"Порталът" - тема 2

• 35 946
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Аз всъщност не разбрах защо вуйчото реши, че вече е безопасно.

# 661
Защото той нали цапардоса сина на Савата в началото и побягна пред Портала, за да се спаси. Нали се оказа, че семейство Панайотови са разкрити с техните схеми и са изпаднали в немилост, т.е. синът на Савата  и тяхната власт, която имаха, вече не са заплаха за него. Поне аз така разбрах, поправете ме, ако греша Grinning

# 662
Това е ясно, но Панайотови са разобличени много по-късно, а не веднага след убийството. Времево вуйчото се върна може би на следващия ден след вечерта на убийството, когато още никой не подозира Панайотови за нищо, а официално вуйчото все още е издирван от властите.

# 663
Да, вярно, че се върна веднага след убийството. Ами явно ще поскита в очакване на разобличаването им Grinning

# 664
  • София
Някакъв полковник спомена вуйчото и каза, че вече може да се връща спокойно.
А как старият Сава не си спомни Крум поне по физиономия? Вярно, че са минали 40 години, но все някакъв проблясък щеше да има.

# 665
Е, те Крум и Сава колко си общуваха в миналото, че да го помни?

# 666
Е, той Вуйчо бързаше да се върне, да не изпусне младото агънце, уроци да му предаде.

# 667
  • София
Наистина малко общуваха, но Крум беше звездата на деня известно време 😂 очаквах някакъв смътен спомен да се появи.

# 668
Наистина малко общуваха, но Крум беше звездата на деня известно време 😂 очаквах някакъв смътен спомен да се появи.

Звезда, звезда.. ама в света на Панайотови с толкова схеми и измами, Крум е бил поредния от многото.

# 669
  • Майничка
Ани Лиянова може би е нещо смесено от Силви Вартан, Лияна Антонова и Ахинора Куманова.

# 670
  • София
Ани Лиянова може би е нещо смесено от Силви Вартан, Лияна Антонова и Ахинора Куманова.
Събирателен образ?
Различна е съдбата на трите певици. Излизането им от България е различно. Прочетете в Уикипедия. За Силви Вартан писах по горе. Лияна Антонова чрез Букурещ стига до Виена , а Ахинора Куманова чрез брак с немец до Берлин. И трите се завръщат в България по различно време, по различен начин и доста преди 2019 година.

# 671
Е, събирателен образ, де. Те си го казаха там филмаджиите Wink, че ползват сборни образи. Нека не издребняваме. Макар, че и аз оприличих Ани на Вартан. Разкошен сериал. Остави у мен едно такова хубаво усещане, за лежерност, добра игра, мил спомен, абе все хубави работи.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 15:29 от Джаста Праста

# 672
  • София
За мен Сава е бил и беше убиецът, просто излъга и затова Крум отпрати Блага, но не знаеше истината и затова не спаси Жана.

Естествено, че е така, дори се учудвам, че някой може да го е разбрал по различен начин. Беше пределно ясно.

# 673
  • София
Мисля си, че Крум "изтри" спомена за предишния си живот / прещракването на образа на Ани Лианова в главата му/ в момента на срещата с родителите и си стана "успешния бизнесмен" Grinning
Единствено Джингиби ще знае и помни Wink

всъщност, и Джингиби би трябвало да не помни, защото неговата съдба също се промени. Той няма да е "изчезнал безследно", а най-вероятно също ще си е жив и здрав до старини.

прекалено много екстаз и суперлативи за един сериал, който най-много може да се определи като "става за гледане".  нито сюжет, нито игра... единствено заигравката с ретрото им признавам за много добра "кукичка" за налапване от потенциални зрители.

не искам и да знам какви са останалите бг сериали (не гледам такива), щом този ви се струва връх.

# 674
  • Майничка
Събирателен образ?
Различна е съдбата на трите певици. Излизането им от България е различно. Прочетете в Уикипедия. За Силви Вартан писах по горе. Лияна Антонова чрез Букурещ стига до Виена , а Ахинора Куманова чрез брак с немец до Берлин. И трите се завръщат в България по различно време, по различен начин и доста преди 2019 година.
Именно. Силви Вартан е тази с най-голям успех, визуално и географски най-близко до "зрялата" Ани, но тя си е изградена като певица изцяло във Франция, на база арменската, а не българската емигрантска общност. Лияна Антонова е най-близо откъм звучене на името, но тя не се установява на Запад с пеене, връщат си я тук, а после заминава и се развива в друга област. Ахинора Куманова, при семейната й история, не би имала шансове да излезе на Запад, ако не беше минала през брак с източногерманец, но пък се задържа и там като певица.
Разбира се, има ги всички онези познати звезди на българската естрада, които често са работили навън по времето на Жискар д'Естен и Митеран, но те не са били невъзвращенци, каквато явно е Ани.

П.П. "Дамският клуб" на леля Зори ми напомни онази серия реклами на перилни препарати с мацките от улица ... ("Тинтява"?).😁

Общи условия

Активация на акаунт