Нашите second hand находки - тема 44

• 95 880
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Метрото е далече от Мания ВМА.
По-удобно е с тролей 9 или 2.

# 616
На мен ми в идеално. Ама не помня кой автобус хванах от там до спирката на Цар Борис.
Има ли някъде и картата на автобусите? Метрото май добре го разучих.

# 617
Даже е онлайн - център за градска мобилност:
https://www.sofiatraffic.bg/bg/common

# 618

7-8 минутки е, за мен не е далеч. Има и друг градски транспорт, който спира  на 2 крачки от магазина, но питането беше за метро. Yum

# 619
Що пък подигравки за пазаруването ВУ? Не само пазарувам и се обличам изцяло оттам, ами и не го крия. Вярвам, че помагам за опазването на околната среда и бюджета си Blush

Аз също пазарувам много от втората употреба, но без мисъл за околната среда 😊 цените и качеството ми хареват😉

# 620
  • София
Привет момичета, имам една огромна стая пълна с детски дрехи от бебешки до към 10/12 години. Преобладават дрехи в размерите на 4-7години. Толкова са много , че не знам от къде да ги захвана за да ги пусна за продаване. Ако имате интерес, моля пишете ми на лични и от там мога да пусна снимки по вайбър. Цените са от 2лв. до към 8лв.
Даже за София, мога да натоваря в багажника и на място да си гледате и избирате Simple Smile

# 621
  • Mediterraneo
Защо изобщо си събрала една огромна стая с бебешки и детски дрехи?!

# 622
Привет момичета, имам една огромна стая пълна с детски дрехи от бебешки до към 10/12 години. Преобладават дрехи в размерите на 4-7години. Толкова са много , че не знам от къде да ги захвана за да ги пусна за продаване. Ако имате интерес, моля пишете ми на лични и от там мога да пусна снимки по вайбър. Цените са от 2лв. до към 8лв.
Даже за София, мога да натоваря в багажника и на място да си гледате и избирате Simple Smile

Като идея,може просто да ги дарите на някой дом за дечица Simple Smile.Аз лично ,така бих постъпила Simple Smile

# 623
  • Варна
Вчера влязох в Хуманата на съда и Тракия във Варна за блуза и клин за спорт вкъщи, излязох със сако, 2 полота и една блуза. Ще ги снимам уикенда на дневна светлина. Всяко ми струваше по 3,50 лв. 14 лв. общо...

# 624
Hands Clap

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:03 от Г-жа Малдини

# 625
От къде мога да си купя нови пърчета плат в София. За претапициране на възглавници в каравана са. Не ми е нужно нещо луксозно, по-скоро здраво и все пак красиво. Та скоро някой да е купувал. Преди около гарата имаше в магазина щанд, но сега май са го махнали.

# 626
Привет! Някой случайно да има снимка с цените на Мания аутлетите тези дни?

# 627

# 628
  • Варна
Вчера влязох в Хуманата на съда и Тракия във Варна за блуза и клин за спорт вкъщи, излязох със сако, 2 полота и една блуза. Ще ги снимам уикенда на дневна светлина. Всяко ми струваше по 3,50 лв. 14 лв. общо...

Както обещах, да покажа какво си взех и после да влиза в пералнята.

Сивото поло имаше етикет 5 лв. Лилавото - 4 лв. Сивата блуза - 4 лв. Сакото - 5 лв. Беше понеделник и се оказа, че всичко е на цена от 3,50 лв.

# 629

Благодаря Ви много!

Общи условия

Активация на акаунт