Последният печели - Тема 2

• 172 992
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 370
Сигурно и плевенският часовник на общината е пеещ, щом в определени часове чуваме Емил Димитров.

# 2 371
Сигурно и плевенският часовник на общината е пеещ, щом в определени часове чуваме Емил Димитров.
Така е. Песента на Емил Димитров "Ако си дал". Има и пеещ фонтан.

# 2 372
Не само - сутрин май е "Плевен, град на моите мечти...".

# 2 373
"Днешните млади са по-зле от нас " - каза Камен.
А по мое време, младите бяха като зоопарк; в по-горните класове не бяха буйни, а направо не идваха (едва ли е имало повече от 5 човека, които да присъстват в час, през целия ми 12-ти клас).
Ако днешните млади са по-зле, трябва да са нещо като хуни...

Скрит текст:
Ако някой си зададе въпроса "Как е възможно в клас от 25 човека, да идват постоянно (под постоянно имам предвид 11 и 12-ти клас)  между 3-ма и 5, ще отговоря - не бяха от малцинствата, бяха си нормални българи от средната класа. Просто не им пукаше и никой не им правеше нищо - не ги изключват, защото не е в интерес на училището, не ги наказват, защото няма смисъл. Ето така.

# 2 374
Тая Зорка ми и много антипатична.  Жалко, че и днес май ще победи

# 2 375
Другите не знаят нищо.

П.п. На последният факт откъде идва името на континента Европа - знаем, от гръцката митология - Европа е сестра на Кадъм, която Зевс отвлякъл, преобразен като бик и я завел на Крит. Имат син Минос.
Обаче Камен имаше предвид нещо друго.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 20:04 от pppqqq

# 2 376
Зорка е от "Минута е много" и знае доста. Зависи от останалите участници, разбира се, но мисля че няма да отпадне скоро.

# 2 377
  • Sofia
Камен беше споделил в интервю да очакваме участничка,която дълго продължава в предаването.
Може би е тя.

# 2 378
Зорка е много умна. Чудя се как такива хора научават бързо и помнят толкова много и за постоянно?!

# 2 379
Жената има добра обща култура. За мен пък е странно, как някои хора нито четат, нито пътуват, нито имат хобита и се интересуват само от... Щях да напиша нещо нецензурно.

# 2 380
Леле всички участници са жени. Това май не се е случвало досега Joy

# 2 381
  • Sofia
Случвало се е.

# 2 382
И не им върви никак с въпросите.

# 2 383
Зорка явно реши да се откаже накрая. И тя ще остане в историята като забележит играч.

# 2 384
Е, и тя не се задържа кой знае колко дълго. Май само еднократните победители канят инаяе щях да си помисля че Димитринка ще участва.
Добре че върнаха книгите във финала.

Общи условия

Активация на акаунт