"Порталът" - тема 2

• 35 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Хубав и приятен филм.Страхотна игра на актьорите.Нека се правят такива филми.Не ме натоварва отрицателно."Пътят на честта"само трябва да се учи откъм сценарий и подбор на актьори.
Точно това казвах на мъжа ми, вселени ги делят просто.

# 601
Ааа, "Пътят на честта" е една добра комедия. Дано и втория сезон е тъй безумно глупав, че да се позабавляваме. Joy

# 602
  • There I was on a July morning
Хубав филм и хубав финал - не е точно happy end, но за повечето герои нещата се наредиха по най-добрият начин.  Не ми се искаше да свършва, но....
Поздравления за целия сценичен екип, надявам се да направят и друга продукция с подобна тематика.

# 603
Не гледах епизода, но разбирам че съм познала за Савата, че е убиецът. Така или иначе беше най-логичното развитие на нещата. За Жана не ми е жал, че не е успял да я спаси Крум. А вуйчото май само спечели от цялата история. Joy
При първа възможност ще изгледам епизода.

# 604
Джевелеков и Матей Константинов да не се помайват, ами да измислят една история ала Шерлок Холмс. Велислав ще е Холмс, а Свежо Уотсън.🤩🙏 Ще има мегдан за 100 сезона.

# 605
  • София
Да, хубав сериал!
Само накрая Крум не трябваше да си спомня - той вече е друг човек - и неговата съдба се промени... но ние нямаше как да разберем какво е станало 😉
Дано има повече такива сериали 🥳 Може, значи 😉

# 606
Нямаше особени изненади, но беше много приятен за гледане финал. Поздравления на целия екип за успешния проект и ще чакаме още качествени продукции.

# 607
Ако има добри идеи и добро финансиране, и да няма корупция, може и да има повече сериали като Порталът. Или можеше Порталът да е сега 12 серии. Но един филм, който въобще не се знае ще го бъде ли, му изяде бюджета.

# 608
И аз много доволна, хубав сценарий, страхотни актьори, професионално направен филм/ сериал. Ще го изгледам пак

# 609
  • София
Истинско удоволствие беше да гледам сериала/филма. Фин хумор, намигване и към настоящето и към миналото, без да натоварва, без да дразни. Браво на целия екип. Но специално искам да кажа, че много ми хареса операторската работа - наистина е снимано като филм.
Велислав Павлов и Татяна Лолова успяха да ме умилят, стана ми носталгично и тъжно. Една цяла епоха в българското кино си отива.

ПП. Забравих, бащата на Крум да не е фен на Ицо Хазарта?😂😂😂

# 610
Ха ха да, да не си архитект 😂

Много ми хареса финалът и като цяло сериалът. Джингибито ме забавлява с Танчето 😁

Сцените с Лолова и писмото на Крум бяха много силни.

# 611
  • София
Порталът ЕПИЗОД - 6

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 05:05 от Mari_Mar

# 612
Яд ме  е че свърши, но и  се радвам че не разтегнаха локумите  и да проточат историята. Много хубаво свърши- въпреки, че промени съдбата си, Крум успя да спаси хората които обичаше. Много съм доволна от целия актьорски състав- нямаше слаб актьор!

# 613
Георги Любенов, днес, в Денят Започва с култура, бил намекнал, че ще има и втори сезон.
Не виждам какво биха интересно измислили, освен Благи Савето да са открили Порталът, и да си правят далаверите, вече нашето време. Да видим тогава Крум, с тази нова професия, как ще успее да им се противопостави. 😁 Как ще си пуска връзките. 😁
Разбира се, отново ще има жертва, известна журналистка. 😁

# 614
Уникален сериал, много съм доволен! Като за първи БГ сериал в този жанр (фантастика), просто мога да кажа уау! Адмирации на Б.Н.Т.! Няма да лъжа, гледаше ми се още, даже ме хвана яд, че беше толкова кратък последния епизод, а уж двоен, но както и да е! Супер финал!

Общи условия

Активация на акаунт