Нашите second hand находки - тема 44

• 95 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Някой може ли да ми обясни Happy Hours в Хумана - определени часове ли са от деня или през целия ден? Сега гледам, че тази седмица имат happy hours 30% и целодневни -30 и 50% и тъй като нямам фейсбук профил и вече не мога да видя какво споделят на стената си. Simple Smile

# 661
monte6612, къде е това в Бургас? Сега гледах в гугъл и видях, че имат в Меден Рудник и някъде в центъра? Много добри находки , със здраве да ги носите!
Аз последно взех обувки от Зиг Заг на Краснодар( Бургас), за малката едни маратонки на New balance за 8лв.

# 662
  • Sofia
Здравейте! Някой може ли да ми обясни Happy Hours в Хумана - определени часове ли са от деня или през целия ден? Сега гледам, че тази седмица имат happy hours 30% и целодневни -30 и 50% и тъй като нямам фейсбук профил и вече не мога да видя какво споделят на стената си. Simple Smile
Не са целодневни.В определени часове са,но не помня кои бяха.

# 663
monte6612, къде е това в Бургас? Сега гледах в гугъл и видях, че имат в Меден Рудник и някъде в центъра? Много добри находки , със здраве да ги носите!
Аз последно взех обувки от Зиг Заг на Краснодар( Бургас), за малката едни маратонки на New balance за 8лв.
Точно до Краснодар също има Пимпо, малко е, но е на 2 етажа.

# 664
Здравейте,  магазина е в Меден Рудник ,даже сега има зареждане Simple Smile

# 665
Здравейте, момичета! Намират ли се често дрехи за бременни в във ВУ в София? Ако ви е попаднало скоро нещо, бихте ли споделили в кой магазин. Търся за момента клин, дънки, може и летни рокли. Благодаря предварително! Simple Smile

# 666
Здравейте, момичета! Намират ли се често дрехи за бременни в във ВУ в София? Ако ви е попаднало скоро нещо, бихте ли споделили в кой магазин. Търся за момента клин, дънки, може и летни рокли. Благодаря предварително! Simple Smile

Онлайн съм виждала в Маниа и Ремикс

# 667
  • Sofia
В Мания на ВМА съм виждала клинове,дънки,туники,но случайно,не винаги има.

# 668
Момичета вие пазарували ли сте от Феникс и мания (онлайн)?
И само на мен ли така ми се струва но в ремикс са доста завишени цените като ВУ.
В петък съм намислила да обиколя Хумана, Плевен. Надявам се да намеря нещо интересно. И ако има дами от Плевен в темата, ще се радвам да споделите освен Хумана друга добра ВУ, в мания нищо не намирам.

# 669
И аз най-после харесах едно пуловерче кашмир, за 1,90 лв., синичко без фитилчета. Само трябва да внимавам с прането.

За 2 лв и с 20 фитилчета ще го взема.Моето не е секън хенд,но и то става на фитилчета.Чистя го с машинката за подстригване на мъжа ми😁.

# 670
  • Асеновград
И аз забърсах най-накрая нещо! Вчера взех един черен суичър на найк, една бяла риза на зара точно за плажа такава си търсих миналото лято, памучна страхотна, широка и даже може да се вързва отпред, не е с копчета. И едни сатенени къси панталонки за спане. Това всичкото ми излезе към 6лв.😃 магазина е в Асеновград, попринцип тук големи боклуци са започнали да зареждат и толкова време обикалям и нищо не харесвам, манията е много зле тук, високи цени пък ниско качество. Лятото като че ли има по-хубави неща навсякъде, ама сега зимата е ужас, и те тежът повече дрехите и не си заслужава толкова. Имаме една ВУ където е 7лв кг винаги и на зареждане и в последния ден, и на зареждането сутринта ако не отидеш всичко е обрано, много ниско качество са започнали да зареждат.
А тези неща които взех вчера са от една нова ВУ, в последния ден преди зареждането е 6лв кг, затова ми излязоха толкова евтино, иначе на зареждане е към 24лв кг, и пак е скъпо. Но вече ще ходя всеки вторник преди зареждане😃.

# 671
  • БГ
Здравейте,
някой да има код за намаление от онлайн поръчка Confused

# 672

Поне месец не съм влизала във ВУ и днес си порови, но си тръгнах само с това.

# 673
Здравейте! Някой пазарувал ли е от сайта https://shopmiks.com/  ако да какво ви е мнението за него, понеже аз си поръчах една чанта и сега ще видим дали на живо ще е такава каквато е и на снимката и дали си заслужава парите(надявам се да остана доволна). Видях, че има секънд хенд и аутлет дрешки. Ще съм благодарна, ако споделите мнение. Хубав и спокоен ден! ⭐

# 674
  • Sofia
Поръчвала съм.
Доволна бях от нещата.
Цените доста им се менят нагоре надолу на някои стоки,но не мога да разбера на какъв принцип и кога става това намаление.
Взех си едни блузи, нови в опаковка,по 2,60лв./бр.,след няколко дни бяха по 26лв.
Обувки за 12лв.,сега ги видях същите за 40лв 🤔

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 15:24 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт