Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 424
  • 719
  •   1
Отговори
# 360
Ми аз предпочитания нямам, но имам накакво усещане, че ще е момченце Sweat Smile Ехографа може да ме опроверге, естествено, но такова ми е усещането Smile

# 361
С две девойки близначки може да стане емоционално Simple Smile затова ми се ще и мъж да има в конфигурацията. Но да са здрави, на всичко ще съм щастлива. Засега нямам интуиция.

# 362
Здравейте, момичета! Моя първи и дългоочакван преглед най-после мина днес. Много емоционален беше. Видяхме най-после сакче, ембрионче, чухме сърчице и се успокоихме, че за момента всичко е на ред. С моя дълъг цикъл и късна овулация докторката ми сметна 7 седмица и 3 дни, ултразвука 6 седмица и 3 дни с дата на термин 26.02.2022, а приложението за което ви казах по рано 8 седмица и 3 дни 🤣
Докторката ми каза да не се притеснявам от тези разлики, да си пия витамините да хапвам здравословно и да се върна на 29 юли, когато започваме и изследванията.
Аз от своя страна освен силни болки в гърдите и зърната нямам никакви други симптоми. Силно се надявам и да си остана така 😂

# 363
Здравейте,
след дълга борба съм бременна в 5та седмица  + 2 дни.
От няколко дни на моменти имам предменструални болки.
Случвало ли се е на някоя от вас, че взех да се притеснявам.
Утре съм на първи преглед.
Отделно да ви попитам, според вас до колко тежко е позволено да се вдига, Вашите лекари казвали ли са ви някаквъв минимум?

# 364
Здравейте,
Отделно да ви попитам, според вас до колко тежко е позволено да се вдига, Вашите лекари казвали ли са ви някаквъв минимум?

Не се тревожи и аз имах предменструални болки повече от седмица, даже и сега поне веднъж на ден усещам, но леко, аз съм 6 + 3 седмица За тежки предмети не ми е казал нищо  аз бях в еуфория като мюбях за първи път и не попитах, но гледам да не вдигам нищо тежко!

# 365
  • Варна
Здравейте, момичета! Относно темата с предпочитанията за пола - аз си имам вече едно момиченце и сега съм със смесени чувства - хем ми се иска да имам и момченце, но е същото време ми е толкова мило с дъщеричката, че не бих отказала още една 😁. Иначе мъжо иска да си имаме и момченце . Та каквото даде Господ. 😊
Здравейте,
За менструалните болки се пие но шпа. За
вдигането на тежко - като цяло го избягвай. На мен ми се налага да вдигам дъщеричката си (почти 13 кг), но е неизбежно и се старая да съм в седнало положение . Свела съм вдиганията до минимум и освен нея друго тежко не вдигам.

# 366
Болкит са нормални, матката се разширява, стига да не са прекалено силни.
Аз съм с дете на 2г и тежи 11кг, вдигам я и я нося постоянно. Тя вече доста върви, но все пак има моменти, когато няма как да не я вдигам. Иначе тежки багажи не нося, максимум 2-3кг.
По темата за пола се надяваме на момче, първото ни дете е момиче.

# 367
Менструалните болки и аз ги имах, доктора на мен ми каза повече от 10кг да не вдигам, аз сама си определих повече от 7 да не вдигам.
Аз в четвъртък имам час за първия си ехограф, ще съм в 9+4 и нямам търпение, същевременно се и притеснявам дали вс ще е наред Grinning

# 368
Благодаря ви прекрасни момичета!
Определено ме успокоихте.
Желая ви всичко да бъде наред щастливия финал!

# 369
Аз да ви попитам от кога прегледите с ехограф стават не вагинални?

# 370
Според мен зависи от лекаря, мен и двата пъти ме прегледаха с вагинален, а една приятелка още в 5та седмица с ехограф.

# 371
Аз да ви попитам от кога прегледите с ехограф стават не вагинални?
В 6с (когато беше първият ми ехограф) беше коремен.
В 7с отидох на друго място с по-модерна апаратура, защото се притесних и ми наппавиха вагинално ехо.
В  9с отидох пак при по-модерната апаратура, попитах я дали има нужда да се събличам - отговора бе - ти вече си в 9с. не е нужно да е вагинално ехото, всичко се вижда ясно.

# 372
Да първите ми два си бяха вагинални, но на последния като св видя ембриона и сърце, мисля че вече няма да е. Тъй като в други ден съм на преглед при лекар, който мисля да ми следи бременността и ще съм в 8 г.с+5 и не бях сигурна как ще е този път.

# 373
Освен апаратурата, има значение и матката- казаха ми, че моята е обърната и че 12 г.с. щели да ме гледат на вагинален, не било проблем само по себе си.

# 374
При мен първия преглед беше с коремен ехограф (в 7+5). Болките са нормални, както момичетата вече отбелязаха, и с двете бременности си ги имах. Тежко избягвам да вдигам (повече от 5-6кг не се наемам). Имах проблемна първа бременност и предпочитам да се пазя отсега. А относно пола - и ние си имаме вече момиченце и бихме искали сега да е момченце, пък каквото съдбата реши.
Добре дошли на всички нови бъдещи мами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт