💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 228
  • 853
  •   1
Отговори
# 585
Яница и Дени са имали време да се шпакловат....това хайлайтъри, това екстеншъни,
 намираха време .

# 586
# 587
  • SF
Тинчето и Миро каква готина сватба могат да си направят, ако съберат любими двойки от формата...

# 588
А на мен ми е странно, как след като не са били "на почивка", всички жени (без Тяна) се ошишкаха.

А, Тяна не може да се ошишка, тя вече е създател и на бранд за отслабване, в инстаграма си е добавила и ᴄʀᴇᴀᴛᴏʀ ᴏꜰ @easyslim.eu. Инвестирала е в ново начинание. Да им е честита победата, беше заслужена.
Дано Тина и Миро оценят жеста с разделянето на наградата. Според мен трябва да инвестират и в образование, а не само в къща, сватба и екскурзийки. Ще им е от полза.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:47 от @NoName

# 589
Изгледах видеото с Тина и Станимир и ми се струва, че устата и не виси.

# 590
  • earth
А, Тяна не може да се ошишка, тя вече е създател и на бранд за отслабване, в инстаграма си е добавила и ᴄʀᴇᴀᴛᴏʀ ᴏꜰ @easyslim.eu.

Аха, виждам това как се връзва с "Дуписима," кое им е таргет групата.

# 591
  • Sunshine state
Аз пък й вярвам на Поли.Чак толкова ошишкани не видях. Нека другата година им дадат повече време за кадри от отношенията между семействата, та да не се чудим какво и защо.

# 592
Вярно е, че са снимали много и са спали по 2 - 3 часа на нощ, самият Емо Чолаков го каза в едно интервю, при Гала май беше.
Аз писах, в предна тема че плащат на двойките за снимачните дни, бяха го посочили във формата за кандидатстване миналата година, но това е нормално, защото участниците  не са заети с обичайната си работа през този период, т.е. е като обезщетение, а не награда. Не са забогатели от тези пари, само преживяванията, спомените и приятелствата остават.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 05:29 от @NoName

# 593
Доста често даваха как си лягат с грим, все се чудих как е възможно. Явно може , като нямаш време да спиш, особено жените, има да трият и да рисуват пак после.

# 594
Спомням си, че беше споменато за 300 лв.на снимачен ден - на двойка или на човек, не зная. Ако са били ангажирани по 18-20 часа на денонощие, хич не е много предвид вредите от преумората и недоспиването. С тези 300 лв. на ден за месец и половина приблизително....не е чак примамливо,  по - скоро изживяването и кратката слава...

# 595
Доста често даваха как си лягат с грим, все се чудих как е възможно. Явно може , като нямаш време да спиш, особено жените, има да трият и да рисуват пак после.

Не си лягат с грим. Снимат ги, че си лягат. Гасят лампата и приключват снимките. После всеки си се оправя за сън. Предполагам. Това е за пред камера. Нали не си мислите, че като изгасят лампите и екипа излиза по терлици, за да не ги събуди 😀

# 596
  • Sofia
Колко месеца са били във вилата?
Тяхната седмица беше 3дни.
Емо каза,че са изиграли повече от 40игри 🤔

# 597
  • Испания
Казват и се пишеше, че са били месец.

# 598
  • SF
Около месец са снимките (5 седмици). Не се плаща 300 лева на ден.

BonniBonn, моментите с лягането, ставането, пиенето на кафе може и в рамките на час да са заснети. Участниците се подготвят за тези снимки и те са режисирани. Това не е Къщата на Биг Брадър, пригодена за 24-часово заснемане в реално време. В тяхната вила влиза снимачен екип, заснема материала, после се монтира...
Няма случайни кадри, уловени от нормално протичащия живот вътре. Не е имало и кой знае колко време за такъв. Било е нещо от сорта на ставане, ядене  - закуска кетъринг, и тръгване, извозване до терен. 
В идеята на формАта няма заложено да се показват отношенията между учасниците - кой кого не понася, кой с кого се сприятелява. Това се прави с интервю и споделяне. Ако някой участник иска да сподели, че харесва или не харесва друг, само така можеш да разбереш какви реално са отношенията им.

Миналата година къщата беше потресаващо зле. Вътре мебелировката беше влачена откъде ли не. Тази година леко пипната, козметичен ремонт, но не показваха нищо съществено като интериор. Миналогодишния фон, на който заснемаха интервютата беше нелеп, тази година беше декорирано и блърнато.

# 599
На мен ми се стори, че във финалната си реч преди да сподели наградата с Тина и Миро, Тяна спомена, че са минали през това приключение за 3 месеца, ама не ми се връща сега да търся, чух го мимоходом, та може и нещо да се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт