Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 773
  • 854
  •   1
Отговори
# 375
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами това лято не, нацвъкали сме пътувания нон стоп, е, повечето са уикенди, тук там по някоя цяла седмица.

# 376
  • София
Ахахаха, и аз това щях да питам!
Нищо - скитай и ни информирай за всички пътешествия, на мен лично много ми харесват тези сводки от такива места. Специално за Фабриката го подозирах това, че сме минали възрастта, а и въобще тази организация ме съмняваше дали ще ни допадне.
Хайде наздраве - на 7-класниците ни мина единия изпит, остана още един! Cocktail

# 377
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не, не правете грешка да идвате, освен ако не е на фирмено събиране и няма НИКАКВИ деца наоколо.

# 378
  • София
Е, аз на фирмено събитие не искам да ме организират да правя пица и да ме разхождат в гората - това и вкъщи си го правя. Joy
Единствено пуделите могат да ме изкушат. Heart

# 379
Много ти се радвам, имах такива две лета почти без уикенд вкъщи, когато бяха малки децата и сега се чудя с кой акъл не сме се спирали, а тогава ни е било гот😀

# 380
  • Отвъд алеята зад шкафа
Olive, то за фирмено парти предполагам, че няма да ви карат да правите пица.

Нот, ние по принцип много пътуваме, но чак така като това лято...Вероятно е пост ковид лудост.

# 381
  • София
Ама то и преди това във Фабриката гъмжеше от много пищящи деца. Като ходихме моето беше на 4 и беше перфектно, сега не съм сигурна, че ще се хареса. А, как фирмено парти на такова място? В какви фирми работите хахахаха, освен храната не виждам + на това място за такива мероприятия.
Мен и Хвърчилото нещо не ме впечетлява, такива неща ги асоциирам с планина и хижи, а там един хижарски боб.. ммммммммм

# 382
  • в страната на чудесата
Пищящи деца не понасям. Дразнят ме и родителите им невъзмутими.
Но хора разни. Имам близко дете, което е отвратително, родителите не се оправят и съответно отклонявам всички покани. Не мога да стоя и да настръхвам на всеки писък и да се тормозя кой какво си е счупил... докато собствените ми деца са книга/айпад и подремват на дивана в някоя кръчма.
Трябва ми идея за хубаво скъпо и ненаселено спа? Ще съм благодарна на идеи...

# 383
  • Отвъд алеята зад шкафа
Значи това за фирменото парти го споменах, защото самата Фабрика го е обявила, че може да бъде наето мястото за фирмено парти. Аз съм самонаета и не ме интересуват иначе фирмени партита.

Хвърчило си е супер и там бих повторила. Сега с моя приятелка ровим за подобни места - стилни, спокойни и с вкусна храна в цената, без масовка. Учудващо колко малко такива има.
Ако някой е бил в следните да сподели моля отзиви - Омая, Бедуин, Утопия, Cob camp?

# 384
  • София
Значи това за фирменото парти го споменах, защото самата Фабрика го е обявила, че може да бъде наето мястото за фирмено парти. Аз съм самонаета и не ме интересуват иначе фирмени партита.

Хвърчило си е супер и там бих повторила. Сега с моя приятелка ровим за подобни места - стилни, спокойни и с вкусна храна в цената, без масовка. Учудващо колко малко такива има.
Ако някой е бил в следните да сподели моля отзиви - Омая, Бедуин, Утопия, Cob camp?
Утопия форест (ако за него иде реч) е твърде пренаселено. Не препоръчвам.

# 385
  • София
"Фабриката" преди години ми беше на радара, но нещо все се разминавахме, а като пораснаха децата не ми е хрумвало. Точно тези дни ми попадна потресаващ супер подробен разказ за мястото, написан от човек, който е бил спасител там едно лято - ако и 20% са верни, Gadamer, внимавай с храната и басейните. Мога да потърся линк ако ви се чете.

# 386
  • Отвъд алеята зад шкафа
За басейн е студено, а в джакузи, в което с часове се киснат деца няма как да вляза. За храната нямам забележки. Проблемът е, че мястото не е само за нас, иначе щеше да е идеално. Все по-малко ми се съобразява с други хора.

# 387
Фабриката когато стартира, само с префърцуненото си име ме отблъсна. А после четох и супер ентусиазирани отзиви, които допълнително ме центрираха в кръга на НЕклиентите им. Simple Smile

Лейка, завиждам ти за кротките деца. Моето не е много диво, но може да говори 24 часа в денонощието без спиране, при това с 10 думи в секунда. И няма да повтори тема.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 08:06 от Fancy

# 388
Фабриката не е лошо място. Но лично за нашето семейство не е нещо невериятно. Но пък от класа на малкия има две семейства които всяка свободна минута са там.
За да ходим в планината не е необходимо някой да ни организира.
Ясно ми е, че в цената е включена чудесната храна и напитки. Ама никой от нас не пие. Нито пък яденето е цел. Когато ходихме имаше семейства които прекарвата цял ден в ресторанта.
Интересно място е но за сега не бихме го посетили отново. Въпреки, че се възхищавам на целият проект и изпълнението му.

# 389
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хоуп, това за седенето в ресторанта през цялото време - вероятно е така, защото във Фабриката това е единственото общо, закрито пространство - то е и лоби бар, и рецепция, и детски клуб. Та няма къде другаде да се съберат хората седнали, особено ако са дошли заедно две-три приятелски семейства.

На мен храната не ми е цел в смисъла "живея, за да се тъпча като прасе на ол инклузив", няма значение какво ям,
платила съм си го.
 Искам обаче да ям качествена храна и по възможност като съм на почивка да не мъкна торби от Била и да си готвя сама. Не ми се наема някаква къща за гости и да ям полуфабрикати в местната механа, където всичко е евтино и замразено.
 Толкова ли е трудно - предлагаш къща, ами направи сутринта една хубава баница  или мекици за гостите, ама ги направи със селски продукти, с домашно кисело мляко,  мед...развивай и подкрепяй местното производство. И да, сложи по-висока цена на къщата.

Междудругото имат пакет за баба и внуче. Аз съм пращала така децата с баба им в хотел Рила в Боровец преди години.

Общи условия

Активация на акаунт