Страх от обвързване

• 13 630
  • 542
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Фразата “ глиган в анцуг” е нарицателна в този форум, произлязла изпод пръстите на потребителка, как да го кажа.... със сходен маниер. Обобщение е в кратце.

Тук има всякакви съдби, но като цяло аудитотията не е добра почва за подобна дискусия. За последиците след брака - да, за разводи, любовници и деца могат не десетки, стотици жени да ти влязат бонтон.

В заобикалящата те среда се ротират едни хора, трябва ти да срещаш чисто нови и неупотребявани откъм социум за теб.
Аповете за запознанства не бих препоръчала да ползваш.

# 376
  • София
Ами, авторке, пак въртиш и сучеш, че да играеш по тънката струна. В началото имаше коментари, които просто не се вписваха в това, което искаш да чуеш. Според мен наистина имаш проблем с възприятията и възгледите си или по- точно поведенчески. Вместо да се замислиш над това, което ти се пише, много пъти се опита да обезцениш човека, който ти го пише, както и всички евентуални кандидати от пиедестала, на който си се поставила.
Хората, които са наранени емоционално, не сеят такава тиха истерия, ако някой оспори перфектната им същност. Не знам за другите потребителки, но поне аз много ясно различавам наранен човек от наранено его. Писах го и пак ще се повторя - описваш се като жертва, включително и тук, но жертвите нямат такова поведение. Мъжете не са склонни да бъдат моделирани по този начин. Това е по- присъщо на жените, може би заради природните инстинкти и вродената "жертвоготовност".

# 377
Добре де, в първия пост си написала, че при проява на мил жест веднага подозрително търсиш лъжа. Когато излезеш на среща/комуникираш с потенциал настройката ти да му търсиш слабите места ли е или гледаш обективно на него?
ПС-щом искаш традиционно-разшири приятелския си кръг. Щом харесваш ресторанти-започни да излизаш по местата, на които искаш да вечеряш. Вземи си мултиспорт и тренирай на различно място всеки ден; запиши се по екскурзии /има еднодневни из БГ/.

Да, точно това правя. Това ми е една от грешките и си го знам. Просто си тръгвам с такава настройка

# 378
  • София
Хайде сега, обобщения за обществото, как другите са лоши! Ако не си готова да прочетеш всичко, каквото им дойде на ума на хората да напишат, не пускай теми, а питай само хора, които смяташ за близки или им имаш доверие или като авторитети.

# 379
Хайде сега, обобщения за обществото, как другите са лоши! Ако не си готова да прочетеш всичко, каквото им дойде на ума на хората да напишат, не пускай теми, а питай само хора, които смяташ за близки или им имаш доверие или като авторитети.
Разбира се, че другите са лоши - обществото, психолозите, мъжете, форумките, синовете на форумките, само авторката е в бяло.

# 380
Точно това имам предвид-и двата пола се самосаботират. Според мен помисли кои са ти най-важните 3 до 5 качества, които искаш той да притежава, но не го измисляй, не го рисувай детайлно. Остави да видиш човека, такъв какъвто е. Той може да не е това, което искаш, но може да е нещо друго, по-добро, по-красиво и по-пасващо ти. Ограниченията ако не е триъгълник няма да ми пасва са неправилни, защото има много други фигури-и по-сложни и по-красиви. Дай му шанс  да бъде какъвто е, защото и той приема човек, неперфектен.
Парите не са всичко в този живот-ако ги изкарваш с цената на голям стрес, мн. интриги/тормоз и т н за какво са ти? Търси човек, който е търпелив, толерантен, не е сприхав, не е критикуващ, би помагал в ежедневието, държи на семейството. Това ти трябва, а не някой, който изкарва пари, но ще кръшка...или все ще се чувстваш на изпит с него или ще  е прекалено изискващ или увисналите цици след раждането биха му били такъв проблем, че да се подлагаш на операции зорлем да го опазиш.

# 381
Разбира се, че другите са лоши - обществото, психолозите, мъжете, форумките, синовете на форумките, само авторката е в бяло.

Не познавам авторката и в какъв цвят се носи, но иронията ви никаква ирония не е, щото е една гола Simple Smile истина.
Тва за другите още Жан-Сол Партр го е казал
Wink

# 382
Моите изводи..
Грижиш се за себе си, добре изглеждаш, имаш ухажьори.. Но не подбираш добре мъжете. Може би си и от типа жени, които като дадат шанс го дават до край...Търпеливи и знам ли опитващи се да се докажат. Което носи и трупа разочарования..
То каквито и съвети да дадем, теб и вкуса ти към мъже, които събуждат емоции в теб, няма как да променим.

# 383
  • София

И на всичкото отгоре неоценена и неоценена.

# 384
Скрит текст:
Моите изводи..
Грижиш се за себе си, добре изглеждаш, имаш ухажьори.. Но не подбираш добре мъжете.
Може би си и от типа жени, които като дадат шанс го дават до край...
Скрит текст:
Търпеливи и знам ли опитващи се да се докажат. Което носи и трупа разочарования..
То каквито и съвети да дадем, теб и вкуса ти към мъже, които събуждат емоции в теб, няма как да променим.

Не, загубихте ми деня днес !!! Не мога да се откъсна от форума Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 385
Чудно как темата от страх от обвързване стана качества и изисквания към мъжа. Авторката още в първия си пост описа, че има достатъчно контакти с мъже, но е подозрителна и недоверчива и това й пречи. Тя въобще не стига до започване на връзка, че да се двуоми човекът става ли или не става.В последствие отговори какво търси в мъжа и последваха нападки. Кажете ми кое момиче или жена не е мечтала за същото,че и за повече като Vivian? Ясно ни е, че мечтите са едно, а реалността друга, но в много други теми жени са споделяли, че се чувстват доволни и щастливи с половинките си. Значи мъжете им отговарят на основните неща, на които тези жени държат.Даже бих казала, че не е по-различно от това, което Vivian търси: грижовност към семейството,отговорност като мъж и баща, споделяне на задължения по деца и дом,  общи интереси.
Следих темата с интерес, защото самата аз имам такъв страх и напълно разбирам какво изпитва Vivian. Жени, които не знаят какво е това, спокойно  и без притеснение ще търсят и ще влязат в следваща връзка, после в следваща. Който търси, намира.Което важи и за решаването на проблема на Vivian. Щом  тя търси решение, ще го намери.

# 386
Подкрепям жените, които си знаят цената и търсят половинка, която да отговори поне по основните критерии. Ако бяха повечето така,нямаше да има толкова отчаяни жени от мъжкото човечество.

# 387
  • София
Обвързването не е задължително. Една жена може да има някакви отношения и без да се обвързва, може и да роди и да гледа дете без мъжът да е въвлечен, дори може да не знае. Обаче ако иска обвързване, трябва да играе играта. Иначе не става.

# 388
Обвързването не е задължително. Една жена може да има някакви отношения и без да се обвързва, може и да роди и да гледа дете без мъжът да е въвлечен, дори може да не знае. Обаче ако иска обвързване, трябва да играе играта. Иначе не става.

Как да не е задължително и до колко време ще си живееш, като пеперудка. В крайна сметка всяка жена в даден момент иска сериозен и подкрепящ мъж до себе си. Ти защо се омъжи тогава?

# 389
Летяща, ще му бъдат проблем увисналите цици и още как. Хора любители на фитнеса, без шкембета и двамата (това изискване го запомних) и изведнъж - увиснали цици след раждане! Твърдо НЕ!

Забавно, викаш, Джеймс? Wink

Общи условия

Активация на акаунт