Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 393
  • 719
  •   1
Отговори
# 195
TeoYo, честито:)!
Винаги съм си мислела, че е супер да имаш близнаци, с една бременност се отчиташ два пъти Blush има време, ще свикнете

Да се оплача, освен съвсем лек дискомфорт отвреме на време в левия яйчник и подут корем нямам никакви симптоми, че съм бременна, чак отвреме на време се психясвам

# 196
Здравейте. Аз минах втори преглед днес. На първия преглед, който беше преди седмица, не се видя нищо. Днес се видя само плодно сакче, но без ембрионче. Имам закъснение две седмици и ЧХГ преди  четири дни ми беше над 4000. Днес сигурно е около 16000. Т.е. вероятно е кухо яйце.

# 197
Ако не е особено добър апарата е нормално да не се види нищо друго освен сак. На моята АГ апарата е стар, каза че докато ембриона не стане над 1см няма как да го засече. Вика ме след 7 седмица. ЧХГ иначе е добре, пулс до колкото разбрах се засича над 21 000, от друга тема.

# 198
Това в коя седмица, майка зайка

# 199
Би трябвало да са шест навършени.

# 200
Майка зайка, моят лекар ме върна от ехограф в 6тата седмица, защото обясни, че много често нищо не се вижда и жените само се паникьосват излишно. Иди на 7+! Не се отчайвай, на 5+4 при мен също не се виждаше нищо.

# 201
Благодаря, TeoYo. Да се надяваме, че има шанс.

Честити две сърчица на теб! ❤❤

# 202
Благодаря ти, зная колко е трудно да не се тревожиш, но в шестата седмица не е аномалия случващото се с теб.

# 203
TeoYo честити сърчица ❤️❤️!
Майка -зайка и аз съм чувала ,че много зависи от апаратурата и вярвам силно ,че всичко ще бъде наред 🍀

# 204
И аз ходих в 6+5, но се оказа че по размери на сакчето е 6+1 и просто нищо не се видя. На 30ти ще ходя пак и притеснението е на макс, но се надявам всичко да е наред!

# 205
  • София
Много, много зависи от качеството на апаратурата! При мен с предната бременност едната от двете точици дори не се видя на първия преглед и когато ходихме за сърчицето  се чуха две.

Майка-зайка, не губи кураж. Стискаме палци!

# 206
Благодаря, TeoYo. Да се надяваме, че има шанс.

Честити две сърчица на теб! ❤❤

Пожелавам ти всичко да е наред от все сърце!!!
Повярвай и дано чудото се случи и да е проста глешка и всичко с плода да е наред!!!!
Аз също в неделя съм на преглед и силно се надявам да видя точица ч, предният път нищо не се видя и съм много притеснена!
🍀🍀☀🍀🍀

# 207
TeoYo чудесни, чудесни новини!!! Много се зарадвах за вас! Да сте живи и здрави! Heart Тайничко и аз си мечтая за близнаци, но мисля че ако бяха две ЧХГ щеше да ми е по- високо Sweat Smile
Майка-зайка стискам палци всичко да е наред

# 208
Майка-зайка - ние с теб май вървяхме еднакво. ЧХГ не съм мерила, но вчера в 5+5 в първия кабинет, в който бях не се видя нищо и освен това малко ми се пишкаше. Докторката каза да ида до тоалетна и да се преместим в кабинета с най-добрия УЗ. Та разликата беше - от нищо не се вижда (дори сакче и тн) до видя се всичко перфектно със жълтъчното мехурче! Така че техниката играе огромна роля Sparkling Heart

# 209
Аз да добавя, че освен техниката има значение и гинеколога. Ултразвукът не е лесна работа (сиво върху сиво върху сиво, иди разбери нещо). Някои гинеколози е нормално да са по-добри от други в разчитането.

Общи условия

Активация на акаунт