Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 339
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, някой с изписан допълнителен прогестерон, който да не е Ин витро?
При какви стойности ви го изписаха ?

# 106
Здравейте отново, момичета. Идвам да се отчета след първия преглед: за съжаление не се видя нищо, освен неясно черно петънце. Надявам се, че просто още е рано. Викат ме отново след една седмица.
Owly, ти кога си на преглед?
Има ли и някой друг, на когото не са видели нищо при първия преглед, защото още е рано?

Gebura, аз си спомням, че при втората ми бременност пих утрогестан, но беше много отдавна и не помня, дали изобщо ми мериха прогесгерона тогава. Сакчето беше тръгнало да се отлепва и затова ми го предписаха тогава.

# 107
Ами аз на първи преглед отидох на 5-6 дена закъснение - в 4-тата седмица и предполагам затова нищо не се видя.
Официално първият ми е в 5+5 - тогава вече не вярвам да не се види нещо (пада се понеделник 28-ми) - не знам как ще издържа една седмица в очакване Simple Smile
На теб днес кой ден ти беше, коя седмица?

# 108
Момичета, някой с изписан допълнителен прогестерон, който да не е Ин витро?
При какви стойности ви го изписаха ?

Аз пия по 1 таблетка утрогестан. В 5-6та г.с прогестерона ми беше 20 ng/ml , за което доктора каза, че е ок като стойност и ако искам мога и да не го пия. Обаче после имах 1 ден зацапване и ме хвана шубето и си го пия от тогава. След това не съм мерила пак прогестерона.

# 109
Owly, и аз съм на преглед на 28-ми. Ще чакаме и ще броим дните заедно. Това е урок за търпение, поне за мен. Simple Smile
На мен днес ми е 5-6-7 ден закъснение, не знам точно.

# 110
Включвам се и аз във вашата темичка, минах първи преглед и се видя плоден сак. Но все още не се вижда ембрион. В момента съм в 5.г.с. и нещо. Казаха ми да отида след няколко седмици пак. Симптомите ми са подут корем, чувствителни гърди и болки долу, които ту са като болки от цикъл, ту придърпващи и малко по-остри, но чувам, че това е нормално за периода. Казвам си, че каквото е писано ще стане и се старая да не мисля негативно.

# 111
Добре дошла, fentiss!
Това, че се е видял плоден сак е добре. За ембриончето е рано още.

Аз установих, че гърдите ми вече не са напрегнати и не ме болят. Много голяма разлика с вчера. Това, както и че не се видя плоден сак при мен, е лош признак. А и нямам никакви други симптоми. С предишните бременности страшно ми се гадеше по това време.

Бременността ми явно не се развива. Дано само не е извънматочна, че не ми остава много биологично време за операции и нови опити.

Съжалявам, че само мрънкам, но вече напълно се отчаях… Знам, че вие ще ме разберете.

# 112
Майка-зайка, я да се стягаш. Прави ранни тестове, после преглед много рано, сега търсиш под вола теле. Аз ти пожелавам лека бременност, мен до днес два пъти ми се е сгадило и единствено гърдите ми бяха напрегнати в началото, това че нямаш неразположения не значи, че няма бременност. Дай и шанс на тая точица, нахрани я с позитивни мисли! Пращам ти прегръдки!
Аз съм с термин 31.01 уж( то много рано за точен термин май), та седя между двете теми. Но днес чухме сърчице, та ми е едно топло на душата и реших да се разпиша.

Редактирам се, къде се видя петното? На първия ми преглед само се видя, че има точица в матката, док ме успокои, че има бременност и е на правилното място, на ранен преглед това е важно да се знае. Ако сте видяли петно не е извънматочна, моля те успокой се.

# 113
Добро утро, мили дами!

Майка-зайка, и моите гърди се успокоиха изведнъж в 5-6 седмица, сега само зърната са ми страшно чувствителни. Пожелавам ти на 28 да видиш плодното сакче и да се поуспокоиш.

И на теб fentiss при следващия преглед ти пожелавам да чуеш сърчицето.

Аз да ви се похваля, от събота увеличих дозата утрогестан на 3 пъти дневно и от тогава не съм имала кървене, болките отшумяха и коремчето ми вече не е толкова подуто. Утре влизам в 8ма седмица. Моя преглед ще е на 29 и вече нямам търпение.
Хубав ден на всички!

# 114
Благодаря, Хибискус и Петя!

Петя, много се радвам, че нямаш кървене и болка вече!

Хибискус, честито сърчице! ❤
Относно това, къде беше петното - в матката беше, но много неясно и едва забележимо (неприличащо на плоден сак), затова дори не го снимахме, и не ми потвърдиха бременността да е в матката.

# 115
Ама то на 5-6 ден закъснение няма как да ти потвърдят бременност. Нали ти казах, че при мен даже петно не се видя Laughing
Между другото понеже спомена другите бременности, тук по темите гледах, че има жени, които с едната бременност не са имали никакви симптоми, а с другата им е било страшно лошо, така че и това не е гаранция!
Ако си на преглед в Майчин дом, може да се засечем някъде пред кабинетите да те убедя, че си бременна и всичко е наред Purple Heart Sparkling Heart Sparkling Heart Yellow Heart

# 116
Майка-зайка, без негативни мисли! Аз също нямам никакви симптоми, нито ми се гади, нито ме болят гърдите, нищо. За да не се притесняваш, пускай чхг пред 48 часа и чакай да нарастне по-значително преди да ходиш на преглед. Преди 1 500 нищо не може да се види, но и при 1 500 се вижда малко. Аз не планирам първи преглед преди чхг да стане поне 10 000.

Само за пример- аз съм на 12ти ден закъснение и още не съм отишла на преглед. Според мен няма смисъл да се избързва с първи преглед, АГ нищо не виждат и човек само се панира.

Хибискус, честито сърчице! Супер новина, представям си колко щастлива си Simple Smile!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 09:06 от Gebura

# 117
  • София
Майка-зайка, настина недей да се тормозиш, вероятно всичко е наред. Ето, аз съм живият пример, с първата бременност нямах никакви симптоми, ама никакви. При все с близнаци, но нито ми е било лошо, нито тежко, нито чувствителни гърди. Сега обаче имам дни, в които съм просто смазана, повръщам… Със сигуронст бременност с бременност не си приличат. Не бързай да се настройваш негативно, само може да се навреди на човечето по този начин! Горе главата и всичко ще е наред. ❤🤞🏻  Кога ще ходиш пак на преглед?

Честито сърчице, Хибискус!
Добре дошли на всички нови мами! Лека бременност и до термин!

# 118
Здравейте и аз да се запиша.Днес бяхме на преглед,видяхме ембриончето и чухме сърчицето.В 7гс +2  съм.

# 119
Здравейте и от мен Simple Smile При мен днес беше първия преглед в 7г.с. и 5 ден и за щастие всичко се видя и чух сърчице. Реших да не ходя по-рано, защото бях наясно, че нищо няма да се види и най-вероятно щях да се филмирам само. След 2 седмици отново ме вика да пускаме изследвания вече. Успех на всички в темата и леко бременеене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт