💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 227
  • 853
  •   1
Отговори
# 600
Те поддържат версията за трите месеца, тъй като ние зрителите го гледаме толкова време, но иначе снимките са приключили за месец и нещо.

# 601
В последния епизод Емо каза на Тяна и Иво, че са изиграли 43 игри.
И да, снимат месец и нещо, но на участниците казват пред камерите да говорят за три месеца престой във вилата.

# 602
  • Sunshine state
Аз се чудя игрите ли са им отнели толкова часове снимки в денонощието, защото едва ли са "разговорите" им.

# 603
  • SF
Игрите, организацията, превоз.
Само последната седмица бяха 4 двойки.

# 604
На мен ме е чудно как продължава живота им след показването им по тв. Например Милена и Иван-Асен с толкова сериозни професии, дали сега не гледат с друго око на тях след като знаят разни интимни неща от връзката им. Или Деница и Николай(не помня какво работеше той).

# 605
  • SF
Кой да гледа на тях с други очи?

# 606
Колеги , клиенти, работодатели.

# 607
  • SF
Ми сигурно гледат на тях с други очи, но какво от това.
Аз съм клиент на една от участничките и няма да сменя салона, защото съм разбрала за нея интимни подробности. Те не са ме интересували нито преди, нито след представянето й.
Е, ако в предаването беше на показ, някакъв нейн порок, който е в жесток разрез с моя мироглед, може би да, но нали се ширеше и мнението, че цялата тази работа се прави и за реклама на бизнес?

# 608
Специално тези, които визираш , се справиха чудесно , обрано, нищо излишно, нищо лошо или подмолно. Пък и не вярвам да те прави тя. Друго имах предвид.

# 609
Другите казват, че всъщност не са такива и че телевизията ги е представила в лоша светлина.

# 610
# 611

Тяна и Иво не бяха длъжни да разделят наградата. Тина и Миро няма как да се имат за победители, защото е ясно. В първият сезон играта и развоя бяха съвсем различни. Въпреки подутата ръка на Пламен, той не се отказа. Реално нямаше завършили играта, както тук. Тяна и Иво влезнаха с цел реклама, парите не са им приоритет и подялбата само би им донесла повече суперлативи.

Какви суперлативи,  каква реклама ще им поднесе подялбата на парите?Колко зрители гледат това предаване и колко от тях знаят какъв бизнес има Тяна?От друга страна с 45 хиляди такава рекламна кампания може да се направи,  че свят да ти се завие.

# 612
  • SF
Специално тези, които визираш , се справиха чудесно , обрано, нищо излишно, нищо лошо или подмолно. Пък и не вярвам да те прави тя. Друго имах предвид.

Специално тези визирам, защото специално на тези съм им клиент. И понеже питаш за клиентска гледна точка, ти споделих моята.
И тя да ме прави, и да не ме прави тя, аз и преди предаването съм знаела интимните детайли, че има мъж, че го обича, че има деца от него и спи с него. Не бих поискала да я сменят и да ме прави друга. В предаването нищо интимно не са показали.
Ако отида в Бристол и ми предложат Станимир да ме разхожда с кола, а Тина да ми изчисти къщата, няма да откажа, защото са си показвали интимните подробности. На мене ми харесаха техните подробности.
Аз не съм видяла някой да го изкарат в лоша светлина, така че да не искам да го видя след предаването.

# 613
  • earth
Кой предлага Станимир да разхожда с кола из Бристол? Това само за секретарки ли е или на всеки предлагат?

# 614
Скрит текст:

Тяна и Иво не бяха длъжни да разделят наградата. Тина и Миро няма как да се имат за победители, защото е ясно. В първият сезон играта и развоя бяха съвсем различни. Въпреки подутата ръка на Пламен, той не се отказа. Реално нямаше завършили играта, както тук. Тяна и Иво влезнаха с цел реклама, парите не са им приоритет и подялбата само би им донесла повече суперлативи.

Какви суперлативи,  каква реклама ще им поднесе подялбата на парите?Колко зрители гледат това предаване и колко от тях знаят какъв бизнес има Тяна?От друга страна с 45 хиляди такава рекламна кампания може да се направи,  че свят да ти се завие.

Явно нямаш представа колко струва една реклама по тв за 2 седмици, отделно заснемането на рекламата, агенция и т.н. Какво печелят? Печелят, че името им се споменава с добро. Всеки би посетил салон, клиника, заведение, на човек, ползващ се с добро име в обществото, с филантропски наклонности, състрадателен, чувствителен, с голямо и хубаво семейство в розово. Вярвай ми, много хора знаят с какво се занимават и всичко е на един клик разстояние. А и понякога не е нужно да си гледал предаването, за да станеш техен клиент. Приятелка на приятелка ще сподели в някой случаен разговор на кафе. Има как тези пари да им донесат дивиденти. Много добре си изиграха играта. И не казвам, че това е лошо. На мен са ми безразлични.

Общи условия

Активация на акаунт