Последният печели - Тема 2

• 172 990
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 385
И двукратни.

# 2 386
  • Враца
Зорка ми беше дразнещ персонаж. Макар и ерудирана и с много знания и хъс, нещо в нея ми пречеше да я харесам и да се кефя на успеха й.
Правеше физиономии, държеше се с превъзходство спрямо другите... надменна и с твърде високо самочувствие. Човек, който не е "над нещата" и се взема твърде насериозно. Такива хора много ме напрягат и страня от тях доколкото мога в живота.

# 2 387
По колко различен начин различните хора виждаме нещата. За мен Зорка е сред най-приятните участници. Изобщо не съм забелязала надменно отношение, дори напротив-тиха, скромна, с много знания и винаги е говорила и се е отнасяла с уважение към останалите участници.
Вчера, в предаването където познават заглавия на песни, няколко минути гледах Павлинка, която преди време се обърна и не прие протегнатата за поздрав ръка на участника, който я победи. Беше си със същата нагла физиономия. Мнението на Трън в Очите за Зорка, според мен, изцяло се отнася за Павлинка.

# 2 388
И мен не ме дразни Зорка.

Дразнеше ме следващият печеливш, който изглеждаше сякаш наистина не иска да е там.

# 2 389
Антонио Коларов беше в Стани богат наскоро.

# 2 390
  • Стара Загора
Да, и не направи абсолютно нищо

# 2 391
Взе 3000 лв, все пак е нещо.

# 2 392
  • Стара Загора
Май се бъркам с друг, който си тръгна с 500 лв. и жокери, и то заради домашния любимец на Пипи Дългото Чорапче, беше водолаз и боксов съдия. Сега го намерих, Антонио Григоров се казва, два дни по-късно е играл.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 07:00 от Qlena

# 2 393
А, друг е. Този си тръгна сам - отказа се. И не знам защо, твърдеше, че е мистериозен и пазел стратегията си в тайна (каква стратегия...).

# 2 394
За съжаление свършиха епизодите с предишни шампиони и сега ще гледаме пак излагация. На края на втори кръг  и още са с едва по 20-30 точки.

# 2 395
Аз се чудех защо са зле днес. Жената не каза ли, че е участвала преди?

Победи с краен резултат от 30 точки...

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:56 от pppqqq

# 2 396
Вчера беше мъчително за гледане. Наистина имаше и доста трудни въпроси, но и доста популярни. Ще видим днес как ще е.

# 2 397
Снощи, буквално съжалих Камен Воденичаров. Сигурна съм, че му беше трудно да запази самообладание на това тегаво представяне..., но факт- успя. Та, поздравления за него! И моля- въведете някакви по- строги критерии за участие!

# 2 398
  • София
На мен Камен много ми харесва, почти колкото Орлин.  Мислех, че ще е по-лигав, но е приятен за гледане, бързо чете и не допуска лапсуси, отнася се уважително, само ме дразни въпросът по сценарий към всеки отпаднал :-Какво се обърка? И следват едни и същи отговори..ми не бях много бърз на бутона, другите знаят повече...едно и също всеки път.
Вчера беше тегаво за гледане, съгласна съм.

# 2 399
Не знам дали ви прави впечатление, но Камен е по-строг от Орлин. И сигурно се дразни понякога.

Общи условия

Активация на акаунт