И аз имам нужда от вас...Вече всичко е наред.

• 7 251
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • на плажа
 Горката ти сестра и горкото детенце! Просто не знам какво да кажа в такива случаи - сви ми се сърцето. Дано не е това, което предполага лекарят! Все пак те се презастраховат като казват най-страшния вариант. Ще стискаме палци на мачугана, за да се оправи и да радва близките си. Прегръдка виртуална за кураж!

# 61
# 62
Стискам палци детенцетода се оправи колкото се може по-бързо!

# 63
Ох,поредната тема,от която много ме заболя!Ще се моля за вас,представям си в какъв ужас сте!Кураж!!!!!!

# 64
Ще се моля за вас,представям си в какъв ужас сте!Кураж!!!!!!

В голям...
Сковали сме се от страх и паника.  Cry

Благодаря на всички! Много ми помагате!  bouquet
Благодаря ви много и от името на сестра ми!

# 65
 Милото, слънчице! От все сърце се моля! Господ и Света Богородица да бдят над него и всичко да завърши добре! Praynig Praynig Praynig

# 66
Дано Бог е с вас! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 67
  • София
Моля се за малката душичка  Praynig Ще се оправи!!!

# 68
  • на село
Стискам палци и се моля детенцето да  оздравее !
 Praynig Praynig Praynig

# 69
Стискам палци всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 70
  • Варна
Най-искрено ви пожелавам всичко да е наред и малкият да се оправи.

# 71
Ще се моля и ще запаля свещичка утре Praynig Praynig Praynig Направо не мога да си представя какво ви е Sad Cry Дано малката душичка за пореден път докаже колко борбен може да детския организъм!

# 72
Надявам се с вас Praynig

# 73
Ох, ще се моля от сърце за детенцето!!!  Praynig Praynig Praynig Сърцето ме боли направо  Sad Cry

Ако има възможност детето да пътува, какво казват лекарите, трябва ли да иде в София или тук имат условия да го лекуват? Какво можем да помогнем, ще търся всякаква информация за специалисти хирурзи в Плевен и София, нещо друго? Имат ли представа какво е провокирало тази криза на детето?

Дано детето се оправи скоро, дано! Praynig

# 74
охх... дано малкият е боец и пребори болестта. и дано да порасне голям и силен мъж.
дивиана, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт