За селективната козметика имах предвид, че съм чувала от мъже неща от типа “защо си давам парите за тези неща”, че съм “материална” и т.н, когато харча изкарани от мен пари. Затова казах, че ако един мъж е такъв, няма как да имаме съвместно съжителство.
Относно деца и ресторанти, ясно е, че едно е преди децата, друго е след тях. Аз дори допускам, че едно е мъж за връзка, за да си живея живота, друго е мъж за семейство. Но това не изключва все пак с дадения мъж да имаме еднаква настройки към живота и да харесваме еднакви неща.
Хаха, питах какво е "селективна козметика", а не какво мислят мъжете за нашия избор. Селективна козметика on prescription only ли е или са марки, които седят по рафтовете на аптеките????? Мислех си да не са високите марки от сорта на Kanebo, Clinique, обаче на тях им викат маркова козметика. Както и да е.
Офф- никаква маркова козметика не може да спре остаряването и да подобри нормална кожа. Добро хранене и спорт са достатъчни. Е, който иска да си я купува.
Всъщност искаш толерантен мъж,но не можеш да го изразиш ясно и кратко.
Не си права и за преди и след децата. Двама купонджии тръгват по купони с бебето, двама планинари тръгват чо планини с бебето, двама домошари остават в къщи с бебето. Когато само единият иска да прави тези неща си ги прави сам, преди, но и след бебето. Тези, дето очакват да е едно преди и друго след, тежко им. Рязката промяна на lifestyle след поява на дете е често начало на края.
Да намериш мъж с настройки като твоите, когато си на почти 35г, с много специфични интереси и изисквания не е възможно. Не е просто малко вероятно, а не е възможно. Възможно е като сме на 15г и се интересуваме от комикси, латино танци и слонове, но като интегрираме фитнес, селективни козметики и парфюмерии, изисквания за работа, заплата и имотно състояние става страшно.
Честно казано, не съм видяла мъж да държи сметка за какво си харчи собствените пари жена му. Може би някой абсолютен мизерник. Мисля, че този ти страх е неоснователен.
Веднага звъня в ескортната агенция или някой бардак да питам как се движи търсенето 🥳🤩🥵😎. Ако всичко е наред, навличам анцуга, турям по чорап във всяка чаша......... на сутиена, начервявам се с първото червило в банята и потеглям, квичейки.
Ох, ще ме скъсате!
щяха да са по-добре, но аз, понеже съм егоистка и си гледам моя си живот, та ги оставих да си събират опита.