💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 163
  • 853
  •   1
Отговори
# 810
# 811
  • София
misho_ot_pernik_faraona

ЖДНБ Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Поли и Мохамед не са ми интересни, та не бях влизала в инстаграм да ги гледам. Сега видях как се е кръстил Мохамед. Много смешно.
Като е вече звезда, да вземе да си отключи профила. Така и няма да разбера какво прави по морето, защото няма да го последвам.

# 812
  • Sunshine state
Ааа, благодаря! Simple Smile И аз започвам да си мисля, че има някакво условие в договорите относно лайфове в инстаграм.

# 813
# 814
  • Испания
Не си падам по излиянията в социалните мрежи, дори напротив. Смятам, че любовта се показва във всеки жест, във всеки миг, по всяко време. Може и да говориш за нея, но на човека, когото обичаш, а не да му пишеш постове във ФБ и ИГ. За мен тези постове са предназначени за другите, за последователите, а не за човека, когото твърдиш, че обичаш. И все пак...

Преди месец го мачкаше редовно, сега му подарява най-доброто. Колко великодушно! Откривам високомерие във всяка дума.

# 815
Здравка още при Гала каза, че ще подари на Миро за рожденния ден екскурзията до Италия, защото тя е живяла там и иска да му покаже красотите на страната. Те са с разменени роли в тяхната връзка. Ако Здравка роди дете, сигурно Миро ще остане вкъщи да го гледа.

https://www.instagram.com/p/CQHJdYkjc2v/ Тяна ще е на корицата на новия брой на списание Dupissima Vision.  Малко прекалено ми идва композицията.

# 816
Скоро не сте чоплили в профилите на д2 😀
Има ли нещо ново там?

# 817
  • Испания
Не следвам неговия профил, а в нейния той не присъства.

# 818
Ами това просто идва да покаже колко грешно е подбрано името на формата на български. Щом една от двойките, достигнала почти до края, се разделя, очевидно не са един за друг. А това, че са стигнали почти до края не се дължи на това доколко са един за друг, а на игрите, съобразителност, гласуването на останалите и т.н. Оригиналното заглавие Power Couple май по-добре отразява същността на формата.

# 819
Аз още малко ще следвам Даниел, после ще го отпоследвам...дотук почти всеки ден качва нахилена тип американска физиономия и мускелосто тяло в автомобил или сред природа, сгради..... никога с Дени или с друго момиче. Самичък е, яко някоя си го харесва, да дерзае...свободен е.

# 820
  • Испания

И не само зоопаркът, ако пита мен. Варшава е любовта на живота ми. Блазе им на Стефания и Анжело!

# 821
Боже, чак се зачудих какъв е тоя Анджело, наистина бързо се забравят.

# 822
Боже, чак се зачудих какъв е тоя Анджело, наистина бързо се забравят.

И аз вече не ги помня всички почти Joy😂😂😂😂😂 .Вече не са ми интересни с нищо.
А може ли линк към Ютюб канала на Стефи и мъж ?

# 823

А може ли линк към Ютюб канала на Стефи и мъж ?
Заповядай.Не мисля, че ще станат популярни youtuber-и, но поне ще пообиколят Европа.

# 824
Тенкю!Аз искам като ми е скучно да убивам време с нещо,а пътуванията са ми интересни,дали ще стават популярни все тая Kissing Heart.Да снимат там да се забавляват то сега е модерно да си уплътняваш времето с подобни дейности 😂

Общи условия

Активация на акаунт