Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 353
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

Привет Sad ,
вчера при мен се случи същото и преминахме към медикаментозно прекъсване. Аз съм в 7 г.с. + 3....
Утре сутрин трябва да изпия последното хапче....
Бог напред и ние след него...

Съболезнования и на двете ви! Pensive Господ си знае работата - мислете позитивно, явно е било по-добре така да се случи. Сигурна съм, че съвсем скоро ще имате и двете успех и ще се похвалите в някоя друга тема. Бих се радвала, когато ви се получат нещата да ни пишете пак тук и да ни зарадвате, за да можем отново да ви стискаме палци Purple Heart Много прегръдки!

# 571
  • sofia
Много съжалявам за случилото се! Дано мине безболезнено.

# 572
Много съжалявам, Луничка!

# 573
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

Привет Sad ,
вчера при мен се случи същото и преминахме към медикаментозно прекъсване. Аз съм в 7 г.с. + 3....

Съжалявам за загубите и на двете ви 😟
Пожелавам ви бързо да се възтановите и скоро пак да видите две чертички 🍀

# 574
Съжалявам, Луничка Sad бързо възстановяване и на теб!

# 575
Съжалявам за загубата, луничка! Бързо въстановяване! Знам, че е тежко, но съм сигурна, че скоро пак ще се радваш на две чертички!

# 576
Съжалявам, Луничка. Бързо възстановяване и скоро отново да се радваш на две чертички с успешен финал.

# 577
Много съжалявам и аз Луничке Sad дано е последната лоша новина и след 2-3м отново с + тест и до пухкав и гушлив финал да е!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 14:44 от Milena Stoyanova Ju 638393

# 578
Съжалявам Луничка! Бързо възстановяване и дано скоро видиш пак двете чертички! Hug

# 579
  • София
Съжалявам, Луничке. Дано много скоро се сбъдне вашата мечта и другото лято да си прегърнеш здраво бебе. ❤

Аз в момента чакам за преглед и си треперя. И от сутринта доста ниско кръвно имам, чувствам се все едно ще припадна Sad

# 580

Привет Sad ,

Eх,, много съжелаявам. Надявам се бремеността да ти е по естествен път и бързо да успееш да забременееш и скоро пак да ни се похвалиш с добри новини!

# 581
Връщам се и аз от преглед. Дори и АГ се изненада, че се видя пулс. Малкото фъстъче е 90мм. Предписа ми Деган за гаденето. Дано всичко да е наред този път.

# 582
  • sofia
Връщам се и аз от преглед. Дори и АГ се изненада, че се видя пулс. Малкото фъстъче е 90мм. Предписа ми Деган за гаденето. Дано всичко да е наред този път.
Защо се е изненадал лекарят, в коя седмица си? При мен днес се видя пулс в 6+5

# 583
  • София
При мен се чу пулс, когато бях в 6+5 също. Simple Smile Не мисля, че е чак учудващо, според мен и малко по-рано също може да се види, ако е много хубава апаратурата.

Моят преглед мина - всичко е наред, бебчето има ръчички и крачета иии малко ме попретупаха, ама нищо. На 19.07 съм на БХС + първа ФМ, в един ден ще протекат. Тогава се надявам на повече подробности.
Отивам сега да си поспя, че днес не се живее.. Ниско кръвно, жега и адска умора от всичко!

# 584
Точно в 7 седмица съм, но апарата и е доста стар и съответно на по късен етап се виждат нещата. Тя и за това вика на преглед по късно, за да не предизвиква стрес, че нищо не се виждам.

Общи условия

Активация на акаунт