Страх от обвързване

• 13 718
  • 542
  •   1
Отговори
# 255
Добре де, къде ще ги денем обикновените мъже, когато обикновените момичета търсят, ще цитирам от предни постинги: "тузаря"?

# 256
Скрит текст:
А-лига?
Не мисля, че някой тук се цели в А-лигата. Там са Мъск и Гейтс.
Друго е важнотот..след като те привлече някой..
При мене проблемът е в липсата на привличане. Може и при нея да е така. Като не говоря за физическо, ами... Как да го кажа по-кратко, не търся нещо УАУ, но средна визия, средни доходи, среден интелект биха имали малко по-малко значение, ако виждах и някакъв живец, някакъв интерес. То живец няма , пък като пусне нишани за ONS  и не му отговоря - и се дърпа. Осезаемо е.
Общувам с мъже, досега всичките, които са показали живец, са обвързани, женени, с деца. Що ли?

Аз се сблъсквам със същото.. Свободен, разведен и нищо не те грабва.
Живеца е в онези, които са забранени..Но техния е фалшив дефакто..
Но аз не бързам  вече..

# 257
Обикновените мъже вече са женени, за обикновени жени. Те как гледат на себе си вече е друг въпрос.

# 258
Добре де, къде ще ги денем обикновените мъже, когато обикновените момичета търсят, ще цитирам от предни постинги: "тузаря"?
Обикновените за едни, са необикновени за други. Те се разпознават, взаимно. Макар понякога да е малко закъсняло...

# 259
Обикновените мъже вече са женени, за обикновени жени. Те как гледат на себе си вече е друг въпрос.
Ами това е чудесна новина за търсещите с изисквания. Останали са само необикновените и прекрасните.

# 260
Мъск и Гейтс не ти ли идват малко дърти и грозни или дърт и грозен милиардер няма?

Добре, нужно ли ти е това? Като го написа някакво удовлетворение лично ли придоби?

И при мен го има това с живеца в мъжете, които срещам
Излишно ли е? Не търся удовлетворение, а ми е любопитно какви са критериите за А, Б, Ц, Д и т.н. отбори.
Колкото до живеца, какъв живец очаквате от мъж, към когото тръгвате с мерките и теглилките. Хем искате да сключите игралната сделка, хем искате да намажете като влюбените.

# 261
Мъск и Гейтс не ти ли идват малко дърти и грозни или дърт и грозен милиардер няма?
Щом питаш, Гейтс е дърт, Мъск не чак толкова и определено изглежда добре.

Аз да питам какво значи мерки и теглилки? Надявам се не контрирате сингъл жените само заради контрата, която можете да направите от позиция на 'взета жена'.

# 262
+-123, попитах, каква ти е на теб ползата да изливаш тази жлъч? Отговор не получавам

# 263
Някой, в друга тема, беше казал, че "старата мома" е отживелица. Ами, не е!

# 264
Позицията "взета жена" може да съществува само сред поколения, възпитани в мисленето, че жената не е жена докато не роди и не бъде омъжена.
За мен Мъск е потресаващо отблъскващ, че и малко луд ми се струва.
За живеца- ма какъв живец и у двата пола на ок. 40г., събрали горчивината на редица неуспешни връзки/развод/деца, набивани от обществото комплекси, съчетани с автореакцията "аз съм най, те не ме заслужават"?

# 265
Не се вкарвайте в тия рамки - взети, невзети.

# 266

Точно ти ли не знаеш ???
За скрап, естествено, нахалост дишат въздуха.

# 267
Е, въпрос на вкус. За мен Мъск е достатъчно привлекателен, също както и Мадс Микелсен, Еди Редмейн, Том Хидълстън и Виле Вало.
аз съм най, те не ме заслужават
Това нещо също има конкретни измерения (освен, че мама така е казала Trollface ). Искаш това, което си ти самият. В случая с Вивиан - добри доходи, собствено жилище, по всяка вероятност добра визия. Това, че е минала 30, може евентуално да качи възрастта на таргета й.
Плюс това съм сигурна, че при взаимен интерес и поглед в една посока няма да върне касиера от Лидл. Но там разминаването не е в лигата, въпреки че е много удобно като обяснение.
Ето. Джеймс е свободен. Дава вид на човек със средства и образование. Ама някоя от вас би ли го взела?

# 268
Аз работя по 11-12 часа на ден и честно казано не си представям след работа нито ресторанти, нито спорт, нито нищо друго, просто не ставам за нищо. Пиша единствено из фейса и някой форум, щото иначе ще полудея, и ако трябваше сега да си търся жена, просто нямаше да стане.
Няма лошо човек да има изисквания, но прекаляването понякога води или до самота, или да много погрешен избор. Щото съм виждал и това - мацка, която беше наистина от класа, с много изисквания, с много мераклии, накрая се хвана с последния боклук. Нито с пари, нито с визия, кръшкач и боклук. Така че онази приказка за хубавите ябълки и прасетата не е измислена случайно.

# 269
Нарциса, на мен Мъск ми е брутално грозен, има нещо вампирско във физиономията му. Бил Гейтс е по-симпатичен, но ми изглежда дърт за жена около 30-те. Все си мислех, че високите критерии включват и горна възрастова граница, но май няма да го коментирате.
Под „тръгва с мерките и теглилките” имам предвид, че тръгвате като за сделка - мога да предложа това и това, а искам еди-какво си. Няма лошо в такива връзки и бракове, някои са дори трайни, но ми е чудно какъв живец търсите в подобни отношения.
Никога не съм делила жените на взете и артисали.
+-123, попитах, каква ти е на теб ползата да изливаш тази жлъч? Отговор не получавам
Тая „жлъч”, Вивиан, е плод на въображението ти, а не обективна даденост. И аз доста пъти те питах, колко психолога смени и по колко посещения при тях направи, но ти не пожела да отговориш. Сигурно и те са били „враждебни” като мене.

Общи условия

Активация на акаунт