💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 585
  • 853
  •   1
Отговори
# 825
Тенкю!Аз искам като ми е скучно да убивам време с нещо,а пътуванията са ми интересни,дали ще стават популярни все тая Kissing Heart.Да снимат там да се забавляват то сега е модерно да си уплътняваш времето с подобни дейности 😂
не само за забавление, уплътнение на времето, ами и пари се изкарват от това, имам предвид гледаемостта на клипчетата

# 826
Те докато започнат да взимат и печелят пари от гледания години ще минат.Най-много сега Савекс,Куинс,Ленор и т.н  да се свържат с тях за реклама и от там да изкарат нещо,като Пламен ,Елена и Кики +мъж  те май само от сезон 1  се развива в тази сфера.

# 827
  • Испания
Случайно попаднах на анонс за днес на тъпотията, която не гледам, "Семейни войни". Прочетох, че новото семейство е Мецан.

Даааааааа, както и предположих.

Колко се напъваха от първия сезон на "Един за друг" да ни убеждават какви интелигентни персони са Божидара и мъж!
Кой нормален човек би приел да го наричат "Мецан"!
Кой нормален адвокат би се пънал да се показва по телевизора по всякакъв повод, без това да има нищо общо с професията му!

Пиша само "нормален". За умен и интелигентен, за мен, и дума не може да става.

# 828
И те ли на абонамент като Пламен ще застъпват в това предаване 😂?
Преди време някой не ги ли показа/спомена,че са участвали.Може и да е повторение с тях,но Пламен поне 3-4 пъти е бил там 🤣🤣🤣. Аз първо там го видях.

# 829
  • Далечният изток
Повторение е.

# 830
Тенкю!Аз искам като ми е скучно да убивам време с нещо,а пътуванията са ми интересни,дали ще стават популярни все тая Kissing Heart.Да снимат там да се забавляват то сега е модерно да си уплътняваш времето с подобни дейности 😂
Някой не беше ли казал , че работят нещо там .

# 831
  • Испания

Поли е свалила доста. Изглежда чудесно.

Не помня колко пъти писах, че двамата казаха, че заминават, защото ще работят по 6-месечен проект, след който ще се върнат в България. Все се канех да публикувам линк за тази информация, ама не ми се занимаваше.

Ето, сега го правя.

Стефания /минута 3:28/: "Дойдохме всъщност да работим тук. Трябваше да вземем решение за седмица и решихме да напуснем работата, която имахме в България. Офертата беше много готина. Временна работа е. Работим за приложение. Общо взето обикаляме."

"Работим 5 дни в седмицата. Стандартно по 8 часа. Не е тежко. За тази седмица сме работили 3 дни."

Минута 7:03: "За щастие ни чакаа още 5 месеца такова пътуване нагоре-надолу. По принцип в зависимост от планирането на екипа ни трябва да обиколим много държави. Всичко е много динамично. Дори не знаем коя ще е следващата ни държава."

Анжело е трябвало да напусне за една седмица работата си в България и да каже на шефовете си, че не може да спази предизвестие от 3 месеца. За Стефания е било по-трудно да реши, защото много е харесвала работата си, но такава възможност се явява веднъж в живота: да не плащаш нищо, да ти плащат всички разходи и да ти плащат за работа, която хич не е тежка.

Стефания: "Взимаме си една наистина творческа почивка и се надяваме, живот и здраве, през есента с нови сили да продължим".

Пламен: "А може и да не се върнете!".

Стефания: "Ааааааааа, не. Това е временен проект. Ние си се връщаме. Ние много обичаме България".

Повече няма да преразказвам. Който иска, може да изгледа лайва.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 23:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 832
Ами нека си работят,това не им пречи да си уплатняват свободното време с монтиране на видеа за Ютюб,същевременно и да се забавляват.Аз не съм написала никаде, че само с това се занимават вече,но благодаря за преразказа,лайфове не гледам. Адмирации за решението да заминат,работата която са им предложили е чудесна за млади и неангажирани хора.Съчетава и полезното и приятното.Пожелавам им много забавления и трайни спомени !

# 833
  • SF
Те всички вече го работят това. Щом в момента са извесни и някоя компания им предлага пари, за да се снимат как държат бутилка минерална вода, защо пък не. Всяка 20-годишна, направила си устни и екстеншъни, бълва снимки в инстаграм, с надеждата, че от някой фитнес ще й предложат да се снима пред уредите им.

# 834
А какво работят Стефи и Анжело и какво рекламират, че не разбрах?

# 835
И аз се присъединявам към питането, че не ги следвам в Инстаграм. Снимат рекламни клипчета на продукти ли?

# 836
  • Испания
Какво смятат хората за успех!

1. Оправих леглото
2. Пуснах две перални
3. Отговорих на 3 имейла

Без коментар, т. е. имам, но няма да го напиша.

Не знаех, че Лейля татуира.

# 837
  • earth
4. Инжектирах си химикали в кожата.

# 838
Отзад на синята колибка , Гучи ли пише🙂

# 839
  • Испания
Отзад на синята колибка , Гучи ли пише🙂

Ми как! Ако не е Гучи, защо да се снимат!

Общи условия

Активация на акаунт