Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 423
  • 719
  •   1
Отговори
# 375
Аз доста разнасям малкото (10 кг). Сега е и болна и съвсем няма как. Преговарям да не вдигам баткото, че той е 15кг. Отделно пазарувам предимно аз и трябва да си сменя рутината. Само торба ми е ок да нося, само дете също, но торба + дете ми идва много. Ще пазарувам докато спи (мъжът ми работи от вкъщи).
За пол - каквото стане. Мъжът ми се шегува, че първо се е видяло сърчице, после мозък - значи ще е момче 😁

# 376
  • София
А така, как всички татковци си искат момченца. 😁💙
При нас, голяма рода, и само момичета се раждат. Едно момченце има само. 😄 Да видим дали ще продължа традицията на девойките, или предчувствието ще ми е вярно и при нас ще е второто момче. Живи и здрави, каквото и да е, ще си го обичаме

# 377
На нас първото ни дете е момченце, надявам се сега да е момиченце, но каквото е да е, ние пак ще си го обичаме 💙❤️ само да са живи и здрави всички дечица, това се моля. Относно кафето, първата бременност пиех 3в1, даже много време след като родих пак пиех 3в1. Сега пия кафе с мляко или фрапе, даже предпочитам фрапето, защото го правя с много малко кафе и много мляко. Знам, че безкофеиновото кафе е по-опасно за бременни и кърмещи, защото по химичен път се отделя кофеина.
Аз все още се чудя за кой ден да си запиша час за преглед 😁 не знам от къде го изкарах това търпение.
Някоя от вас да е била с прееклампсия при предишна бременност? Знаете ли какъв е шанса да се развие отново? Много ме е страх от това...

Да попитам направихте ли фейсбук група, ако има, може ли да ме добавите? Пишете ми на лично да ви дам профила си 😊

# 378
Здравейте и добре дошли на новите!
И честито на всички ,които са чули ♥️
Относно кафето от както видях положителния тест го спрях ,но и като цяло не съм голям привърженик на кафето.
Относно пола си казваме каквото дойде да е живо и здраво ,но иначе и двамата ни везната ни накланя повече за момче.
За фейсбук групата наскоро исках нещо да публикувам в нея и ми изписа ,че е архивирана и не мога да поставям не знам какво значи това.
Малко за мен днес бях на преглед чухме сърчице ♥️ . Много се развълнувах ! От вълнение не питах доктора няколко неща ,но в понеделник ми каза да отида за кръв и урина така ,че ще го питам тогава. Да ви питам доктора не ми каза нищо за термин ,но видях ,че на снимката пише нещо 13.02.2022 дали е термин това ? Че пък по календарче ми пише 17.02.2022.
Хубав ден желая на всички !

# 379
  • София
Хачику, честито сърчице!

Термина май все още е много рано да се определи с точност. Може да ти го сменят няколко пъти в началото.
При нас бебчето се е получило само от веднъж, и затова знам датата на зачеване, и по нея си пресметнах термина. АГ ми потвърди, че и по ехограф излиза така.
Така че приеми за термин “средата на февруари” засега, пък по-нататък спрямо това как се развива бебчето ще ти кажат точната дата

# 380
Hachiky, честито сърчице Simple Smile

Фейсбук група май нямаме, аз съм за да си направим, стига да е тайна и да не виждат нашите познати, че членуваме вътре.

Относно пола- винаги съм мечтала за момиче, ако е момче, имам чувството, че няма да знам на какво да го уча Joy Но най-важното е да е живо и здраво, за останалото ще се адаптираме. Таткото ме изненада наскоро, че нямал претенции какъв пол ще е и даже е против да научим пола преди раждането Anguished

# 381
Момичета направих фейсбук група обаче я направих и тайна и скрита така ,че която от вас иска да се присъедини може да ми пише на лично Фейсбука си или линк ,че да пратя покана

# 382
Във фейсбук има група:
Февруарски бебета 👼 2022 - Мами с термин Февруари

# 383
За пола, винаги съм си мислила че ще имам момиче, някак вътрешно усещане. Таткото разбира се е за момче. Наистина каквото и да е, да е здраво за другото ще го мислим в движение.

# 384
  • София
При нас с предната бременност няколко пъти “сменяха” пола на бебетата. Апаратурата, с която ме гледаха не беше добра. Първия път, много рано казаха “тихичко” - момичета. След това на друга апаратура и друга лекарка заключи - едното е момче със сигурност. Но понеже са еднояйчни следваше и другото да е момче. Няколко седмици след това - а, не, не, и двете са момичета. Накрая се ядосах и казах повече никой да не ми казва какви са, оставихме да разберем в деня. Имах предчувствие за момичета, не ме подведе. 😉
Мислела съм си за втора бременност пак да оставим да е “изненада”, но няма да изтърпя. Много ми е интересно. А този път апапатурата е много добра, очаквам другия месец вече да може да се каже със сигурност. 😁

# 385
Здравейте отново от мен,

днес видяхме нашата малка точица.
Попринцип трябва да съм 5+3 г.с, но на снимката пише 6+6.
Като размери 1,72 см.
Относно леките болки, наподобяващи на менструални, лекарката ми каза да пия ношпа, защото не било хубаво да ме боли.
Имам недостиг на витамин д и б12 ми е нисък, но лекарката нищо не ми изписа.
Вие приемате ли някакви витамини?

# 386
Хачи честито сърчице Hug
Ли92 аз си пия само витамини за бременни, Natalben се казват моите

# 387
Винаги съм имала усещането,че ще съм майка на момче, но много искам и момиченце, даже вече съм готова с името Laughing Имам приятелка,която толкова много искаше момиче, че започна да гледа някаква схема и не знам дали е вярна,но тя накрая имаше момиче. Каквото Господ ни даде, ще сме доволни и ще си го обичаме:sparkling_heart:Purple Heart

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:13 от Ariel16

# 388
Здравейте, момичета!
Не знам дали съм за тази тема или може би мартенската. За момента смятам да чета и двете, тъй като термина ми е за първите дни на март. Дата на последна М ми е 27.05. Сега съм в 6 г.с.
Това ми е втора бременност, първата е с момченце - март 2017 г.
Ния, ако се сетиш кой е, не ме издавай, моля! Joy Heart
Лека бременност на всички! Heart

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:51 от MG1722

# 389
Зравейте бъдещи и настоящи мами , искам и аз да се запиша при вас малко плахо. ПРМ 02.06.2021 сега съм 5гс +1 или 5 според 2те ми календарчета, записвам се при вас, защото съм за началото на март, но там няма още тема Simple Smile а и при мен сигурно ще е секцио, тоест ще е по - рано Sad записах си час за 16.07 надявам се тогава да се види и сърчице вече Simple Smile разбрах добрата новина на 28.06

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 15:36 от Milena Stoyanova Ju 638393

Общи условия

Активация на акаунт