Страх от обвързване

• 13 691
  • 542
  •   1
Отговори
# 240
Същия мъж, който описваш ако се рекламира пред мен с тези думи, но с език на тялото,че трябва да съм респектирана или ще трябва да се надбягвам с него, едва ли не - ми за всичките пари и апартаменти на света няма да си събуя чорапа даже. Ако, от друга страна, освен финансовата сигурност, която носи, носи и човешка душа - мога да съм бедна и да ходя до тоалетна пред него. Тогава вече имаме бинго.
На няколко пъти ми се е случвало мъж да ми тръгне напред с парите и са изпадали в ступор, когато в прав текст съм ги питала защо го правят. Имаше и осаферили се, с които се стигаше и до интересни разговори и последващи срещи, но имаше и шокирани нарциси, които започваха да ме убеждават какъв невероятен късмет имам, че са се заинтересували от мене.
Вииан, Нарциса, като се омъжите и започнете да работите по 8-10 часа, мързеливи ли ще бъдете?

# 241
Вив, аз те разбирам и подкрепям ..но къде го тоя влюбен тузар...то няма и обикновен, ти тузар искаш...

# 242
Вивианче,
Хората не пишат тук, за да те нападат или уязвят, не пишат защото са лоши. Можеш да бъдеш сигурна. Само на теб така ти се струва, но само на теб. Повредата е в твоят телевизор.

# 243
Вивиян, пак казвам, че не съм видяла всички твои мнения. Аз те разбирам, защото имам приятелки като твоя профил и за това ти казвам, проблема е в сравнението и очакванията, които имате. За мъжа, който отговаря на критериите ти, ти не отговаряш на неговите. Като изключим бедните, стиснати мъже /към които не проявявам никаква милост/ останалите искат да се грижат за жените си. В този смисъл на тях не им пука колко пари изкарваш, колко дипломи си натрупала и имаш ли собствен апартамент. Те искат красива жена, приятна за общуване и по възможност работа, която да и запълва времето. След като минат 30г. и на двата пола трябва да им бъде ясно, че идеални няма, че е необходима толерантност и приемане на другия, защото никой не е длъжен да изпълнява чужди очаквания и само защото ние отговаряме на критерии, които сме заложили за отсрещния, не значи, че отговаряме на техните критерии.
Също не мисля, че човек, който работи по 8ч. е мързелив, а по-скоро вероятно си имала предвид да не върши нищо друго след работа, си мисля.

# 244
Абе да работи момичето. Поне пари ще си има и ще си угажда. Нали тъй, Криси? Smirk А ако нямаш ангажименти, и околосветско пътешествие можеш да направиш. Само като се услади много този безгрижен живот, после дали ще ти се занимава въобще с памперси, ясли, градински сопол и подобни неромантични работи... Smile

# 245
Vivian,
Ако мъж ми каже такива неща, ще го възприема за доста незрял, за наивен и безперспективен дори. Защото те тези неща се разкриват в процеса на опознаване, не са нещо за което можеш да бъдеш сигурен от началото.
Иначе, критерии и аз си имам, при това много високи. Но първо давам възможност на хората да покажат себе си, пък после отсявам. Така постъпвам спрямо всички, абсолютно всички хора, не само спрямо мъжете.

# 246
Летящата, да, това имах предвид за 8-те часа и се радвам, че има и хора, които разбират, какво искам да кажа.

В момента работя толкова, ако имам мъж до мен, това ще се промени. Не съм се омъжила за работата. Сега, като съм сама и разчитам на себе си работя, за да съм спокойна, че нищо не ми липсва. Когато срещна някой, с когото искам да съм, естествено, това ще се изговори и работата може да се смени. Нямам проблем с това.

# 247
  • Paris, France
Скрит текст:
Вивиян, не съм чела всички страници, но ще кажа, че ми допада последното ти мнение /дано не го вадя от контекста, щото гледам, че са те нападнали/. Явно си човек с образование, добри доходи и приятен външен вид. Искаш да срещенеш човек, който да бъде такъв. Бъркаш обаче какво искат мъжете и какво жените. Мъж с добър вид, доход и интереси, жена, която работи по 14 часа на ден и  има изисквания, не си търси!

Благодаря ти за милите думи. Както казах, работя по 14 часа, за да имам стандарта, който искам. Разбира се, когато срещна подходящ човек, това ще се промени. Не съм работохоличка.

Ако тук се появи мъж, който напише същото “ Работя по 14 часа на ден, спортувам, изглеждам добре, имам собствено жилище, нямам деца от предишни бракове, имам желание да излизам на вечеря с жена ми 3-4 пъти седмично, обаче искам тя да не е дебела, да ми е вярна, да е грижовна и също да бъде стабилна финансово” Вие, какво ще му отговорите? Ще му напишете, че търси принцесата от приказките? Че има проблемно мислене? Че е проблемна личност с нереалистични представи за себе си и живота?
Според мен, нищо няма да му отговорите в темата ,  защото ще му пишете на лични директно 😄

Такъв мъж тук няма да се появи. Мъжете, които са такъв типаж нямат време да пишат тук след 14 часа бач, час в залата и още толкова в ресторанта. Все пак трябва и да спят.

Тук са писали много ергени - с професии, без професии, осигурени, неосигурени. Нито един от тях не е търсил финансово осигурена жена. Това за собственото жилище и финансовата стабилност е женско изискване. Може да е желание на някой неосигурен, неоправен младок, но не и на амбициозен, спортен, осигурен тип. Подобни мъже може да искат млада, без деца, слаба, но и през ума не им минава да гледат колко е успяла в професията и осигурена. Имам син и дъщеря и половата диморфия в изискванията и желанията се проявява в много ранна възраст.

Мъжът, когото описваш е супер желан за съпруг, особено ако е под 40г и без деца, но даже и с един от изброените дефекти би се котирал. Той има избор сред много образовани, спортуващи и осигурени от мама и тате моми. Обикновено го печели най-младата и натокана.

Лъжеш се за писането на лични. Мислиш, че понеже ти обичаш да ядеш навън, всяка жена би искала да яде навън. Ми аз не искам, никога. По стечение на обстоятелствата мъжът ми може и яде непрекъснато навън, често на фирмена сметка. Води децата, но аз не отивам. Не се виждам да живея с някой, който след 14 часа работа ще ме влачи и на ресторант. Ненавиждам ресторанти.

А би ли се оженила в парижкия район във Франция? Питам, защото около нас има доста мъже, които на 38-55г са бездетни ергени, ядат обяд и вечеря в ресторант, спортуват, собствени жилища с отделна от банята тоалетна и добри доходи. Е, работят по 5-6 часа дневно, 10 максимум. Знаеш ли френски?

# 248
Вивиан, явно си си изградила шаблон ..Което е хубаво, защото си наясно какво искаш. Но точно този шаблон ограничава в същото време..
Замислих се..На 15г. от завършването и срещата със съучениците ми..вече бяха женени. Драстична беше промяната от 10г-тата, когато не бяха:)  Семейния живот и спокойствието как променят мъжете:) Ще ли го върнеш с рекламация?Simple Smile

# 249
Невена е човек, който винаги обяснява много хубаво нещата.
Виж, ти като отидеш на среща и демонстрираш самочувствие, че с лишения и труд си постигнала еди какво си само ще подразниш мъжа, защото той не за това е изязъл с теб. Мъжете не обичат мрънкащи, изискващи и критикуващи жени. Няма лошо, че си търсиш мъж от А лигата, но не си наясно каква е конкуренцията и как да се справиш с нея. Този мъж ще избере жена/освен красива, млада и креватно виртуозна/, която не го натоварва, с която му е приятно да си прекарва времето. Не да слуша "ама ти сега еди кво си не оценяваш/не подкрепяш".
За протокола- аз обичам да ям навън, но оценявам домашната храна, стига да не се приема като задължение.

# 250
То същото важи и за обратната страна.. Мъж да ти говори така:)
Даже ме побиват тръпки ако някой си причини такава среща...
То обща фирма ли ще откриват,..Или любов и семейство мечтаят.

# 251
Невена е човек, който винаги обяснява много хубаво нещата.
Виж, ти като отидеш на среща и демонстрираш самочувствие, че с лишения и труд си постигнала еди какво си само ще подразниш мъжа, защото той не за това е изязъл с теб. Мъжете не обичат мрънкащи, изискващи и критикуващи жени. Няма лошо, че си търсиш мъж от А лигата, но не си наясно каква е конкуренцията и как да се справиш с нея. Този мъж ще избере жена/освен красива, млада и креватно виртуозна/, която не го натоварва, с която му е приятно да си прекарва времето. Не да слуша "ама ти сега еди кво си не оценяваш/не подкрепяш".
За протокола- аз обичам да ям навън, но оценявам домашната храна, стига да не се приема като задължение.

Разбирам, какво искаш да кажеш, но и също така аз не се държа по този начин с мъжете Simple Smile

Невена, благодаря, но не си представям да живея постоянно извън България

# 252
А-лига?
Не мисля, че някой тук се цели в А-лигата. Там са Мъск и Гейтс.
Друго е важнотот..след като те привлече някой..
При мене проблемът е в липсата на привличане. Може и при нея да е така. Като не говоря за физическо, ами... Как да го кажа по-кратко, не търся нещо УАУ, но средна визия, средни доходи, среден интелект биха имали малко по-малко значение, ако виждах и някакъв живец, някакъв интерес. То живец няма , пък като пусне нишани за ONS  и не му отговоря - и се дърпа. Осезаемо е.
Общувам с мъже, досега всичките, които са показали живец, са обвързани, женени, с деца. Що ли?

# 253
Мъск и Гейтс не ти ли идват малко дърти и грозни или дърт и грозен милиардер няма?

# 254
Мъск и Гейтс не ти ли идват малко дърти и грозни или дърт и грозен милиардер няма?

Добре, нужно ли ти е това? Като го написа някакво удовлетворение лично ли придоби?

И при мен го има това с живеца в мъжете, които срещам

Общи условия

Активация на акаунт