Последният печели - Тема 2

• 172 998
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 340
За статистиката - на мен ми харесва в трети кръг да отговарят на едни и същи въпроси.
Не обичам победи на късмет в какъвто и да било вид състезания. Така късмета е сведен до минимум. Този, който избира сфера пак има предимството да си хареса такава, която би му била удобна. Ето Павлина точно така падна.

# 2 341
Вече им пускат музикален съпровод?

# 2 342
Хареса ми как Камен Воденичаров заговори за подземните бази на Северния полюс, нацисти, извънземни (те са подземни, а не извънземни, всъщност).
Тъкмо да спомене адмирал Бърд и в слушалката му казаха да млъкне. Simple Smile

# 2 343
Като седят отвън в трети кръг, не чуват ли отговорите и въпросите? Защото когато отпадне участник и го интервюират, на заден план се чува гласът на Камен...

# 2 344
  • In The Middle Of Nowhere
Може да са на друго място или да има дават слушалки..

# 2 345
  • София
Не се чува нищо. Стои се в съседната стая като голям хол
с маса и столове точно до студиото.
 Интервюто накрая вече е в залата с мониторите и е на съвсем друго място.

# 2 346
Този Йордан на какви наркотици е Joy

# 2 347
Хареса ми Йордан, влезе с амбиция, показа знания и съобразителност и логично победи.

# 2 348
Аз харесвам, като имат хъс, не обичам когато някои отговарят, все едно са заспали.

# 2 349
Опитвам се да го гледам, че съм любознателен човек и искам винаги да научавам нещо ново. Но не може да ми прикове вниманието. Това е. Става ми скучно и се отвявам някъде. Така спирам да гледам и слушам предаването. Камен не се отпусна. Не прави никакви шеги, за да внесе ведрина в предаването и да му е интересно на зрителя. В последният кръг се избират само 3 сфери. Тъпо е. А на мен ми е интересно какви въпроси се крият в последните 3 сфери! Последният кръг в това предаване ми беше най-интересно и с внимание го гледах и слушах. Сега е от скучно в по-скучно.

# 2 350
Гледала съм Камен, когато се опитва да е забавен и ми е по-симпатичен, когато е сериозен.
На мен също трети кръг ми харесваше повече, когато отваряха всички сфери.

# 2 351
Камен го харесвам. По сериозните теми приковава вниманието на зрителите. Гласът му е изразителен, с ясна дикция по сериозните теми. Разказва увлекателно. Но в забавни предавания не става.

# 2 352
Ужас беше Каналето, но има хора, които го харесваха... А познавам и хора, които се кефеха на мама Божка (от едно друго предаване), така че - вкусове всякакви...

# 2 353
На мен ми харесва с Камен - мисля, че вече се поотпусна и се справя чудесно. И с Орлин Горанов ми харесваше също толкова. Имам познати, които само заради заучените вече фрази и определени маниери, умалителни имена и т.н. на г-н Горанов не гледаха предаването. За мен всякак е интересно, никой не ми е неприятен и се старая да го гледам.

# 2 354
1-ви кръг ми е най-интересен. 2-ри с видеото не ме радва въобще. 3-я кръг наистина не е добре измислен. Два пъти слушам едни и същи въпроси, което не ми се нрави. И забелязвам, че вторият участник не научава отговорите на въпросите, на които е казал 'пас', ако първият е отговорил правилно. Камен казва отговорите само на въпросите, на които и двамата са казали 'пас'.

Както казах - не съм яростен фен на формата, но следях чат-пат предаването заради това че е извор на знания. Старите правила повече ми харесваха. Камен не е Орлин Горанов, с който всички сме свикнали, има трески за дялане, но ми се нрави, че води стегнато, както Билалов СБ.

Общи условия

Активация на акаунт