Последният печели - Тема 2

• 173 022
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
"Не си ли виждал Юпитер да обикаля нощното небе?"  !!!
това беше странно...явно Земята за него не се върти, нещо на Кънчо ли се прави... ( Не гледам СБ, не знам защо ..) Bowtie

# 2 311
  • София
Ако първият водещ беше Камен, аз може би нямаше да го гледам.
Скрит текст:
Пренаситена ТВ програма, куп програми.. защо трябва да гледам лица, които не са ми приятни? Билалов също не ми беше приятен и не гледах Стани богат с неговото водене.
Не съм вярвала, че ще го кажа, но Орлин Горанов ми липсва. Изобщо не ми допада воденето на Камен Воденичаров.

# 2 312
  • Галифрей
Ще си пусна по старите епизоди, не съм ги гледала всички. Лиспва ми Орлин 🥺

# 2 313
Развалиха това предаване. Вече не са 4 играча. А в последния кръг с това повтаряне на въпросите, е досадно. А доста въпроси станаха лесни. Камен Воденичаров е скучен и не може да води. Орлин Горанов ми липсва неговата харизма, да бъде винаги с костюм и риза. Той беше забавен. И начинът, по който казваше въпросите, беше уникално. Сигурна съм, че ще има ниска гледаемост и ще падне от ефир.

# 2 314
  • София
Развалиха това предаване. Вече не са 4 играча. А в последния кръг с това повтаряне на въпросите, е досадно. А доста въпроси станаха лесни. Камен Воденичаров е скучен и не може да води. Орлин Горанов ми липсва неговата харизма, да бъде винаги с костюм и риза. Той беше забавен. И начинът, по който казваше въпросите, беше уникално. Сигурна съм, че ще има ниска гледаемост и ще падне от ефир.
Именно. Hands Plus1

# 2 315
гледах го вчера, не е дървен Камен, но му личи, че е притеснен
новите правила не ми харесват

# 2 316
  • София
Веднъж го гледах в новия формат и някои въпроси ми се сториха трудни, а бяха за малко точки.
Камен наистина не показва грам емоция, а и гласът му някак ми е странен, но не съм го слушала с години.

# 2 317
Върнаха темите с букви - липсваха ми.

Как може да предполагат Смъртоносно оръжие и Умирай трудно - филми, в които НЕ участва Том Круз...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 19:46 от pppqqq

# 2 318
Павлина доста лошо прие загубата, как само избегна подадената ръка Trollface

# 2 319
Павлина доста лошо прие загубата, как само избегна подадената ръка Trollface
Направо ме шокира! Егати невъзпитаната!
Аз вчера толкова се зарадвах, че тя би... Добре, че падна сега!

# 2 320
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен ми направи впечатление, но може да е била спонтанна реакция, просто много й се искаше да спечели. Отговора на участника в последната секунда беше като гол в последния момент. Как да не те е яд първоначално 🙂

# 2 321
  • София
Защо му признаха за патриарх ДанАил....
Така и спечели. 👎👎
И аз нямаше да му стисна ръката..

# 2 322
Тя даде прекалено много пасове - някои бяха на лесни въпроси. По едно време си помислих, че й е омръзнало.

# 2 323
Показа много знания в играта Павлина, но последната и реакция не беше адекватна.

# 2 324
Е, аз бях за Павлина. Но нещо ми се струва че е била неколкократна шампионка. Или я бъркам с някого?

Общи условия

Активация на акаунт