💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 228
  • 853
  •   1
Отговори
# 495
Според мен Искра и Данчо поделиха наградата, защото и те вече се бяха уморили, едвам издържаха.

# 496
Хубаво би било да гласуваме и ние зрителите. Така вота ще е най-честен. А, не да ми се подкрепят Денита, Менита и други парашутисти. Ясно е, че би било трудно да се случи, защото трябва да бъде на живо, но със сигурност има начини. Снимат и монтират в събота, неделя и понеделник. Вторник и сряда излъчват сериите, четвъртък двойна игра и в петък елиминиции на живо. Или както си го измислят, но не е невъзможно.

Тяна и Иво не бяха длъжни да разделят наградата. Тина и Миро няма как да се имат за победители, защото е ясно. В първият сезон играта и развоя бяха съвсем различни. Въпреки подутата ръка на Пламен, той не се отказа. Реално нямаше завършили играта, както тук. Тяна и Иво влезнаха с цел реклама, парите не са им приоритет и подялбата само би им донесла повече суперлативи.

Някой спомена, че Тина и Миро били слабички. Тина изобщо не е. И дупето много й тежеше, тя постоянно беше наведена напред и това още повече допринасяше за падането й. Може би, ако беше се постарала да стои изправена, щяха да имат по-голям успех.
Поли и Мишо в тази игра нямаха да имат абсолютно никакъв шанс. Дори да изключим, че Поли беше с проблемна ръка, Мишо е доста едър и висок мъж, тя пък е ниска и пухкава. Никакъв шанс. Тяна и Иво са на един ръст, спортни тела, 1 мин разговор как да се случи и резултата беше на лице. Заслужиха си победата.

# 497
Ако бяха спечелили Тина и Миро, съм почти сигурна, че нямаше да си разделят наградата с никой!
Така, че адмирации за жеста на Тяна и Иво. Напълно го очаквах от тях. Честно казано, вече взех да им симпатизирам. Особено за позитивизма.
И защо да я делят? Трябват им пари и са вътре предимно заради парите, защото имат някаква мечта. Тяна и Иво според мен бяха вътре поради две причини - да си разнообразят живота и да си рекламират бизнесите. Каквото са пожелали са го постигнали - три деца, луксозен дом, бизнеси, сега остава да се наслаждават на живота и да берат плодовете от труда си. Тина и Миро са на съвсем друг етап от живота си, в който им трябват пари, за да имат собствен дом, да създадат семейство. Това, че на някого тези пари не са жизнено необходими и е склонен да ги подели, не значи, че и другите трябва да го направят. Просто Тяна и Иво платиха 44 хиляди за една мнооого добра реклама.

# 498
  • Sunshine state
И аз съм на горното мнение. В край на сметка така са преценили, така са направили, но аз не бих се чувствала длъжна. ✌🏻

# 499
  • UK
Аз пък мисля, че и Тина и Миро щяха да я поделят, да не забравяме, че когато Поли се контузи, те се чудеха дали да се отказват, защото не им струваше честно да играят срещу По и Мо в такива условия.

# 500
  • Sofia
Тина е малка хитра лисичка и се преструва на доста по-тъпа, отколкото е. На няколко пъти я улавям, че е фалшива към Миро, както и снощи. При едно от паданията Тина се ядоса на Миро и нещо възкликна, а той помисли, че е притеснена да не се е ударил и каза нещо като " Спокойно, добре съм". Тя се усети, че може да замаже и каза " добре ли си?". На тази двойка симпатизирах заради Миро, но Тина определено ми е изкуствена и се прави на шматка.
Изключително точен коментар, поздравления за което! 👏🌷
Точно тази й фалшивост ме дразнеше и не я харесвах. Тинчето си е избрала ролята на беззащитна и пърхаща с мигли лигла, която ежедневно трябва да бъде закриляна, и ухажвана. Впрочем номерът й минава, мъжете харесват такъв тип жени. Simple Smile Не мога да се отърва от чувството, че е и доста меркантилна. Защо ли си мисля, че ако "закрилникът" изгуби финансовата си стабилнист и не може да осигури стандарта, който Тинчето смята, че й се полага, бързо ще бъде сменен? Станимир я обича безусловно, това е очеизвадно, но някак си не виждам същото от нея.

# 501
Мисля си, че щеше да е много яко ако на финала играеха отбор Дуписима и Поля & арабина, но да поделят наградата пак с Тина  Миро.Smiling Imp

# 502
  • Испания
Не знам доколко е възможно да се промени форматът, но според мен гласуването на двойките трябва да отпадне и оставащата двойка да се определя в игра. Не подценявам социалната игра, но в случая ясно си пролича, че една от достигналите финала двойки изобщо не беше за там, но пък беше много удобна на другите за отстраняване на този етап.
май не може да отпадне, трябва да гледаме предаването в други държави как е било. Някой, ако има хубав линк, да сложи.

В момента върви сезон в Бразилия. Участват известни. Като ги гледам, карат се като в ББ. Ужасни скандали. Пускат им запис и на това, което се случва по време на рекламата, когато има живо излъчване. Гледах по-малко от половин час, но видях кои са скандалджиите. Има и 24-часово излъчване.

Вчера е трябвало да изгонят първата двойка. Три двойки са номинирани.

От предишния ден зрителите гласуват в сайта на телевизията коя двойка искат да остане. Преди да затворят линиите дават по една минута на двойка, за да каже защо трябва да остане. Номинираните двойки отиват в отделна зала, за да разберат кой ще напусне. Това, за което си говорят там с водещата, се чува от останалите двойки.

Много пари са изкарали според това, което показаха.

132 000 бразилски реала са 20 275 евро.

Всяка от номинираните двойки избира по две двойки, за да им отправи предизвикателства, които водещата прочита. Първото не разбрах какво е, второто е двойката да заложи всички пари във втората игра.

Водещата обявява първата двойка, която продължава, след това втората.

Преди малко са качили още един епизод.

Тук може да се види една игра. На мен много ми хареса.

# 503
Хубав финал. Браво на Тяна и Иво! С лекота преминаха през формата и с лекота взеха решение да поделят наградата. Вярвам, че наистина нищо не е на всяка цена за тях и че наистина са ги докоснали с нещо Тина и Миро. Или с други думи Тяна и Иво биха поделили наградата с двойка, която е финалист, но не с всяка двойка финалист, не мисля, че щеше да е същото решение, ако бяха Поли и Мишо. А По и Мо всъщност нямаше да имат никакъв шанс на тази игра

# 504
Аз пък мисля, че щяха да я поделят с всяка двойка.

# 505
  • Sofia
Аз пък мисля, че щяха да я поделят с всяка двойка.
С всички, без Поли и Мо. 😊

# 506
Ако бяха спечелили Тина и Миро, съм почти сигурна, че нямаше да си разделят наградата с никой!
Така, че адмирации за жеста на Тяна и Иво. Напълно го очаквах от тях. Честно казано, вече взех да им симпатизирам. Особено за позитивизма.
И защо да я делят? Трябват им пари и са вътре предимно заради парите, защото имат някаква мечта. Тяна и Иво според мен бяха вътре поради две причини - да си разнообразят живота и да си рекламират бизнесите. Каквото са пожелали са го постигнали - три деца, луксозен дом, бизнеси, сега остава да се наслаждават на живота и да берат плодовете от труда си. Тина и Миро са на съвсем друг етап от живота си, в който им трябват пари, за да имат собствен дом, да създадат семейство. Това, че на някого тези пари не са жизнено необходими и е склонен да ги подели, не значи, че и другите трябва да го направят. Просто Тяна и Иво платиха 44 хиляди за една мнооого добра реклама.
може да не са го направили с цел реклама, а да са били искрени, може да са искали да правят дарение, може и да са дарявали и друг път... Това само те си знаят. Ние само предполагаме. Пък и с цел реклама, можеха да ги дадат за  някоя кауза, защо да е на Тина и Миро точно?
Преди състезанието се чувстваха финалисти и двете двойки, и само една игра определя кой ще вземе пари и кой не. И затова се чувстват неловко спрямо другата двойка.Тяна подвикваше на Тина и Станимир да се изправят, тя всъщност им каза решението на няколко пъти, тя искаше те да спечелят.
Пак трябва да се замислим, зрителите какво гледаме, шоу или състезание. Това повече прилича на шоу  с елементи на състезание.

# 507
Най-напред, искам да напиша, че ако резултатите се определяха само от игрите, това щеше да е друг формат, от рода на Игри на волята, който аз лично не понасям. Опитах се да го гледам, безумно скучен и изкуствен за мен. Докато тука има някаква интрига и игрите не са само силови, има и логически, и с въпроси. Като слабост на тазгодишният формат, бих отбелязала, че много малко дадоха от съвместния живот на участниците.
И защо тръгнаха тия приказки за подялбата на наградата? Наистина, само в този формат се случва в две издания наградата да се подели по желание на победителите. Но това съвсем не прави подялбата задължителна. Това е лично желание на Тяна и Иво. Намирам, че е грозно да се говори, че са си направили реклама за 44 000 лв. Направили са жест към едни млади хора. Дали щяха да направят този жест и към други - те си знаят. Едва ли са им толкова излишни парите, колкото се изкара тук. Бих казала, дано има повече такива хора.

# 508
Гледах оттук-оттам... Предполагам, че в темите дотук сте написали всичко, което бих коментирала и аз. Simple Smile Прочетох последните страници и се чудя защо всички смятате, че решението за подялба на наградата е било на победителите. За мен предаването е силно режисирано откъм показаното на екран и решенията как да протекат по-важните моменти. (С допустими отклонения откъм непредвидени контузии, скандали и подобни, които се оправят с леко пипване на сценария, малко монтаж и разместване на колодата участници.)

# 509
Не виждам как ще те задължат да поделиш награда, която си спечелил честно, пред очите на всички.

Общи условия

Активация на акаунт