Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 326
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Аз с предната бременност преносих с 12 дена 🤣

# 616
И моя термин е за началото на февруари, така че и аз имам някакви съмнения, че януари ще се случат нещата. Grinning
А за гаденето при мен беше най-зле до края на 8 г.с. и след това почна да отминава. Сега в 11 г.с. само ми пада кръвното и понякога ми се гади малко, но като хапна нещо и ми минава веднага. Инече апетита се върна и си хапвам всичко. Simple Smile

# 617
Аз с предната преносих 5 дни, в крайна сметка родих секцио. За това сега си мисля, че въпреки, че термина вероятно е на 03.03 ще  е пак секцио през февруари.

# 618
Аз за това въобще не мисля, да ви кажа, горе-долу ден за ден го карам - този преглед да е наред, тази седмица да мине, нямам перспектива за толкова далеч, макар че вече съм се записала къде да раждам и при кого.

# 619
Моя термин е за първия ден на март, затова съм сигурна, че ще родя февруари. С първата бременност изобщо не изчаках до термин. Малчо се роди в 38 г.с.
Тук ми е добре, защото всички сте по-напред и чета какво следва. Hug
И на мен ми казаха 1вия ден на март,но съм сигурна,че ще подрани! Gift Heart

# 620
И аз така го карам. Седмица за седмица, чакам си прегледа другата седмица да ми назначи вече БХС и общо взето това ме вълнува. Отново ми е притеснено, дори не се замислям дали ще се види пола. Само всичко да е наред!

# 621
И аз много се спичам преди преглед, също чакам с притеснение за бхс и ФМ. Моите ще са на 27 този месец. Направо ми се е свило стомахчето, но гледам да не го мисля, че си има още време

# 622
Момичета, кога ще мине това ужасно гадене, вярвайте ми, че и от горещия въздух ми става лошо! Днес не ми се ядеше нищо, но се насилих на обяд да ям от любимия ми дюнер и ми се случи нещо странно, хем ми беше много вкусно хем ми се повръщаше от него 😅😅😅😅 Утре съм на 2ри преглед,  по мои изчисления съм точно 7ма седмица, искам да попитам доктора за някакво хапче за гаденето,  писна ми да се чувствам като пълен парцал! Вие взимате ли нещо за това?

# 623
И аз съм от преглед до преглед, нито за раждане съм мислила, нито за нищо.
Само се моля следващият път всичко да е наред.
За гадането таблетки емил помагат.

# 624
Ох аз нямам гадене, ама ми е толкова отпаднало и замаяно, че съм като парцал - само лежа и охкам, надула съм климатиците на макс, обаче нищо не помага. Едва ставам до тоалетна и да ям и ми се завива свят - отделно от това коремът ми е вечно подут. Не знам за тази замаяност дали има какво да се направи....

# 625
Ох аз нямам гадене, ама ми е толкова отпаднало и замаяно, че съм като парцал - само лежа и охкам, надула съм климатиците на макс, обаче нищо не помага. Едва ставам до тоалетна и да ям и ми се завива свят - отделно от това коремът ми е вечно подут. Не знам за тази замаяност дали има какво да се направи....

Изследвала ли си витамините и желязото,  когато има дефицит казват, че така се чувстваш. И всъщност пиеш ли витамини?

# 626
Пия фолиева киселина засега, витамини ми даде лекарката но нещо ми е толкова замаяно и зле, че не мога да стигна да ги пия - след хранене директно се пренасям в леглото. Иначе не съм изследвала нищо още - другата седмица ще ходя...

# 627

Напълно те разбирам  с прилошаването което при мен е сутрин наложи се да се върна на работа и е някакъв ужас вечер толкова ми е подут кореме че имам чувството че ще се пръсне

# 628
Ох и а съм така, ужасно е и само газове... Аг ми препоръча да ям плодове и да са често и по - малко храненията и да избягвам газообразуваши храни Simple Smile

# 629
Ариел, аз също бях с ужасно гадене всяка сутрин, дори и вечер... Споменах на АГ-то вчера на прегледа и ми предписа капки Вомитусхил, обаче не мисля да ги пия, тъй като днес се събудих с много леко гадене, нищо общо с предните седмици, та се надявам, че отминава Innocent Иначе исках да ви попитам дали пиете нещо друго освен обикновена фолиева киселина? На мен още нищо не са ми предписвали като витамини или добавки.

Прегръдки на Милена и Луничка, бъдете силни момичета, най-доброто предстои! Heart

Общи условия

Активация на акаунт