"Порталът" - тема 2

• 35 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Просветете ме за коя книга става въпрос?

# 721
22 ноември 1963 на Стивън Кинг.

# 722
В повечето филми и сериали с пътуване във времето, пътешественикът си спомня какво е правил. Понякога и страничните лица помнят - примерно бащата от филма Честота (не точно пътуване, но промяна на събития и създаване на нова реалност). Не мисля, че е като шизофрения, защото хората (или поне аз) не помнят целия си живот в детайли, а само по-важните неща.
Между другото, кое гарантира, че положението от финала ще се запази задълго? След като вуйчо се завърне в живота на семейството си, а има и съпруга (евентуално), нещата може да се стекат по друг начин и Крумчо да се окаже атомен физик Joy

# 723
Някои сериали , колкото и хубави да са, не би трябвало да имат следващ сезон. Тук колкото и да ми хареса сериала няма какво повече да се случи. Освен въведем нова сюжетна линия са се разгледа. Например пътуването на вуйчото в миналото, но по-скоро не. Няма нужда.
22.11.1963 - велика книга - супер смотан сериал. Като повечето филмирани неща на Кинг. Но книгата...Боже,какво малко бижу! Изчетох я за няколко часа.

# 724
  • София
Даа, завръщането на вуйчето определено ще промени бъдещето 😂😂😂

Попаднах на критичен материал в Webcafe - доста добър, но със “Стефания Кочева, която прави прекрасен образ на фатална жена” , не мога да се съглася - мне 🤨😖😂

# 725
А аз за Чичо 🥴

# 726
  • There I was on a July morning
Според мен, Крум не би трябвало да помни предишния си живот, както и майка му. Или, най-много да има някакви видения в сънищата или подсъзнанието си, свързани с миналото. Но все пак, в сферата на фантастиката всичко е възможно, затова приемам, че е така както са го измислили сценаристите. Финалът беше достатъчно добър и с това развитие на събитията.

На мен ми се гледа продължение на сериала. Например Вуйчо да "ъпгрейдне" Портала и да се пренасят и в други години, а не само през 40. Или Крум да мине 40 години напред в бъдещето, нещо такова си фантазирам. Thinking Smile

# 727
  • София
Чичо си пасна много добре. Вярно, че играе себе си, т.е. не играе 😉, но да извлечеш от един актьор това, на което е способен, е добра режисура.
Висш пилотаж е от Рачков да направиш това, което направи Божинов в “Жигули” 😂

# 728
  • София
Чак пък висш пилотаж.... Не е чак такова режисьорско постижение ако актьор да не се кълчи докато играе. С което не искам да омаловажа ролята на Рачков или работата на Божинов. Жигули е прекрасен филм.

Аз харесвам Геро, има една лекота, с която играе и е факт, че комичните роли му прилягат, което не значи че играе себе си.

# 729
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От днес започвам да го гледам по препоръка на приятелка.Много го хвали.Има го в ют канала на БНТ с 5 качени епизоди и разбирам,че финалният 6ти епизод е последен,но неизлъчен.Нали така?!

# 730
Момичета,  къде мога да я чета онлайн?
( Безплатно ли е ☺️?)

# 731
От днес започвам да го гледам по препоръка на приятелка.Много го хвали.Има го в ют канала на БНТ с 5 качени епизоди и разбирам,че финалният 6ти епизод е последен,но неизлъчен.Нали така?!
Излъчиха и последния предната неделя. Вероятно не е качен. Но докато изгледаш другите, може да го качат 😊

# 732
Момичета,  къде мога да я чета онлайн?
( Безплатно ли е ☺️?)
Аз от Читанка съм си я сваляла.

# 733
  • София
И предишните и последният епизод записвах и давах веднага линк, за да не се чака в Тубето, където ги качват два дена по-късно.

# 734
Блага е култова, коя е актрисата? Радена Вълкованова, редактирам се.

Общи условия

Активация на акаунт