Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 334
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хибискус, честито за хубавата новина!

А само за БХС не се ли чака няколко дни докато не излезнат резултати, или при теб и ранна ФМ са правили днес?

# 601
Комбинирано правих, но бях последната за деня и обработиха кръвта докато чаках за феталната и направо ми дадоха резултата. Иначе мисля е до 3 дни резултата и той е на база на прегледа, кръвта и анкетата, аз просто извадих късмет.

# 602
  • София
Да, да, така е. И при мен ще са в един ден, но за БХС ми казаха, че ще трябва да чакам 2 или 3 работни дни за резултатите.
Супер, че на теб са ти дали и тях веднага. 🤗
Ох много го очаквам този ден, моля се всичко да е наред и вече да кажем на всички, че ми омръзна да се крия!

# 603
Ама много ми е чудно как вървим с 1 месец разлика в часовете дето ни записват за БХС и фетална, а в същото време ще раждаме в един месец Simple Smile)))))))))))) Не мога да ги хвана нещо всички тея неща с прегледите Grinning

# 604
  • София
Оули, все пак има разлика кога ти е термина. Аз например засега съм за 01.02. И би трябвало да съм в 11г.с + 5 или 6д. на ФМ + БХС. Ако твоят термин е по-към 20.02, нормално след 20тина дни да е твоят час. Simple Smile

# 605
Аз също....и не мога да си намеря място в групите. Януарската всички са преди мен, февруарската - всички след мен. Термина ми 05.02.  Simple Smile

# 606
  • София
Абе то и аз май съм по-скоро за януарската, ама тук вече си се настаних и не ми се мести. 😆🤗
Ето, днес ви оспамих от ранни зори… 😂

# 607
  • София
Прегръдки за луничка и Миленка. Бъдете силни и ви желая скорошно щастие. 🤗

За разликата, то зависи и за коя седмица е записан бхс. Виждам, че много от вас са записали в 11+ (12седмица). На мен ми казаха не по-рано от 12+3, а знам, че записват чак до 13+6. Така е възможно да се получи разлика от повече от месец.
Но това няма значение. Много от февруарските бебета ще се родят януари, някои - през март. Всяка бременност е различна. А пък разлика от 2 седмици, месец, дори 2 е без значение. Здравички да са - другото са подробности 🙏

# 608
Да, от термина идва разликата и на кой кога са му казали да отиде. Аз имам час след 10 дни в 12+5 ще съм, термина ми е за 03.02., но е повече от ясно, че и януари може да се появи човечето. Аз обаче съм се закотвила във февруарската тема. Каката я преносих с 1 седмица, ще видим това кога ще се реши Simple Smile

# 609
Моя термин е за първия ден на март, затова съм сигурна, че ще родя февруари. С първата бременност изобщо не изчаках до термин. Малчо се роди в 38 г.с.
Тук ми е добре, защото всички сте по-напред и чета какво следва. Hug

# 610
Момичета, кога отминава това гадене. Не се издържа вече. Постоянно е. Снощи за първи път повръщах и ми олекна. Но тази сутрин пак ми се гади. Карам само на вафли, което е ужасно. Не мога да ям нормална храна. Кога да очаквам да премине, сега съм в 9с.1д.

# 611
Аз съм с термин 25.01, но в съвсем ранна бременност мислех, че ще е началото на февруари, за това се настаних при вас Grin
И хем тук чета, хем януарките, че съм по средата някак. Те сега фъстъчетата се развиват със страшна скорост и за това е по-странно. Но ей го, в 12та съм и прилича на човече вече, маха с ръчички, краченца, показаха ми гръбначен стълб и бъбречета, всичко си имат а са едни никакви 5см.
За гаденето нищо не мога да кажа, аз почти не съм имала проблеми..

# 612
Чувала съм, че деветата седмица е най-гадно. Вървиш към края на първи триместър, ще ти олекне скоро!
Нашите животинки, два броя, също могат да дойдат януари. Обикновено близнаци не се износвали до края. Тия дни ще поръчам някаква козметика за стрии.

# 613
  • София
За гаденето и повръщането си е доста индивидуално, но обикновено към края на първия триместър отминава. При мен от няколко дни няма повръщане, но има някаква зверска умора. Няма пълно щастие 😁
ТеоYo, моите момичета пък се родиха 4 дни преди термин. ❤

# 614
Аз с предната бременност родих в 32 г.с, което си е два месеца по-рано, така че се надявам поне до средата на януари да докарам пък оттам каквото дойде Simple Smile както казаха по-горе, важното е да са здрави.

Общи условия

Активация на акаунт