"Порталът" - тема 2

• 35 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Не вярвам Ани да е убиец въобще.

# 511
Росита, какъв Масларски. Той приключи участието си в сериала.
Абе ще видите не може ли някой в афект, да убие друг, дори два пъти по-силен от него. Майка вдига автомобил, затиснал детето й. Примери, колкото искаме. 🥴

# 512
  • София
Хъмбъл, не знаех, че е приключил. Аз не следя участниците в епизодите, дори и промотата гледам от горе Simple Smile
Въпреки това се съмнявам да е Ани.  Няма мотив (поне от това, което знаем към момента), който да предизвика какава ярост у нея, че да убие Жана.

# 513
Всеки може неволно да се превърне в убиец, но точно Ани с никакви сериозни още връзки по онова време няма да е в състояние да се измъкне. Щом престъплението е потулено като самоубийство и следователя "командирован" незнайно къде ясно личи намесата на Блага без значение дали е заради ревност или заради антиките. За Ани никой нямаше да направи такова голямо усилие. Ани може да пострада единствено защото е била близка с Крум.

# 514
  • София
Кобрети, съгласна съм, че в силен афект, човек е способен на всичко. Вечерта след наградите Ани  нама мотив да се разправя с Жана и по погрешка даже да я убие. Победителка е и няма защо да се страхува от Жана, след като тя сподели пред всички за помощта на Крум. Освен това тя каза, че обича Жана и е нейна най-добра приятелка. Аз все повече се убеждавам, че това е направила партизанката. Силно е  цапардосала Жана, а и окото й няма да мигне и да я убие. Въпреки, че каква ли партизанка е била толкова малка 15-16 годишна ученичка и колко ли време е била в шумата. Зная за много, които са станали партизани края на август и началото на септеври за няма и месец, но са ползвали всички превилегии и облаги.
yahoo, много точно казваш, че само човек със сериозни връзки може да спре разследването и точно така е станало.

# 515
Но, ако нещата са се случили в този ред: идва Блага, пени се на Жана. Жана се обажда на Сава, че Блага е идвала, и я е заплашвала. Сава казва, че ще дойде, но че не може веднага, защото има среща. Междувременно идва Ани, карат се, Жана я заплашва, че ще каже на Сава, че песента не е нейна, за връзката й с Крум, за всичко, което знае.
Идва Сава, намира Жана мъртва. Мисли, че е неговата Благи, Дори да не мисли, че е тя, за всеки случай наглася всичко, да изглежда като самоубийство. Защото всички знаят с кого е била близка тя, освен това Блага може да натопи него. Както го мрази. И за да си спаси кожата. Нали той има реален прототип, един от събирателния му образ, де. Който е натопен от жена си и влиза в затвора.

# 516
Много ще е предсказуемо, да е партизанката, очаквам по-голямо усилие от сценаристите Simple Smile

Хубаво ще е да имаме анкета.

# 517
Нина, това не се случва в деня след конкурса, а два дни след това. На 13-ти е убийството. На 11- конкурсът. На 12-ти Крум се връща в бъдещето, после отново назад, на 13-ти, за да вземе записите.

# 518
Хъмбъл, между Жана и Aни няма конфликт. Hито от страна на Aни има завист или омраза, нито от страна на Жана (стана ясно при разговора със Cава). Двете наистина са приятелки.

# 519
  • София
Нина, това не се случва в деня след конкурса, а два дни след това. На 13-ти е убийството. На 11- конкурсът. На 12-ти Крум се връща в бъдещето, после отново назад, на 13-ти, за да вземе записите.
Тази периодичност на събитията не я знаех, но въпреки това не мога да приема, а и не ми се ще  Ани да е убийцата. Тя доколкото разбрах  не е подозирана и разследвана . Била е много добър обект /без връзки и подкрепа от властимащите/  за да бъде набедена, осъдена и случая да приключи. 
 Има един момент, който сега ме смущава  и това са двата дни /11. - 13/ , през които е възможно  наградата на Ани да е отнета и дадена на Жана. Причината е издирвания и арестуван Майкъл, който и е помогнал, но тя не знае, че е арестуван. Силно ядосана Ани смята, че причината е  Жана, която е разказала споделеното на Панайотов и  наградата е отнета. Много е разочарована от приятелката си и отива да и търси обяснение и .........Това вече е що годе мотив.

# 520
  • София
Приятелчета,
Защо трябва да сме изненадани кой е убиецът? Това не е криминален сериал - има само криминална нишка. 😉
А Крум не знае всичко, което ние 😜

Аз се чудя дали Крум е влюбен в Ани или просто й помага - дава й самочувствие, песни... Опитва се да й помогне да избегне тъжната участ - той знае, че са от различно време-пространство 🤔

# 521
  • София
Ако Ани е убиецът ще е голяма хумореска. Ще е абсолютно тъп и безсмислен туист.

# 522
Всичко, което знаем, че се е случило в миналото досега, е Преди Крум да отиде там и да започне да прави промени.
Е защо пък, Дяволо!? Крум трябва да си получи наказанието за намеса в събития, които няма право да променя.

# 523
А вуйчото като знае, че го търсят в миналото заради побой над човек с голямо влияние, как ще има смелост да мине обратно през портала като е почти сигурно какво го очаква? Все си мисля, че може да реши да поостане в бъдещето.

# 524
Ани не я дисквалифицират и не й взимат наградата, защото Крум, в промото, я вижда като възрастна - щастлива, и явно, звезда.

Общи условия

Активация на акаунт