малко.

# 575
  • София
Категорично, сезон 1 във всяко едно отношение.

# 576
  • earth
Хей, дяволе, беше споменал, че си се явявал много пъти на кастинги. Би ли споделил за кое предаване и кога беше първи път.

П.П.Всъщност няма значение. Този въпрос беше свързан с другата тема, но сега видях какво си написал там.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 20:05 от morisay

# 577
Smileys, мерси много за анкетата Flowers Tulip

Категорично съм за сезон 1. Втория към края почти ме изгуби като зрител.

# 578
  • Испания
За нищо. Благодаря, че ме подсети.

Толкова бях ------ от последната седмица, че изобщо не се сетих да сменя анкетата.

И аз категорично съм за сезон 1.

# 579
  • Sofia
Аз също споделям мнението, че първият сезон беше в пъти по-интересен от втория.

# 580
  • Испания
Лайв с Поли и Мохамед

Ще правят лайв всяка неделя. От следващата седмица ще за различните седмици и игри.

Проблемите с рамото на Поли е една от причините за напускането, тук Мохамед каза, че заради подписания договор не могат повече да кажат нищо.

Не разбират отрицателното отношение на другите към тях.

Тяна и Иво предварително са казали, че ако стигнат до финала с Тина и Станимир, ще си разделят парите с тях. Само с тях.

Спали са по 2-3, с късмет - 4 часа на ден. Те не са били там на почивка.

Странно им е, че хората смятат, че не са се забавлявали. Казват, че е обратното. До последно са се забавлявали. Не знаят защо им е създаден този образ.

Така, както е била обездвижена ръката на Поли, е по решение на лекаря, който е бил на терена. Казал е, че ако продължи да движи рамото, може да си загуби ръката.
Искали са да се откажат от играта със стрелбата с пушката. Поли е опитала да стреля, като се отмотали цялото обездвижване, оказало се е невъзможно.

Четирите стихии са им останали за спомен и са у тях.

Имало някакъв пост на Даниел срещу Поли и Мохамед. Непрекъснато ги питат за него. Отговарят, че не са съгласни, но всеки има право на мнение и може да пише каквото си иска.

Въпрос: Поли видяхте ли коментара, в който Иво беше написал, че вие ще излезете, ако бяхте застанали с тях на телевизора?
Казаха, че според това, което е било в къщата, е щяло да стане точно обратното. Мохамед приведе като доказателство играта с люлките, когато всички са играли срещу Тяна и Иво.

За гласуването не за Даниел и Денислава, за които преди това са казали, че ги харесват: от единия до другия момент е минало време и доста неща са се случили. Веднъж са подкрепили Даниел и Денислава, следващия път подкрепят другата двойка, защото тя за тях е била по-близка.

Отново подчертават, че тъй като не всичко се излъчва, ние не можем да знаем за отношенията в къщата и това, което се случва там.

Мохамед: "Надявам се, че моите синове /имам двама сина: Адам, който е на 16 години и живее с майка си в Англия, и Сами/ ще приличат на Станимир. Тина не е никаква лигла".

В къщата животът се е дели на два периода: преди напускането на Зорница и Валентин и след това.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:08 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 581
  • Sofia
Защо ли не съм изненадана!? 😊И тези искат да "яхнат вълната". Ех този пуста Полинова амбиция, три месеца й слушахме обясненията. Отпаднаха "на крачка" от финала, какво още има да се обяснява?

# 582
  • SF
На мене ми е интересно това, което предава Смайли. Нека се обяснява. Много е глупаво, ако не се възползват от моментната си популярност и не яхнат вълната.

То беше ясно, че и от продукцията не знаят какво да правят на стррелбата и са се оплели в момента. Тина и Станимир стреляха с леви ръце заради Поли, а самата Поли каза, че не може да стреля изобщо. И в последния момент компромисно стреля Мохамед вместо нея.
Точно тогава ми стана ясно, че не са знаели какво да измислят като регламент. Защото ако Станимир беше стрелял вместо Тина, щяха да уцелят по-бързо. Но пък накрая никой не каза нищо за това време, отделено за стреляне по свинята.

# 583
  • earth
Много е глупаво, ако не се възползват от моментната си популярност и не яхнат вълната.

За такива случаи важи поговорката:
"If you find yourself in a hole quit digging."

(Предварително благодаря, ако някой напише бълграската верисия.)

# 584
  • Sofia
А на мен ми е странно, как след като не са били "на почивка", всички жени (без Тяна) се ошишкаха. При системно недоспиване (2-3 часа на нощ) и ежедневна физическа активност, не трябва ли да са видимо уморени, и поотслабнали?

@ Смайли, благодарности, че ни държиш в течение на събитията. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт