Нашите second hand находки - тема 44

• 95 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,от един чарити шоп днес си купих тези маратонки на Зара за 7 паунда.Поправям се,марката се казва Zara Trafaluc
Хубав уикенд

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:22 от marga1977

# 496
Здравейте, прекрасни Simple Smile
А дали някой някъде в софийските магазини е попадал на еластичен слинг за бебеносене?
Преди, когато не ми трябваше, все ми се пречкаха между ръцете, а сега няма Simple Smile
Благодаря

# 497
Днес от манията 4,13 лв Pink Виктория Heart Eyes

# 498
  • MJF
Здравейте. Имам въпрос за магазин в София. Къде се е преместил магазина за дрехи втора употреба който беше
съвсем близо на метростанция "Люлин", от южната страна на бул. "Царица Йоанна", отделно хале на 2 етажа?  Не съм забелязала да има име Blush . До преди месец си работеше а днес забелязах че вече не. Пише "Магазина не работи", вътре е празно, в зона с усилени строежи е това самостоятелно  хале, .... затова предполагам че са се преместили. Но къде?

# 499
Вчера се сдобих с 2 якета от мания.
Общо за 44 лв. С талон за 20% намаление излязоха 35 лв.
Дълга парка тип софтшел.

Късо дебело яке

# 500
Ново палтенце с етикета,18лв.Много любим червен цвят.

# 501
Алин, Теда Марс, прекрасно ви стоят новите придобивки, направо ви завидях!
Аз след раждането съм хипопотамче, а с тези зелени сертификати не мога и да пазарувам... Бях питала за Манията, а сега по-общо: има ли някой хубав ВУ магазин в Пловдив, където не искат сертификати? Зиг Заг знам, че е голям на площ, но дали няма да е затворен втория етаж, за да избегнат изискването за сертификати?

# 502
Ето и от днес Хумана,не ми е едно от любимите попадения,а и сякъш ми стои мноого широко,но за 9 лева мисля че е добре.Зара М размер

# 503
Парката и дънките, плюс доста пуловери и лятна рокля, но са изпрани.

# 504
  • София
Здравейте!

Някой да е срещал прежди в някой магазин за втора употреба в София?

# 505
Срещала съм, но според мен не си струва изобщо

# 506
  • Пловдив
В Пловдив без сертификат ходя във Фрея левче и в Тракия на газпрома /кръстовището на Форума/

# 507
Коя е Фреа левче?

Благодаря

# 508
Здравейте!
Някой да е срещал прежди в някой магазин за втора употреба в София?
Последните години цените на преждата във втората употреба се изравниха с цените на нова в магазините. Както пише 🍀HAPPY 🍀 , не си заслужава.

# 509
  • Mostly in my mind
И от мен топло яке, 70% пух, 30 % пера на Зара. Снимката е от нета. Много хубав кафяв карамелен цвят. Качулката се прибира с цип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт