Страх от обвързване

• 13 780
  • 542
  •   1
Отговори
# 165
Доста инфантилни изисквания и съсредоточаване върху битови неща.
E и? Не са ви мачнали в Тиндър, за теб е важно едно, за нея друго и да ти кажа една тайна, хората са различни. Ама свят голям, все ще се намерят двама с еднакви мечтания, дори да са Шрек и Фиона.

Авторката май трябва да си запише час за психолог и там да си поговорят за страха от обвързване, явно се е превърнало във фобия и има нужда от специалист който да я насочи как да подхване проблема. Повечето хора се впускат направо в живота, осъзнавайки как там има и разочарования, и проба-грешка и всичко това са нормални неща и не развиват такива страхове. Ако някой се плаши да се впуска в живота трябва по някакъв начин да си махне бариерите, на психолозите това им е работата. Колкото повече четеш в интернет толкова повече ще откриваш че хората правят неща дето не ти харесват и това по-скоро увеличава страха от обвързване ¯\_(ツ)_/¯

# 166
Колкото и жаби да целунеш и 50 години в търсене да изхабиш ни една няма да стане принц. Реалност.
Хубаво е, да го осъзнаеш по- рано.

Тук, във форума, съм чела истории на жени, които ме потрисат. Веднъж прочетох разказ на една от потребителките, която споделяше, че докато била в банята, мъжът й влезнал и седнал на тоалетната! Извинявам се, но не бих желала да се окажа в същото положение. Затова смятам, че това, което аз търся е съвсем резонно.

Ау, какъв грандиозен проблем.
Съвместният живот включва и физиологични нужди.....
Човек без физиологични нужди няма да намериш.

# 167
Скрит текст:
Много съм дребнава и много обичам да ми кажат, че се вглеждам в битовизми. Ми не е точно така. Битовизмите се навират в очите, когато няма нищо друго.
Като пирамидата на Маслоу - ще мислиш за изкуство, га немаш леб на масата, ама друг път.
Скрит текст:
Това, че някой се е оженил, не го прави стока, за жените също важи.

Какви принцове, просто търси нормален сигурно... Имаше някаква статистика, че има доста повече жени, които да стават за брак и семейство, отколкото мъже. Имам няколко приятелки в подобно положение, ми зле са кандидатите, те не са и реално кандидати, а остатъци на дъното на барела. Те и тук във форума пишат такива мъже, женомразци на квадрат.
Скоро гледах Джордан Питърсън , коментираше с още двама нещо от рода на, че всеки 5 пункта в плюс в коефициента на интелигентност на жената намаляват с 15% шансовете й да се омъжи. При мъжете пък беше точно обратното.

Така, така...
То затова нито Модилиани е жена, нито Даниил Хармс, нито една камара други, пък после питате що нямало известни жени в изкуството.

Орионката може тва да го пише на женомразката ми сметка Wink

# 168
Скрит текст:
Много съм дребнава и много обичам да ми кажат, че се вглеждам в битовизми. Ми не е точно така. Битовизмите се навират в очите, когато няма нищо друго.
Като пирамидата на Маслоу - ще мислиш за изкуство, га немаш леб на масата, ама друг път.
Скрит текст:
Това, че някой се е оженил, не го прави стока, за жените също важи.

Какви принцове, просто търси нормален сигурно... Имаше някаква статистика, че има доста повече жени, които да стават за брак и семейство, отколкото мъже. Имам няколко приятелки в подобно положение, ми зле са кандидатите, те не са и реално кандидати, а остатъци на дъното на барела. Те и тук във форума пишат такива мъже, женомразци на квадрат.
Скоро гледах Джордан Питърсън , коментираше с още двама нещо от рода на, че всеки 5 пункта в плюс в коефициента на интелигентност на жената намаляват с 15% шансовете й да се омъжи. При мъжете пък беше точно обратното.

Така, така...
То затова нито Модилиани е жена, нито Даниил Хармс, нито една камара други, пък после питате що нямало известни жени в изкуството.

Орионката може тва да го пише на женомразката ми сметка Wink
Все някой трябва да ви подавя и избърсва нааканите дупета, за да пораснете и да се фукате с чужди гениалности у някой женски форум. Та, затуй.

# 169
Чак пък фукане, айде сега !
От време на време да се закачи някоя Vasudevaya на кукичката, и на това сме доволни.
Кажи им, vяско.

# 170
  • София
Пирамидата на Маслоу е за човешките потребности, не за задоволяването им от половинката. Изобщо не става дума за битовизмите сами по себе си. Много ясно, че никой не иска човек, който не знае как се пишка или си бърка в носа, но когато хората търсят партньор, самата посока на акъла води към други неща, когато все още партньорът е имагинерен.
Затова казах, че е инфантилно да се чуди дали ще опикава тоалетната. Говори за това, че не знае какво иска и се вглежда в глупости. Ти намери свестен, съвестен и грижовен човек, който също те намира за свестна, съвестна и грижовна, пък пишкането някак ще го оправите.

Още от пост номер едно се усеща една дребнавост и тропкане с краче, която после се доразгърна до "аз тия не ги чета, не пиши това или онова". Страхът от обвързване понякога си е травма, а травмираните хора нямат това поведение. Т.е. става дума за поредния проблемен човек, който просто не мели с хората, но се опитва да си лепне от модерните етикетчета. Сори нот сори

# 171
Чак пък фукане, айде сега !
От време на време да се закачи някоя Vasudevaya на кукичката, и на това сме доволни.
Кажи им, vяско.
Таз ли радост ти остана, Джеймс? Да ти отговорят у форум? Радвай се. Не ми се свиди да те чопна га се олееш.

# 172
И на мен не ми се връзва първия пост за страха от обвързване със следващите - за търсене на принца. По-скоро ми звучи като липса на определени важни качества у човека, които да търси авторката, както и лоша преценка на хората, които среща. Може да страда от липса на достатъчно самочувствие, но пък по-нататък коментарите говорят друго, така че... не се наемам да правя крайни преценки.

# 173
Таз ли радост ти остана, Джеймс? Да ти отговорят у форум? Радвай се. Не ми се свиди да те чопна га се олееш.

Стига ми тази награда...

# 174
Кечи, ако някога срещнеш човек, който сяда на чинията по голяма нужда, докато ти се къпеш, но пък иначе е свестен, съвестен и грижовен - обади се.
Човек има потребност да не се товари , но като няма кой друг да го свърши - ще се натовари, за да могат другите да го играят над нещата.

# 175
Някъде прочетох съвет да излиза с мъже, които не я впечатляват..
Представих си го като интервю ..за любов.
Струва ми се доста натоварващо и отблъскващо. Съвсем ще я отчае.
Знам ли.. Млада, стара ,разведена, още повече жена, на която и предстои всичко..иска любов. Любовта включва грижата, но грижовен мъж без да има емоции..
Не знам колко трайна би била любовта от благодарност, защото някой бил грижовен и мил.
Друг е въпроса дали си отворен към нея или отблъскваш със страх..

# 176
  • Paris, France
Кечи, ако някога срещнеш човек, който сяда на чинията по голяма нужда, докато ти се къпеш, но пък иначе е свестен, съвестен и грижовен - обади се.

Обаждам се - Двете ми бивши съквартирантки. Третата също си я бива, но не е грижовна.

# 177
Уникално перде си ти! Ама и те са само съквартирантки - бивши.

# 178
  • Paris, France
Ама и те са само съквартирантки - бивши.

....... за съжаление. А, останахме си приятелки и в контакт. Още се срещаме като можем.

Майка ми много се дразнеше, когато моя приятелка дойде на гости и се затвори да чете в кенефа. Четеше им конско колко е нехигиенично. Е, кво? Живи сме 🥳.

Момите - ако мъж в кенефа ви дразни, не знам какво ще правите след децата. Те дърпат цялата хартия от рулото, пикаят навсякъде, не могат да пуснат сифона, не се подмиват добре и оставят душа да тече.

Моят най-голям страх винаги е бил да не намеря удавено коте в кенефа, че на приятелка на майка котето се удави там и оттогава затваряме и натискаме капака с нещо.

# 179
Ако е разбран човекът, като прави нещо дето не ти харесва отиваш и му казваш да не го прави. Ако продължи явно не е "разбран" и отпада по тоя критерии, съвсем просто е, не са нужни месеци и години за да откриеш такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт