"Порталът" - тема 2

• 35 932
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Блага е култова, коя е актрисата?

Радена Вълканова

# 736
Блага е култова, коя е актрисата?

Радена Вълканова
Добре представи образа на  простата партизанка, издигнала се до партиен функционер след 9-ти. Със смотано костюмче и в нов мерцедес. Точно така си ги представях тези жени.

# 737
Скрит текст:
Партизаните са като хайдути, да кажеш прост партизанин, е като да кажеш прост хайдутин.
И не, не съм комунистка, никога не съм била.

# 738
Скрит текст:
Партизаните са като хайдути, да кажеш прост партизанин, е като да кажеш прост хайдутин.
И не, не съм комунистка, никога не съм била.
😂

# 739
  • София
Добре, че не взеха за прототип Митка Гръбчева 😂 😜

# 740
Блага наистина си беше попадение. Кратко участие, но пък запомнящо се Grinning

# 741
Блага наистина си беше попадение. Кратко участие, но пък запомнящо се Grinning
В момента в който ни връщат в миналото и без да искам, първоначално реших, че е Доротея Тончева. Тя е участвала в доста партизански филми и визуално тази актриса ми заприлича на нея.

# 742
Може и да има втори сезон.
https://urbn.dir.bg/matine/velislav-pavlov-sled-portalat-krayat- … -za-vtoro-nachalo

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 12:15 от Кобрети

# 743
За някои герои филмът свърши добре, но за Орлин Горанов и Георги Минчев-не! Взеха им хитовете. За продължение не бих си мечтала. Най-много да развалят доброто първо впечатление.

# 744

Изгледах интервюто, беше интересно и приятно. Велислав Павлов каза, че не знае дали ще има втори сезон, но допълни, че такъв тип отворен край дава възможност за продължение. Може би на него му се иска.

Зачудих се дали да не гледам "Шахнаме: Сказание за Зал" обаче Joy Самата история не ми се стори интересна, но Велислав, който на мен ми е малко грозноват, е много добър актьор.

# 745
За някои герои филмът свърши добре, но за Орлин Горанов и Георги Минчев-не! Взеха им хитовете. За продължение не бих си мечтала. Най-много да развалят доброто първо впечатление.

Да, това също трябваше да промени коренно и техните съдби. Както и числата от тотото. Представете си хората, които реално биха ги уцелили и спечелили, техните съдби как ще се променят. А певицата в Париж с хитовете на 21 век ама преди 40г... Това пак колко съдби променя. То е като домино. Затова и ми се вижда доста повърхностно представянето на пътуването във времето. Липсват апокалиптичните размери на частното изменение. В подобни филми, винаги накрая се стига до извода, че миналото не бива да се променя, защото води до непредвидими последици.

# 746
Така е, на практика реалността в която приключи сериалът не е нашата, а някаква паралелна реалност.

# 747
Пътуването във времето не е взета на сериозно в Порталът, защото явно и сценаристите не са много наясно с тази материя. Стана вече ясно, че друга им е била концепцията. 🥴

# 748
  • There I was on a July morning
Да, това също трябваше да промени коренно и техните съдби. Както и числата от тотото. Представете си хората, които реално биха ги уцелили и спечелили, техните съдби как ще се променят. А певицата в Париж с хитовете на 21 век ама преди 40г... Това пак колко съдби променя. То е като домино. Затова и ми се вижда доста повърхностно представянето на пътуването във времето. Липсват апокалиптичните размери на частното изменение. В подобни филми, винаги накрая се стига до извода, че миналото не бива да се променя, защото води до непредвидими последици.
Това е факт. Затова само на "добрите" им "се дава" да променят миналото.Wink

# 749
Препоръчайте ми хубав, смислен филм за пътуване във времето от последните години. Да не е с Джеймс Франко. 😁

Общи условия

Активация на акаунт