Последният печели - Тема 2

• 172 971
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 400
От целият колектив на Ку-ку/Каналето Камен е най-малко лигавият. Дори и в пародийни образи пак се лигавеше с мярка. В Черешката на тортата беше много приятен домакин.
Тук започна да се отпуска, но все още на моменти си личи притеснението, особено когато чете допълнителната информация по даден въпрос. Също така ми се струва, че много се старае да не повтаря репликите на О. Горанов като например "прибирам точките в моята банка" и "не затваряме българското кино, а само сферата".

# 2 401
Това "затваряме само сферата" стана много банално, но пък "тези точки отиват в моята банка" винаги ме забавляваше, дори имах идея да пресметна колко точки е събрал г-н Горанов Grinning По принцип, новите водещи рядко повтарят репликите на предшествениците си, освен служебните реплики разбира се, като "сферите днес са...", но дори там често има възможност за вариации.

# 2 402
преди няколко дни имаше въпрос с кой кораб е летял Георги Иванов
единият каза ‘съюз’ и му го признаха, на другия за ‘съюз 1’ не го признаха

ами не беше честно, ‘съюз 33 ‘ е верен отговор

# 2 403
Победители са пак и то многократни. Виждам мъжът от Плевен, който сто пъти благодари на училище Стоян Заимов (и аз съм от тази гимназия и впечатленията ми са противоположни).

# 2 404
  • София
Камен е много сладък със синьото костюмче и папийонка Heart Eyes
Днешните са доста по-грамотни.

# 2 405
Камен е много сладък със синьото костюмче и папийонка Heart Eyes
Днешните са доста по-грамотни.
Защото е специално издание и това са и тримата многократни победители

# 2 406
  • София
Пропуснала съм началото, ол старс както се казва..Sunglasses

# 2 407
Грозна победа на Александър днес. С 10 паса запази минималната си преднина от 10 точки. Не е против правилата, но с горчив вкус за зрителя.

# 2 408
И аз влизах точно така да му определя победата - грозна! С 10 паса, само и само да си запази 10-те точки повече .
Мен щеше да ме е срам така да спечеля.

# 2 409
Абсолютно смешна победа! Е, пак е по-добре от петъчната с 30 т, краен резултат, ама ...

# 2 410
С 10 паса - победа.
Ай сиктир.

# 2 411
За Деня на народните будители трябваше да направят детска игра. Досега май имаше само една , на 24 май м. г. с участието на шампионите от "Това го знам".

# 2 412
Поздравления за Крум, доста добро представяне. Харесват ми такива участници - уверени, но обрани в реакциите си.

# 2 413
Ама никак не им върви тази вечер!

# 2 414
Крум си играе сам. Не е интересно така, но пък той показва знанията си. Впечатли ме че не отговаря веднага на някои въпроси и изчаква опонентите си за отговор, но те не се възползваха по очевидни причини.

Общи условия

Активация на акаунт